Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

68 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: garage bij te bouwen, bouwen van losstaande garage, renoveren gevel, stuk gevel bekleden in hout, steenstrips op isolatie plaatsen, bekleding achterbouw, plaatsen van crepie of steenstrips, metselwerken uit te voeren, houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel, gevel bekleden, cementeren van buitenmuren, isoleren en bezetten van bungalow, isoleren en bekleden achterbouw, gevelrenovatie met steenstrips, voorgevel renoveren en opfrissen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

maandag 22 mei 2017

Cementeren gevel

Ongeveer 100 m² 13 x 7 m H Doel proper te zetten (gecementeerde gevel , dakrand + 2 ramen worden veranderd).
zaterdag 20 mei 2017

Stuk gevel bekleden in hout

Nieuwbouw in ytong met gevelbekleding in ytong. De hoek van aan de voordeur tot het einde van de carport (tot aan buitentrap) willen we echter in afzelia of padoek bekleden. Er moet natuurlijk voldaan worden aan epb qua isolatie. Onder het sierpleister wordt 12 cm isolatie voorzien aan lambda 0,032.
zaterdag 20 mei 2017

Muur afbreken en terug opmetsen

Buitenmuur van bijgebouw begint door vocht "uit te puilen".
donderdag 18 mei 2017

Buitenmuur bepleisteren

Muur van de buren die op onze koer uitkomt is in zeer slechte staat. De rode bakstenen zijn verweerd en bij regen of wind komen er rode schilfers los. De muur die moet hersteld worden is ongeveer 10 vierkante meter, maar bevindt zich op een hoogte van naar ik schat 2 tot 3 meter.
vrijdag 12 mei 2017

Hervoegen van schouw

Hervoegen van een schouw.
donderdag 11 mei 2017

Muurtje metselen

Er zou moeten een muur gemetseld worden van 4 m op 1 m hoogte als balustrade. Moet waarschijnlijk verankert worden in de overloop.
zondag 7 mei 2017

Gevel bekleden

Gewoon een oude gevel bekleden liefst in alu platen. Ongeveer een 80 m².
woensdag 3 mei 2017

Cementeren van buitenmuren

Cementeren buitenmuren, tophevel in sidingpanelen. Dit betreft een HOB.
dinsdag 2 mei 2017

Gevelverankering herstellen

Een stuk steen van een loggia losgekomen en op straat gevallen. Brandweer was ter plaatse. Graag zou ik dit stuk willen laten herstellen (veiligheid) en tevens eventueel controle en herstelling van andere losse gedeelten van het gebouw. Foto's in bijlage
zaterdag 29 april 2017

Bekleden van houten topgevels met PVC

Vervangen van 2 oude houten topgevels. Te vervangen in pvc lamellen. 45m²
woensdag 26 april 2017

Muur afwerken met kunstleien

Stuk van gedeelde muur met buren zou afgewerkt moeten worden met (kunst)leien.
maandag 24 april 2017

Gevel bepleisteren

80 m² gevel bepleisteren (B 6m x H 9m + B 3. 5m x H 6m + B 3m x H 2. 5m) met minerale pleister; Lengte van 12 m over diepte van 0. 5 m onder grond met sokkelcement bezetten. Liefst dit weekend een plaatsbezoek wegens tweede verblijf.
donderdag 20 april 2017

Gevel bekleden met hout

De gevel bestaat voor het ogenblik uit een snelbouw steen waar isolatie van 10cm is tegen geplaatst, deze is gesmeerd met 2 lagen cement om de isolatie te beschermen. Het te bekleden stuk bestaat uit een muur van 9m op +- 4,5m en om de hoek 5m op +-4,5m. De bedoelingen is om dit in hout te bekleden. Hierin moeten een schuifraam +- 1m80 op 2m, een raam +-1m op1m10 en een raam van +-0,70m op +-0,40m ingewerkt worden. Ook een dakgoot van 9 m lang moet ingewerkt worden.
donderdag 20 april 2017

Schoorsteen hermetsen

Ik zou graag mijn schoorsteen laten hermetsen.
woensdag 19 april 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel aan de zuidwestkant isoleren en bekleden met kunststof of vezelcement.
woensdag 19 april 2017

Gevelverankering herstellen

Bij het uitbreken van de oude balken hebben we blijkbaar de verankering van de woning beschadigd. Hierdoor is de gevel aan het barsten en komt hij blijkbaar ook lichtjes naar binnen. Ik heb contact opgenomen met een bedrijf die telefonisch zei dat dit zo spoedig mogelijk moest opgelost worden en dat was het.
dinsdag 18 april 2017

Reinigen van gevel in crepi

Reiniging van de volledige woning bestaande uit minerale pleister.
zaterdag 15 april 2017

Bakstenen voegen van stukje buitenmuur

De voegen van een stukje bakstenen buitenmuur zijn eruit. Deze voegen zouden met cement hervoegd moeten worden. Het is behoorlijk dringend, want doordat de voegen weg zijn, dringt er water door de muur tot aan de binnenmuur wanneer het regen. Er is een stopcontact en lichtschakelaar vlakbij die veroorzaakte vochtige plek, dus levensgevaarlijk wanneer het water tot bij de elektriciteit geraakt.
woensdag 12 april 2017

Herstellen schoorsteen

Ik zoek een vakman om mijn de stenen van de schoorsteen her op te metsen en net te plaatsen tegen kauwen.
maandag 10 april 2017

Scheuren herstellen in voorgevel

Barsten in de voorgevel door uitzetten. Scheurherstel.
donderdag 6 april 2017

Afdakje boven schoorsteen plaatsen

We willen onze schoorsteen regenvrij maken: een soort dakje erop metselen zodat er geen regen meer kan in terechtkomen.
woensdag 5 april 2017

Bestaande muur met leien bezetten

Garage bestaande muur (in ytong) kant buren bezetten in leien
dinsdag 4 april 2017

Oude gevel afbreken en nieuwe plaatsen

We willen gevel renoveren, half open bebouwing. Voorgevel 6 op 5,5m, met beneden groot raam en deur en boven 2 kleine ramen. Zijgevel 11m op 5,5 met topgevel, 1 groot raam en 2 kleine ramen beneden en idem voor boven. Gevelsteen afkappen, isolatie plaatsen van 12cm en steenstrips (of sierpleister) plaatsen.
woensdag 29 maart 2017

Deel van een muur herstellen

Stenen muur met poort, tussen garage en woning is beschadigd en dient hersteld te worden.
maandag 27 maart 2017

Voorgevel volledig renoveren

Ik wil de huidige voorgevel van mijn rijwoning afbreken en vervangen. Afbraak kan zelf gedaan worden. De voorgevel is 4. 5 x 5. 5 m² + 3. 5 x 3. 6 m² + een stuk zijgevel van 2. 1 x 3. 6 m². Totaaloppervlakte is 46 m². Hier zitten echter ook nog een garagepoort, voordeur en 2 ramen in. De gevel zou ook geïsoleerd moeten worden.

Partners

Partners van Casius