Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel nieuwbouwwoning opmetsen:

Gevel nieuwbouwwoning opmetsen

Wij zetten onze ruwbouwwerken grotendeels zelf maar wensen de gevelsteen door een vakman te laten metsen. Het betreft een gezinswoning (4gevel) + atelier + extra muur. momenteel bezig aan funderingen dus voorgevel pas binnen enkele weken/maanden te metsen. Plannen ter beschikking.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Lennik (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel nieuwbouwwoning opmetsen uit heel België:

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw open bebouwing klassieke woning. bruto afmeting begane grond en kelder: 11.46m x 17m bruto afmeting 1ste verdiep : 11.46m x 12m Hoogte per verdiep netto afmeting: 2.8m Hoogte kelder: 2.6m Graag offerte voor het volgende: - dakwerken -gevel in siliconen pleister (crepi) kleur: gebroken wit -ruwbouw -prefab betonnen kelder

Papvoegen van gevel

ik wil een deel van mijn gevel van een nieuwbouwwoning laten papvoegen.

Voegwerken + zetten van soepele voegen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij nog iemand die onze gevel kan voegen en hierna ook de soepele voegen (afkitten van ramen) kan voorzien.

Gevel bekleden met zinken platen 65 m²

Enkele delen van de gevels van de nieuwbouwwoning moeten bekleed worden met zwarte zinken platen. In totaal bedraagt de te bekleden oppervlakte 65 m². Verschillende stukken aan de gevel bekleden er zitten 8 ramen in. Tegen de gevels is reeds een onder structuur van houten latten bevestigd.

Gevel bekleden in thermowood nieuwbouwwoning

Wij zijn bezig met onze nieuwbouw, en zoeken een alternatieve oplossing om onze INPANDIGE CARPORT af te werken. Thermowood heeft onze interesse gewekt als optie voor de afwerking van de wandbekleding in de carport. Voorkeur gaat naar horizontale plaatsing in blok effect. Maten carport zijn, D 575, B 350, H 260. Dit betekent dat er wanden en het plafond moet meegenomen worden. Plafond: 575 x 350 Wand 1: 575 x 260 Wand 2: 350 x 260 Hier dient geen rekening gehouden te worden met isolatie, enkel volledige afwerking.

Voegwerk aan gevel

Voegwerken aan gevel nieuwbouwwoning. 32 m²..

Houten gevelbekleding aanbrengen

Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij de gevel bestaat uit gevelsteen, tectiva (aan de dakrand) en hout (voor een raam + als afwisseling met de gevelsteen). Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Het gaat enerzijds om houten latjes voor een raam (lengte ongeveer 4,50 meter, hoogte 2,50 meter). Anderzijds gaat het over gevelbekleding in de vorm van planken over een lengte van 4 meter + 3,60 meter. Hoogte telkens ongeveer 2,50 meter.

Woning isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwbouwwoning, opbouw uit beton en staalstructuur (principe van industriebouw) langs de binnenzijde isoleren met eerst een harde isolatie, dan een houten structuur met zachte isolatie om nadien type gyproc tegen de houten structuur te plaatsen. Gevel oppervlakte samen ± 400m². Graag inclusief goed geplaatst dampscherm. Bedoeling is om energie zuining + luchtdicht te bouwen. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 400m² woning metaal en beton