Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

67 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: isoleren gevel appartement, opvoegen van scheuren buitengevel en binnenmuur, renoveren gevel en balkons, voorgevel renoveren en opfrissen, gevel bepleisteren, gevel bekleden met hout, hervoegen van gevel, bekleden van gevels, gevel te renoveren, renoveren gevel rijhuis, muur metselen rond eigendom, isoleren en bekleden buitengevels, gevel strips aanbrengen, arduin pastoriestijl, plaatsen van isolatie en steenstrips, gevel bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

woensdag 26 april 2017

Muur afwerken met kunstleien

Stuk van gedeelde muur met buren zou afgewerkt moeten worden met (kunst)leien.
maandag 24 april 2017

Gevel bepleisteren

80 m² gevel bepleisteren (B 6m x H 9m + B 3. 5m x H 6m + B 3m x H 2. 5m) met minerale pleister; Lengte van 12 m over diepte van 0. 5 m onder grond met sokkelcement bezetten. Liefst dit weekend een plaatsbezoek wegens tweede verblijf.
donderdag 20 april 2017

Gevel bekleden met hout

De gevel bestaat voor het ogenblik uit een snelbouw steen waar isolatie van 10cm is tegen geplaatst, deze is gesmeerd met 2 lagen cement om de isolatie te beschermen. Het te bekleden stuk bestaat uit een muur van 9m op +- 4,5m en om de hoek 5m op +-4,5m. De bedoelingen is om dit in hout te bekleden. Hierin moeten een schuifraam +- 1m80 op 2m, een raam +-1m op1m10 en een raam van +-0,70m op +-0,40m ingewerkt worden. Ook een dakgoot van 9 m lang moet ingewerkt worden.
donderdag 20 april 2017

Schoorsteen hermetsen

Ik zou graag mijn schoorsteen laten hermetsen.
woensdag 19 april 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel aan de zuidwestkant isoleren en bekleden met kunststof of vezelcement.
woensdag 19 april 2017

Gevelverankering herstellen

Bij het uitbreken van de oude balken hebben we blijkbaar de verankering van de woning beschadigd. Hierdoor is de gevel aan het barsten en komt hij blijkbaar ook lichtjes naar binnen. Ik heb contact opgenomen met een bedrijf die telefonisch zei dat dit zo spoedig mogelijk moest opgelost worden en dat was het.
dinsdag 18 april 2017

Reinigen van gevel in crepi

Reiniging van de volledige woning bestaande uit minerale pleister.
zaterdag 15 april 2017

Bakstenen voegen van stukje buitenmuur

De voegen van een stukje bakstenen buitenmuur zijn eruit. Deze voegen zouden met cement hervoegd moeten worden. Het is behoorlijk dringend, want doordat de voegen weg zijn, dringt er water door de muur tot aan de binnenmuur wanneer het regen. Er is een stopcontact en lichtschakelaar vlakbij die veroorzaakte vochtige plek, dus levensgevaarlijk wanneer het water tot bij de elektriciteit geraakt.
woensdag 12 april 2017

Herstellen schoorsteen

Ik zoek een vakman om mijn de stenen van de schoorsteen her op te metsen en net te plaatsen tegen kauwen.
maandag 10 april 2017

Scheuren herstellen in voorgevel

Barsten in de voorgevel door uitzetten. Scheurherstel.
donderdag 6 april 2017

Afdakje boven schoorsteen plaatsen

We willen onze schoorsteen regenvrij maken: een soort dakje erop metselen zodat er geen regen meer kan in terechtkomen.
woensdag 5 april 2017

Bestaande muur met leien bezetten

Garage bestaande muur (in ytong) kant buren bezetten in leien
dinsdag 4 april 2017

Oude gevel afbreken en nieuwe plaatsen

We willen gevel renoveren, half open bebouwing. Voorgevel 6 op 5,5m, met beneden groot raam en deur en boven 2 kleine ramen. Zijgevel 11m op 5,5 met topgevel, 1 groot raam en 2 kleine ramen beneden en idem voor boven. Gevelsteen afkappen, isolatie plaatsen van 12cm en steenstrips (of sierpleister) plaatsen.
woensdag 29 maart 2017

Deel van een muur herstellen

Stenen muur met poort, tussen garage en woning is beschadigd en dient hersteld te worden.
maandag 27 maart 2017

Voorgevel volledig renoveren

Ik wil de huidige voorgevel van mijn rijwoning afbreken en vervangen. Afbraak kan zelf gedaan worden. De voorgevel is 4. 5 x 5. 5 m² + 3. 5 x 3. 6 m² + een stuk zijgevel van 2. 1 x 3. 6 m². Totaaloppervlakte is 46 m². Hier zitten echter ook nog een garagepoort, voordeur en 2 ramen in. De gevel zou ook geïsoleerd moeten worden.
donderdag 23 maart 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel isoleren + bekleden in kunststof.
maandag 20 maart 2017

Gevelwerken sidings aan de gevel

Het dak van mijn woning is een zadeldak met langs elke zijkant een dakkapel. De vier puntgevels zijn nu bekleed met houten latten, die aan vervanging toe zijn. Ik zou graag onderhoudsvrije sidings laten plaatsen op die vier puntgevels en op de zijkanten van de dakkapellen.
zaterdag 18 maart 2017

Hervoegen gevel

Gevel ongeveer 4 m² meter hervoegen en schouw
zaterdag 18 maart 2017

Herstellen crepi aan gevel

Ik wil een met crepi bekleedde gevel laten renoveren en herstellen. Er zijn verkleuringen, vuil en op een aantal plaatsen afbrokkeling vermoedelijk door vocht insijpelen. Het gaat om een vier gevel woning, annex tuinhuis.
dinsdag 14 maart 2017

Plaatsen van steen strips met isolatie op gevel

Graag had ik prijs gehad voor plaatsen van steenstrips met isolatie. Voorgevel is met spouw, zijgevel is zonder spouw.
maandag 13 maart 2017

Vernieuwen van gevel

Woning nog aan te kopen. We zouden graag de gevel in pastorijstijl willen steken en tegelijk isoleren. De gevel is totaal +/- 45 m² waarvan +/- 16m² deuren en ramen.
maandag 6 maart 2017

Binnenkoer en achtergevel isoleren en afwerken met hout

Binnenkoer en achtergevel isoleren en afwerken met hout.
maandag 6 maart 2017

Voorgevel isoleren en afwerken met steenstrips

We zoeken een aannemer voor onze voorgevel: isoleren en afwerken met steenstrips. Voor de binnenkoer en achtergevel: isoleren en afwerken met hout. Gevelbreedte is 8 meter.
zaterdag 4 maart 2017

Opnieuw bekleden met PVC

Bestaande tuinhuisgarage in hout opnieuw bekleden met PVC.
zaterdag 4 maart 2017

Bekleden van gevels met hout of kunststof

Wij hebben een koeienstal gerenoveerd tot een vakantiewoning.. De oude stenen laten staan maar daar groeide vroeger klimop op.. En dit tast de stenen wel aan en bij het aftrekken van de klimop zijn er nog duidelijke sporen. We hadden graag een gedeelte bekleedt met hout of kunststof. Graag had ik jullie mening eens geweten en ook een offerte gehad met alles erin... De foto's in bijlage zijn oude foto's maar zo zien de stenen er nog uit..

Partners

Partners van Casius