Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Waals-Brabant:

vrijdag 8 november 2019

Gevelbekleding plaatsen

Voor mijn nieuwbouw zou ik graag men voorgevel laten bekleden in het materiaal thermowood. Dit zou gaan om zo'n 50m². Ik zou het ook fijn vinden als we kunnen bespreken wat het beste materiaal is naast hetgeen ik voor ogen had.
zondag 31 maart 2019

Voegwerk herstellen

Herstellen van voor- en zijgevel en schouw. De voegen barsten en komen los.
maandag 9 oktober 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Eén zijmuur van vrijstaand huis bekleden met hout zonder isolatie. Liefst Thermowood of dergelijke. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 58 m²
maandag 1 mei 2017

Gevelrenovatie met steenstrips

Wij willen graag nog voor de zomer onze buitenmuur laten bezetten met witte crepi en 2 muurtjes laten bedekken met steen strips. (moderne look met wat reliëf).
woensdag 8 februari 2017

Oorzaak zoeken van scheurvorming in de muren en herstellen

Er is sinds 1,5 jaar scheurvorming in de binnen en buitenmuur van mijn alleenstaande woning. Oorzaak is onbekend. Fundering? De oorzaak van de scheuren dient te worden gevonden en hersteld en de gevel gevoegd.
dinsdag 26 april 2016

Muurtje in de voortuin metselen

Na een accident in de straat dient een muurtje afgebroken en her op gebouwd te worden, gemetseld te worden. L=8 meter h=50 d=35. Het oude hekwerk is ook beschadigd.
donderdag 7 mei 2015

Voegen van een aantal muren

Voegwerk van een aantal muren ongeveer 40m²
dinsdag 17 juni 2014

Herstelling van gevel door aanrijding

Aanrijding van muur door een auto , schade aan gevel.Foto's ter beschikking.
zondag 1 juni 2014

Scheur te herstellen in gevel

Scheur herstellen in gevel.
maandag 25 maart 2013

Gevelbezetting

ik wens een gevelmuur, die oostelijk georiënteerd is, te laten cementeren en te laten schilderen. Dit moet mij toelaten om deze buitenmuur te isoleren en te verfraaien. Momenteel "bladdert" de verf ervan af en vertoont de muur langs de buitenzijde vochtplekken, waarschijnlijk door opstijgend vocht.