Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
97 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

woensdag 24 oktober 2018

Metsen van gevelsteen 200 m²

Metsen van een gevel met stelling (+-200 m²). Voegen is nog niet nodig. Gevelsteen werd reeds aangekocht (wienerberger). Benodigdheden om mortel te maken nog niet aangekocht.
woensdag 24 oktober 2018

Gemeenschappelijk muur waterafstotend maken

Wegens plaatsing van nieuwe aanbouw die grenst met de aanbouw van de buren... er is een groot stuk die nu "bloot" komt te liggen van de buren. Graag willen wij deze muur waterafstotend makern.. zodat de buren geen problemen krijgen. Oppervlakte : 10 à 15 m²
dinsdag 23 oktober 2018

Afbreken schoorsteen buiten en opnieuw metselen

2 huizen aan elkaar en de schouwen dienen afgebroken te worden. 1 opnieuw zetten de andere kant toemaken met pannen.
vrijdag 28 september 2018

Achtergevel renoveren

In de kinderkamer zijn er schimmels opgedoken aan de achterkant van een toegemetseld raam 1mx2m Met veel regenval zijn er meer schimmels. Er is sprake van doorspijlend vocht. De gevel zal moeten aangepakt worden. De oppervlakte is 80m² Binnenkant plakwerk opnieuw te doen.
woensdag 26 september 2018

Voegen van schouw

De schouw laten opvoegen. Dit is een licht hellend dak.
woensdag 26 september 2018

Leien gevel herstellen

Enkele leien zijn van de gevel losgekomen en gevallen op koepel van buur. Die leien zouden moeten worden vervangen.
maandag 17 september 2018

Gevel appartement reinigen en behandelen

Gevel van appartementsgebouw te reinigen en antimos + hydrofuge aanbrengen. Appartementsgebouw van 5 verdiepingen.
zaterdag 15 september 2018

Gevel bijbouw bekleden met hout 38 m²

Wij zijn onze woning aan het renoveren en zouden graag het stukje nieuwbouw bekleden met hout. De totale oppervlakte voor de gevel bedraag 37,11 m². Dit is een stukje bijbouw.
donderdag 6 september 2018

Isoleren van gevel en spuitkurk plaatsen.

Gevel oppervlakte van voor- en achtergevel bedraagt ong 50m² zijgevel (steense muur) bedraagt ong 85m² De afwerking van buitengevel wens ik graag in crepi of spuitkurk. Mijn voorkeur gaat naar spuitkurk, maar dat is nog afhankelijk van het prijsverschil met afwerking in crepi.
maandag 3 september 2018

Tuinmuur voorzien van muurkap met afwatering en enkele stenen hermetsen

Tuinmuur van 3 meter moet voorzien worden van een muur kap met afwatering de hoogte is 1.70 meter ook enkele stenen her metsen.
woensdag 22 augustus 2018

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

De gevel langs de regenzijde is ooit gecementeerd geweest. We zouden die graag laten bekleden en eventueel laten isoleren. We dachten aan leien.
woensdag 22 augustus 2018

Nieuwe gevelsteen metselen

Afbreken van de bestaande gevelsteen en opnieuw opmetselen van een nieuwe baksteen. Houtskeletbouw. Momenteel stenen van Vandensanden Reden: originele baksteen is zeer lelijk geworden. Geen reinigingsfirma's gevonden die dit kunnen oplossen. Enige oplossing is hermetsen.
dinsdag 21 augustus 2018

Hervoegen schoorsteen

Voegwerken: Graag hadden wij onze schoorsteen laten hervoegen. En afwerking bovenkant.
maandag 20 augustus 2018

Topgevel met thermowood bekleden

We zouden graag de topgevel van onze woning in thermowood laten zetten. Ik schat dat het gaat om zo een 32 m².
maandag 20 augustus 2018

Aanbouw bekleden met vezelcementplaten

Nieuwe aanbouw te bekleden, isolatie is reeds voorzien. We willen dit graag met vezelcementplaten laten bezetten. Oppervlakte is moeilijk in te schatten, tussen de 10 en 50 m². Materiaal aan te kopen met specialist.
vrijdag 17 augustus 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Bij de vernieuwing van een feestzaal wordt een deel van de wanden als volgt samengesteld en afgewerkt: vol, glad betonpaneel met een dikte van 15 cm. Daartegen een sandwichpaneel op een omegaprofiel met een isolatiedikte van 10 cm. PIR, kleur zwart en daarna een houten latwerk, bestaande uit houten latten van 44 x 33 mm. Om de 110 mm. Gelijmd en geschroefd op de sandwichpanelen.
woensdag 15 augustus 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op bijgebouw

Bijgebouw aan een bestaande woning. Materiaal aan te kopen door de vakman. Liefst uitvoeren voor november.
woensdag 15 augustus 2018

Af- en heropbouwen van stenen brievenbus

Gezamenlijke brievenbus waar ook gasmeter is ingebouwd van 2 huizen dient te worden afgebroken en opnieuw opgebouwd. Het gaat om een klein "huisje" met bakstenen.
zondag 12 augustus 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Interesse in gevelbekleding van hout of kunststof. Voor een overhangende carport van 40m²
vrijdag 3 augustus 2018

Gevels schilderen en isoleren

Gevel schilderen en isoleren, dit is een achtergevel en een grote binnenkoer. De oppervlakte is 350 m². Er zitten 20 ramen in en een deur.
maandag 30 juli 2018

Crepi plaatsen voor zijgevel 36 m²

Het zijn 2 gevelvlakken van 14 m² en 22 m², een deel van de voor en zijgevel waar geen ramen in zitten. Het is een gecementeerde oppervlakte die in heel slechte staat zijn, graag crepi op plaatsen.
maandag 30 juli 2018

Voor- en achtergevel renoveren en schilderklaar zetten

Het gaat om een voorgevel en achtergevel van een rijhuis met plat dak en met gelijkvloers,eerste en tweede verdiep. Boven aanzicht: 5 m breed en 9 m diep. Er zijn wat scheuren in de gevel en sommige bakstenen bladeren wat af. Graag herstellen van de voor en achtergevel.
donderdag 12 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen

Topgevel met raam in verwerkt lengte 9 meter hoogte 4 meter 45 graden +bekleden van goot 12 meter breedte 30cm hoogte 30cm; renovatie
woensdag 11 juli 2018

Buitenmuur hervoegen en draineren

Vocht door hoger gelegen tuin. De buitenmuur zou een waterkering of drainage moeten krijgen en hervoegd worden.
woensdag 4 juli 2018

Volledig afwerken van gevel met crepi en isolatie

Er werd door een firma (X) gestart met de bekleding van de gevel. Plots zijn de werken gestopt en men meldde ons dat deze niet konden verdergezet worden. Ondertussen hebben we vernomen dat deze firma failliet is. De voorgevel dient nog volledig afgewerkt te worden met een toplaag.

Partners

Partners van Casius