Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor aluminium gevelbekleding plaatsen:

Aluminium gevelbekleding plaatsen

Nieuwbouw deels met aluminium gevelbekleding te bezetten. Niet meer dan 50 m² te plaatsen.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Tremelo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium gevelbekleding plaatsen uit heel België:

Metalen gevelbekleding plaatsen

Klassiek gemetst en gevoegd. Voegwerk is nog intact, geen beschadigingen aan de gevel. Graag Cortenstaal (roestkleur), geanodiseerd aluminium. Puntgedeelte van achtergevel bij aanbouw.

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding in blokvorm (type A van Alinel of renson linarte). Isoleren is ook optioneel te doen. Niet meer dan 50 m².

Isolatie en keramische gevelbekleding plaatsen

Nieuwbouw, volledige plaatsing isolatie en verlijmde bevestiging op aluminium profielen van keramische tegels als gevelbezetting. Meer dan 100 m².

Metalen gevelbekleding plaatsen

Graag zouden wij bij onze nieuwbouwwoning een gevelbekleding in aluminium voorzien. In de gevelbekleding zou een deur en poort voor de wagens voorzien moeten worden. Tussen de 10 en 50 m².

Metalen gevelbekleding plaatsen

Voor het stukje dat we hebben bijgebouwd zouden we dit afwerken in aluminium . Gevel bekleden met aluminium, metaal. oppervlakte :15 m²

Gevelbekleding plaatsen

Voor een nieuwbouw met een gevelstuk van 15m² plus poort bekleden in hout . We hebben ook interesse in gelakt aluminium, cortenstaal (roestkleur).

Metalen gevelbekleding aanbrengen op bijgebouw

Bijbouw in hout/staalconstructie. Groot raam en deur reeds geplaatst. Boven, links en onder het raam dient de bijbouw te worden afgewerkt met zwart aluminium. Werk omvat: plaatsen van isolatie, regelwerk en bekleding. Boven het raam ongeveer 4m bij 50cm, boven deur ongeveer 1m50 bij 50 cm. Links van raam ongeveer 3 m bij 50 cm.

Metalen gevelbekleding plaatsen

Uuitbekleden van luifel. Onderzijde in vlakke aluminiumplaat (3,8 m x 1,0m). Rechte zijde in aluminium profielplaat (4,8m x 0,5 m).