Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor herstellen dakkapel:

Herstellen dakkapel

De voorgevel komt los van het dak, er is een scheur zichtbaar en een aantal stukken steen zaten los. Het is de bedoeling dat de voorgevel ter hoogte van de dakkapel of deels heropgebouwd zal worden of opnieuw stevig verankerd zal worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen dakkapel uit heel België:

Herstellen dakkapel en kroonlijst dak

Een houten dakkapel en de houten kroonlijsten van mijn woning zijn aan herstelling toe. De verf is sterk afgebladderd en het hout lijkt op verschillende plaatsen rot, vooral aan de dakkapel. De kroonlijsten zijn zowel de sierkroonlijst van ongeveer 15 meter als een eenvoudiger lijst van dezelfde afmetingen iets hoger op het dak.

Dakgoot repareren dak vervangen dakkapel herstellen

Dakgoot repareren. Ze lekt op een 3-tal plaatsen . Reparatie of nieuwe dakkapel plaatsen . Eventueel te bekijken: vervangen volledige dak 100m².

Daklekkage herstellen

Het dak heeft een dakkapel en langs de raam in het dakkapel lekt het het is een oud dak we willen dit laten herstellen omdat dit een verborgen gebrek is in onze koop overeenkomst. In de toekomst komt er een nieuw dak maar voorlopig nog niet.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Er is dit weekend een deel van de plafondbekleding van een kleine dakkapel op de vloer gevallen in een TV kamer op eertste verdieping. Blijkbaar door een lek en de vrieskou van vorige week.

Dakkapel herstellen

We hebben een dakkapel. Het hout van die ramen is versleten en zou hersteld moeten worden. Ik weet niet wat de staat van de dakkapel zelf is. Ik ben daarom op zoek naar een vakman die de herstelling kan uitvoeren en/of vervangen DE afmetingen :Lengte +/- 3. 7m, hoogte +/1,7m

Dakherstellingen uitvoeren

Renovatie dakgoten 20m van een leien dak. Dakkapel met roofing 1mx1m met lek herstellen Plat dak garage 6x6m renoveren

Renoveren en herstellen van dakkapel

Renovatie van dakkapellen, binnen en buiten, ook isoleren ervan van het dakkapel en waarschijnlijk ook een slaapkamer. Waarschijnlijk betreft het een verzakking in het gebinte. Ter plaatse komen kijken.

Dakkapel renoveren of vervangen

Dakkapel moet komen in puntdak. Huidige dakkapellen zijn aan het verouderen. We willen de dakkapel langs achter herstellen of vervangen. Het hout begint hiervan te rotten. Dakkapel is 4,2m breed.