Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
86 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 12 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen

Topgevel met raam in verwerkt lengte 9 meter hoogte 4 meter 45 graden +bekleden van goot 12 meter breedte 30cm hoogte 30cm; renovatie
woensdag 11 juli 2018

Buitenmuur hervoegen en draineren

Vocht door hoger gelegen tuin. De buitenmuur zou een waterkering of drainage moeten krijgen en hervoegd worden.
woensdag 4 juli 2018

Volledig afwerken van gevel met crepi en isolatie

Er werd door een firma (X) gestart met de bekleding van de gevel. Plots zijn de werken gestopt en men meldde ons dat deze niet konden verdergezet worden. Ondertussen hebben we vernomen dat deze firma failliet is. De voorgevel dient nog volledig afgewerkt te worden met een toplaag.
donderdag 21 juni 2018

Thermowood plaatsen op muur

Muur 15 vierkantemeter ThermoWood plaatsen. Muur van terras bezetten met hout. 15 m².
zaterdag 16 juni 2018

Tuinhuis metselen

Funderingen en vloerplaat zou ik zelf uitvoeren, ik zoek een aannemer die de muren optrekt. Afmetingen : 5 x 8 m . Binnenmuur in betonsteen - buitenmuur in nog te bepalen façade-steen. Voegwerken doe ik zelf. ( 1 deur , 1 schuifraam 3 x 2 meter op voorgevel , 1 raam 2 x 1. 5 m op zijgevel )
donderdag 14 juni 2018

Herstellen van arduinen dorpel

Op twee plaatsen zijn beschadigingen aan een blauwstenen dorpel. Een gebarsten stuk en op een andere plaats een putje van een voorwerp dat erop is gevallen. Dit zou moeten hersteld worden zonder dat je er achteraf nog iets van kan zien.
dinsdag 12 juni 2018

Voegen garagegevel

Wij hebben recent een alleenstaande garage laten metsen. Deze dient nog te worden gevoegd met zandkleurig beige voegsel. De façade is +-60 m² en bevat 3 openingen: Raam, deur en grote brede poort. De binnenkant is opgetrokken in snel bouwers. De voegen hiervan zouden ook nog verder moeten opgevuld worden.
maandag 4 juni 2018

Steenstrips / isolatie aan te brengen

Plaatsen van steenstrips / isolatie aan de buitengevel. Buitengevel is nu gedeeltelijk in baksteen en bepleisterd. Oppervlakte te behandelen 100 m².
maandag 4 juni 2018

Brievenbus metsen

Wij hebben vorig jaar een nieuwbouw huis gekocht en wij zouden graag een gemetste brievenbus willen laten metsen. Onze stenen hebben we al. Eenvoudige brievenbus.
zondag 3 juni 2018

PVC gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voor een half open bebouwen willen we de gevel vernieuwen . De gevel zal ook moete geisoleerd worden . De totale oppervlakte is 10m². We hebben een voorkeur voor PVC gevelbekleding
zaterdag 2 juni 2018

Buitengevel vernieuwen

Ons huis is een bel-etage woning in baksteen dat nu geschilderd is. We overwegen om de buitengevel (voor- en achtergevel) op te frissen met spuitkurk i.p.v. opnieuw te schilderen. Oppervlakte van de buitengevel is ongeveer 100 m². Ongeveer 9 ramen en twee deuren.
donderdag 31 mei 2018

Schoorsteen afbreken en opnieuw metselen

De schoorsteen moet worden afgebroken en opnieuw worden gemetseld. Dit is een plat dak.
donderdag 31 mei 2018

Gevelbepleistering aanbrengen

Graag vakman voor het plaatsen van crepi. Volledige oppervlakte (inclusief ramen) zo'n 140m² in totaal
donderdag 24 mei 2018

Herstellen van gevel

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Buiten aan de gevel zijn er scheuren. Gevel met baksteen.
donderdag 24 mei 2018

PVC gevelbekleding met isolatie plaatsen

Een stuk muur van de achtergevel waar de vorige eigenaar geschilderd heeft, laten bekleden met pvc zodat we er lounge kunnen maken. De totale oppervlakte is 50m².
woensdag 23 mei 2018

Buitenmuur afwerken met crepi

Is voor een buitenwand in onze tuin. Zou moeten gedaan worden op oude betonnen afsluiting van 6m lang op 2,5m hoog ongeveer.
dinsdag 22 mei 2018

Crepi met isolatie plaatsen

Al de buitengevels van mijn huis zijn in de spouw geïsoleerd op een na. Er is een muur van ong. 6,5 m² zonder spouw die ik aan de buitenkant wil laten isoleren en afwerken in Crepi
dinsdag 22 mei 2018

Buitenmuur renoveren in crepi

Betreft een scheidingsmuur in de tuin van 3,20 m hoog en 18 m lang. Zijn allemaal verschillende soorten stenen (snelbouwer, betonsteen,... ) Zou een variant van wit mogen zijn, misschien iets meer naar crème kleur toe. Een ander alternatief is in hout bekleden.
donderdag 17 mei 2018

Gevel renoveren

Een stuk rits aanbrengen, geen verzakking op fundament, elders kleine scheurtjes hervoegen en hier en daar paar bakstenen vervangen. De woning is van de jaren 50 Ongeveer 20à30m² Er moet ook een ijzeren poutrel worden verwijderd ter hoogte van de tweede verdieping en het geheel terug dichten.
woensdag 16 mei 2018

Achtergevel hervoegen

Oude rijwoning, achtergevel is in slechte staat. De voegen zijn allemaal aan het uitbrokkelen. Zand / cementverhouding lijkt me niet optimaal gezien alles zoals zand eruit komt. Gaat om een gevel ~60m²
dinsdag 15 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Graag had ik de achtergevel in hout laten bekleden.
vrijdag 11 mei 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op zijgevels

Renoveren van de gevel. Dit zijn twee zijgevels met een oppervlakte van ongeveer 40 m². Er zitten 3 ramen in. Geen deur.
donderdag 10 mei 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevelbekleding aanbrengen voor een zijgevel en scheidingsmuur tussen de buren. Totaal van een 20 m² te bekleden.
zaterdag 5 mei 2018

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong We willen een tuinhuis (6 b x 2,5 d x 3 h) laten metselen. Bodemplaat in gewapend beton ligt klaar. Graag voor snel bouw en y tong, zonder isolatie of buitenafwerking. Dubbele deur of garagepoort. Plat dak, afwerking in EPDM met afvoer regenwater.
dinsdag 1 mei 2018

Dekstenen vernieuwen op tuinmuur

Wij willen dekstenen vervangen op onze tuinmuren. Graag ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius