Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
77 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

maandag 19 februari 2018

Hervoegen gevel

Eén achtergevel moet worden hervoegd, ze vertoond openingen in de voegen met waterinsijpeling tot gevolg. (gevel goed bereikbaar). Gevel wel tot drie hoog.
donderdag 15 februari 2018

Crepi plaatsen met isolatie

Tegen de hoek van het huis gereden met de auto waardoor de crepi beschadigd is. Terug crepi aanleggen het is ongeveer 5 m². Met isolatie.
maandag 12 februari 2018

Gevelbekleding aan te brengen

Gevel bekleden met grijze ruitleien 44m2 en afwerking 22 l/m zinken profiel
maandag 12 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Een achterbouw , achtergevel bekleden met padouk. Oppervlakte 40 m². Zonder isolatie.
donderdag 8 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Houten gevelbekleding aanbrengen : ongeveer 120 m². Graag komen zien ter plaatse. Ook isoleren van de gevel. Dit is een achtergevel en zijgevel.
donderdag 8 februari 2018

Gevel reinigen en renoveren

Ik wil graag de voorgevel van een huis in de Brugse binnenstad laten reinigen en restaureren. Ook moet men 3 grote houten ramen vervangen met isolerende beglazing. Hiernaast moet men een rolluik wegnemen en vervangen.
woensdag 7 februari 2018

Voorgevel isoleren en bekleden met thermo wood

Houten gevelbekleding aanleggen. Oppervlakte te bekleden is 20 of 40 m². Voorgevel isoleren en afwerken met thermo wood populier.
maandag 29 januari 2018

Composiet bekleding met isolatie aanbrengen

Composiet gevel bekleding plaatsen Oppervlakte ongeveer 20 m². Met isolatie.
maandag 22 januari 2018

Gevel bekleden in duurzaam hout

Graag willen wij onze gevel laten herbekleden. Het gaat om een voor- en achtergevel die moeten worden gedaan. We willen gaan voor een duurzaam, hout materiaal. We dachten aan iets in de aard van padouk. Het gaat om 2 gevels van 8 meter breed en 10 meter hoog.
woensdag 10 januari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Onze garage moet langs buiten geïsoleerd worden. De oppervlakte van de te bekleden muren is ongeveer 30 m².
zondag 7 januari 2018

Gevel bekleden zonder isolatie

Erker van woning nu bekleed met ceder maar het begint te plooien en de panelen zijn losgekomen. Het is een vrijstaande woning. Oppervlakte te bekleden is ongeveer 70 m². We willen kijken wat de opties zijn maar wensen zeker geen ceder meer te gebruiken.
woensdag 3 januari 2018

Gevel herstellen appartement

Ik wil graag mijn gevel herstellen dit gaat over een appartement op het tweede verdieping. Er zitten waarschijnlijk barsten in de gevel waardoor we met een vocht probleem zitten.
zondag 31 december 2017

Scheur in voorgevel herstellen

Ik heb een fijne scheur op mijn voorgevel. We hebben een aantal jaar terug een lento gegoten van een 4 tal meter die draagt op de bestaande muren.Het gaat om een overspanning van zo een 4 meter. Ik heb namelijk het gevoel dat de de muur de lento en al wat erop draagt zoals gevel en dak het zich stilaan begint te zetten, waardoor de scheur is gekomen.
woensdag 27 december 2017

Betonrot gevel herstellen

De betonnen omkadering van de ramen vertonen betonrot op alle 8 verdiepingen van de appartementsblok aan de zeedijk. Ik wil graag met de vakman bespreken wat de beste optie is om dit op te lossen.
donderdag 14 december 2017

Isolerende houten gevelbekleding aanbrengen

Nieuwbouwproject, gevelbekleding van +/- 20 m² en achterwand van carport van +/- 12 m². Oppervlakte te bekleden is 32 m².
donderdag 7 december 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij willen een deel van de gevel uitwerken met crepi in combinatie met Thermowood. Het gaat om een halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte is ongeveer 15 m².
vrijdag 1 december 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Garagepoort met retour naar rechter zijgevel + houtbekleding tussen ramen - Zweeds rabat. Te bekleden ongeveer 23,5 m².
maandag 27 november 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

We wensen een hoek van het huis te bekleden is hout , de buitenmuur. De oppervlakte is ongeveer 25 m².
zondag 26 november 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen

Wij hebben 3 maand geleden onze woning gekocht, onze gevel is nu gecementeerd die boven begint te scheuren en afbrokkelen waarbij waterinslag mogelijk is. Nu hadden wij die graag zo goedkoop mogelijk gerenoveerd wegens een klein budget. Er zijn twee vensters aanwezig en twee terrasmuurtjes zouden ook meegedaan worden. Ongeveer een oppervlakte van 20 m² gevel te bekleden.
zaterdag 18 november 2017

Uitbekleden topgevel in kalei

Gevel specialist: Op van zijgevel mansardedak uitwerken met een met kleur toegevoegde kalei. Gevel : L 7 m, H 8 m tot op 4 m uit gecementeerd en in goede staat.
vrijdag 17 november 2017

Voorgevel renoveren

Ik wil mijn gevel renoveren. Deze bestaat op de gelijkvloers uit 2 grote ramen en voordeur en zou vervangen moeten worden door één groot gat. (volledig glaspartij komt in de plaats).
dinsdag 24 oktober 2017

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Vooraleer we de spouw willen laten isoleren moet deze opgekuist worden. We hebben 30.5 lopende meter gevel die moet opgekuist worden.
woensdag 18 oktober 2017

Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

Betreft renovatie ramen van appartementsgebouw - 5 verdiepingen. Vervangen van bestaande ramen met de voordeligste oplossing vb.: meer vaste ramen. Ramen in PVC met dubbel glas . Expertise is vooral belangrijk bij deze taak.
woensdag 18 oktober 2017

Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

Betreft gevelrenovatie appartementsgebouw - 5 verdiepingen. Plaatsen van bekleding op de zijmuren en betonnen vloerplaten. Er is reeds beginnend betonrot. Graag firma's die bereid zijn om zsm van start te gaan. Expertise is vooral belangrijk bij deze taak.
dinsdag 10 oktober 2017

Aanbrengen van een profielen op de gevel voor veiligheid

Mijn huis is geklaseerd en op de voorgevel prijkt een cementenplaat met een molure. Door het zware vervoer die passeert dreigt die voorover te vallen. Ik heb met een architekt gesproken en de beste manier is om die plaat te beveiligen met 2 beugels. De cementenplaat kan niet meer teruggeschoven worden dus beveiligen is mijn enige uitkomst. Daarna enkel nog de groef opvoegen.

Partners

Partners van Casius