Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

59 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: garage bouwen in de tuin, vernieuwen van gevel, gevels isoleren en bekleden, gevel renoveren van een rijhuis, gevel nieuwbouw bekleden, gevel isoleren met PUR platen, gevel huis vernieuwen + evt zijkant isoleren, gevelwerken sidings aan de gevel, achtergevel te isoleren, restauratie erfgoed - metselwerken, bezetten van de gevel, buitengevel bewerken met steenstrips, bekleden van gevels met hout of kunststof, steenstrips in 2 kleuren plaatsen, gevel isoleren met steenstrips of bakstenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 23 maart 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel isoleren + bekleden in kunststof.
maandag 20 maart 2017

Gevelwerken sidings aan de gevel

Het dak van mijn woning is een zadeldak met langs elke zijkant een dakkapel. De vier puntgevels zijn nu bekleed met houten latten, die aan vervanging toe zijn. Ik zou graag onderhoudsvrije sidings laten plaatsen op die vier puntgevels en op de zijkanten van de dakkapellen.
zaterdag 18 maart 2017

Hervoegen gevel

Gevel ongeveer 4 m² meter hervoegen en schouw
zaterdag 18 maart 2017

Herstellen crepi aan gevel

Ik wil een met crepi bekleedde gevel laten renoveren en herstellen. Er zijn verkleuringen, vuil en op een aantal plaatsen afbrokkeling vermoedelijk door vocht insijpelen. Het gaat om een vier gevel woning, annex tuinhuis.
dinsdag 14 maart 2017

Plaatsen van steen strips met isolatie op gevel

Graag had ik prijs gehad voor plaatsen van steenstrips met isolatie. Voorgevel is met spouw, zijgevel is zonder spouw.
maandag 13 maart 2017

Vernieuwen van gevel

Woning nog aan te kopen. We zouden graag de gevel in pastorijstijl willen steken en tegelijk isoleren. De gevel is totaal +/- 45 m² waarvan +/- 16m² deuren en ramen.
maandag 6 maart 2017

Binnenkoer en achtergevel isoleren en afwerken met hout

Binnenkoer en achtergevel isoleren en afwerken met hout.
maandag 6 maart 2017

Voorgevel isoleren en afwerken met steenstrips

We zoeken een aannemer voor onze voorgevel: isoleren en afwerken met steenstrips. Voor de binnenkoer en achtergevel: isoleren en afwerken met hout. Gevelbreedte is 8 meter.
zaterdag 4 maart 2017

Opnieuw bekleden met PVC

Bestaande tuinhuisgarage in hout opnieuw bekleden met PVC.
zaterdag 4 maart 2017

Bekleden van gevels met hout of kunststof

Wij hebben een koeienstal gerenoveerd tot een vakantiewoning.. De oude stenen laten staan maar daar groeide vroeger klimop op.. En dit tast de stenen wel aan en bij het aftrekken van de klimop zijn er nog duidelijke sporen. We hadden graag een gedeelte bekleedt met hout of kunststof. Graag had ik jullie mening eens geweten en ook een offerte gehad met alles erin... De foto's in bijlage zijn oude foto's maar zo zien de stenen er nog uit..
dinsdag 28 februari 2017

Gevel isoleren en met steenstrips bekleden

Zouden graag prijsofferte hebben van steen strips en isolatie op onze gevel. Over de ganse gevel. Liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
zondag 26 februari 2017

Gevel bekleden in hardhout of thermowood

Dit betreft een oude muur (gemeenschappelijke scheidingsmuur met tuin van de buren) waarvan het voegwerk hier en daar in slechte conditie is. We hadden graag prijs geweten van bekleding van de muur in hardhout of in Thermowood. De muur varieert van een hoogte van 2,5 meter tot 2 meter, dit over een lengte van ongeveer 20 meter.
woensdag 22 februari 2017

Steenstrips plaatsen op de gevel

Ik ben aan het overwegen om mijn woning te isoleren en steenstrips te plaatsen - 85 m².
dinsdag 21 februari 2017

Gevelisolatie met steenstrips

Gevelisolatie met steen strips. Dit is voor de achtergevel.
maandag 20 februari 2017

Voegwerk aan nieuwbouw

Ik wil nieuwbouw (2016) laten voegen. Totale oppervlakte is ongeveer 270 m², 200 m² woning (gelijkvloers, 1ste verdiep en zolder) en 70 m² carport.
zondag 19 februari 2017

2 gevels isoleren en bekleden met steenstrips

Bedoeling is om 2 gevels met steen strips en buitenisolatie (12 cm) af te werken.
donderdag 16 februari 2017

Voorgevel te hervoegen

Voorgevel hervoegen.Woning met grote venster 6 m op 10 m.
woensdag 15 februari 2017

Nieuwe gevel

Voor een nieuwe gevel te plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijs, en om te zien of de lening zal worden goedgekeurd.
dinsdag 24 januari 2017

Open haard dichtmetselen

Wij hebben een open haard die zou dichtgemetseld moeten worden en waar een stuk buis zou in moeten om zo een kachel aan te sluiten.
donderdag 19 januari 2017

Behandelen van gevel

Spuitkurk voorgevel
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van gelvelstrip

Plaatsen van gevelstrip - het huis is allemaal beneden
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van gevelstrip

Is voor het plaatsen van gevelstrip het huis is allemaal beneden.
maandag 9 januari 2017

Renovatie gevel

Betref een gevel specialist voor renoveren bovenste deel van de gevel ( buitenspouwblad ) is losgekomen van de binnenmuur en is aan het verzakken, hierdoor zou een gedeelte van de gevel moeten hermetsteld worden.
vrijdag 6 januari 2017

Plaatsen van steenstrips op gevel

Het is een simpele rijwoning die ik graag met steenstrips zou laten herdoen rechtstreeks tegen de bestaande facade zonder isolatie anders vrees ik dat ik te ver naar voor zal komen met de stenen. Er zit een garagepoort in, een voordeur en een raam op het bovenverdiep. Zoals je kan zien op de foto zit er een soort gat naast de raam boven dat toegewerkt zou mogen worden zodat de facade in 1 vlak doorloopt. En aan de bovenkant van het raam en voordeur mag het recht gemetst worden zodat die bogen weg zijn. En boven de garagepoort mag het doorgemetst worden voor die kleine glazen ramen indien mogelijk.
dinsdag 3 januari 2017

Gevel behandelen

Buitengevel van 5m op 7m van rijwoning behandelen met spuitkurk

Partners

Partners van Casius