Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel herschilderen:

Gevel herschilderen

Bakstenen voorgevel oud rijhuis herschilderen. In de gevel zit een voordeur en raam op gelijkvloers en op 1ste verdiep 2 ietwat kleinere ramen. Nok van het dak is evenwijdig met de straat, dus geen punt om te schilderen. Graag ook enkele barsten opvullen
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Landen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel herschilderen uit heel België:

Gevel renoveren

Behandelen van bloot liggende betonijzers + herstellen betonwerk Reinigen bakstenen en arduin + vuilafstotend maken Voegwerk herstellen waar nodig. Herschilderen van geschilderde delen. betreft een opp. van 5m x 7-8m.

Schilderwerk uitvoeren

Wij willen onze zijgevel en onze voorgevel laten herschilderen. Stenen gevel met aan de voorkant gelijkvloers + 1 verdieping en aan de zijkant het gelijkvloers + 2 verdiepingen te schilderen. Er ligt nog een oude laag verf op, dus daar moet over heen geschilderd worden.

Verbouwingswerken uitvoeren

Graag had ik volgende werken gerealiseerd in mijn vrij recente woning 1/ kleine uitbouw (ca. 25m² is 2,5 meter hoog), incl. installatie badkamer 2/ uitbreiding carport. (20m²) 3/ gevelwerken (zandstralen en voegen of andere oplossing - te bespreken). Beneden zijn het gewoon stenen die zouden gezandstraalt of bepeisterd moeten worden. (7,40 breed, 8,70 diep en 3,5 hoog). Bovenste stuk van de gevel is bepleisterd en die zou ik willen herschilderen 4/ nazicht en correctie elektriciteit. Dit zou conform moeten zijn, maar de elektriciteit valt continu uit. (Gisteren heb ik bijvoorbeeld 15 keer opnieuw moeten opstarten in 45 minuten tijd) en dakwerken (dakranden zijn verkeerd geplaatst) .

Herschilderen voorgevel woning een verdiep

Aanbrengen van twee lagen gevelverf, gaat om een oppervlakte van 12m². Het is een gevel met een raam + deur (deze moeten niet geschilderd worden).

Voorgevel rijhuisje herstellen en schilderen

Ik had graag de voorgevel van mijn rijhuisje laten herstellen en herschilderen. Hierbij had ik graag dat er onderaan de gevel boordstenen worden geplaatst. Nu is dit een voorgevell met gecementeerde bakstenen. Gevel van 4 m op 8 m.

Gevel herschilderen

Gevel te beschilderen. In een witte kleur zo een 100 m² te doen.

Gevels verven van appartemensgebouwen

Gevel van 4 middelgrote appartementsgebouwen herschilderen in wit, na eerst grondig te reinigen. Appartementsgebouw van 5 verdiepingen.

Balkon en gevel renoveren

Het gaat om twee balkons die moeten gerenoveerd worden en ook graag de gevel erbij. het gaat om een herenhuis in een rijtjeswoning. Eerste verdieping balkon (1,5x1m) herstellen , betonstukken herstellen en ballustrade zetten. 2de verdieping de ballustrade renoveren Gevel van 30m²herschilderen . Dakgoot van 6,5 vervangen. Isolatie onder de leien steken, te zien ter plaatse.