Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Rixensart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Rixensart.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Rixensart of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Rixensart die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Rixensart:

Gevelbekleding plaatsen

Voor mijn nieuwbouw zou ik graag men voorgevel laten bekleden in het materiaal thermowood. Dit zou gaan om zo'n 50m². Ik zou het ook fijn vinden als we kunnen bespreken wat het beste materiaal is naast hetgeen ik voor ogen had.

Voegwerk herstellen

Herstellen van voor- en zijgevel en schouw. De voegen barsten en komen los.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Eén zijmuur van vrijstaand huis bekleden met hout zonder isolatie. Liefst Thermowood of dergelijke. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 58 m²

Gevelrenovatie met steenstrips

Wij willen graag nog voor de zomer onze buitenmuur laten bezetten met witte crepi en 2 muurtjes laten bedekken met steen strips. (moderne look met wat reliëf).

Oorzaak zoeken van scheurvorming in de muren en herstellen

Er is sinds 1,5 jaar scheurvorming in de binnen en buitenmuur van mijn alleenstaande woning. Oorzaak is onbekend. Fundering? De oorzaak van de scheuren dient te worden gevonden en hersteld en de gevel gevoegd.

Muurtje in de voortuin metselen

Na een accident in de straat dient een muurtje afgebroken en her op gebouwd te worden, gemetseld te worden. L=8 meter h=50 d=35. Het oude hekwerk is ook beschadigd.

Voegen van een aantal muren

Voegwerk van een aantal muren ongeveer 40m²

Herstelling van gevel door aanrijding

Aanrijding van muur door een auto , schade aan gevel.Foto's ter beschikking.

Scheur te herstellen in gevel

Scheur herstellen in gevel.

Gevelbezetting

ik wens een gevelmuur, die oostelijk georiënteerd is, te laten cementeren en te laten schilderen. Dit moet mij toelaten om deze buitenmuur te isoleren en te verfraaien. Momenteel "bladdert" de verf ervan af en vertoont de muur langs de buitenzijde vochtplekken, waarschijnlijk door opstijgend vocht.