Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
119 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

maandag 6 april 2020

Verwijderen van hechtgebonden asbest gevelplaten

Ik wil graag de asbestplaten (+ eventueel de pannenlatten) van een zijgevel laten afhalen. Het gaat om een oppervlakte van +/- 75 m². Een hoogtewerker is nodig die op straat dient gezet te worden want naast de gevel is een tuin en van daaruit kan niet in de hoogte gewerkt worden. Vanuit die tuin kan enkel de onderste platen afgehaald worden. De gevel dienst dan waterdicht geïmpregneerd te worden.
dinsdag 31 maart 2020

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.
zondag 29 maart 2020

Gevel bekleden met metaal

Vorige gevelbekleding gedeeltelijk omgevallen door stormweer. Ik zou mijn gevel van 10 meter op 2,5 meter graag laten bekleden met gelakt aluminium.
vrijdag 27 maart 2020

Tuinhuis bekleden in pvc

het betreft een tuinhuis. Er is al 1 zijkant met pvc panelen gedaan. Dus het zou nog gaan om de achterkant (die op een bepaalde hoogte in een spits loopt van het dak), nog een zijkant en de voorkant met 1 raam en 1 deur. Tussen 10 en 50 m² .
dinsdag 17 maart 2020

Gevel bekleden in hout

Bekleden van voorgevel met verduurzaamd zacht hout, puntgevel hier en daar gecementeerd. Gaat om ongeveer 30m².
woensdag 11 maart 2020

Gevels renoveren

Ik zou graag mijn gevels laten renoveren. Er zou hervoegd en geïmpregneerd moeten worden. Het hervoegen zouden we graag in een licht voegsel hebben dat wat terughoudend is. De totale oppervlakte van de gevels om te hervoegen is 155 m². De totale oppervlakte om te impregneren is 215 m². Het verschil in de oppervlaktes heeft er mee te maken dat er een stuk bijgebouwd is waar de voegen nog in goede staat zijn.
zaterdag 7 maart 2020

Gevelbekleding in hout aanbrengen

Ik wil een gevelbekleding laten uitvoeren onder een overkapping met schuifpoort en schuifdeur. 20m² ongeveer. Liefst hout maar kan in samenspraak met vakman.
donderdag 5 maart 2020

Voorgevel renoveren

Ik zoek iemand die enige werkzaamheden aan mijn voorgevel kan uitvoeren. Betreffende enkele "scheuren/ kraken" herstellen en opvoegen in het bakstenen gedeelte. En ook boven 2 ramen l (het ciment gedeelte) zijn herstellingen nodig.
donderdag 5 maart 2020

Schoorsteen afbreken en nieuwe bouwen

Schoorsteen afbreken en nieuwe metsen 1meter hoog ongeveer - standaard schoorsteen Lood en zink dat moet eruit - vandaar dat er echt een nieuwe moet komen
maandag 2 maart 2020

Herstellen schoorsteen

Hervoegen schoorsteen en kap bovenop plaatsen