Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

77 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevelrenovatie aan appartementsgebouw, gevelrenovatie aan appartementsgebouw, zandstralen nieuwbouw gevels, metselwerken nieuwbouwwoning, cementbepleistering met isolatie aanbrengen, nazicht scheuren en verzakking gevel en herstellen, herstelling en plaatsing van Crepi, gevel renoveren en isoleren, gevelrenovatie, isoleren gevel en nieuwe gevelsteen plaatsen, gevelbekleding aanbrengen op achtergevel, houten gevelbekleding plaatsen, pVC gevelbekleding plaatsen, crépi scheuren in gevel herstellen, vernieuwen gevelbedekking en dakgoot en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

woensdag 18 oktober 2017

Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

Betreft renovatie ramen van appartementsgebouw - 5 verdiepingen. Vervangen van bestaande ramen met de voordeligste oplossing vb.: meer vaste ramen. Ramen in PVC met dubbel glas . Expertise is vooral belangrijk bij deze taak.
woensdag 18 oktober 2017

Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

Betreft gevelrenovatie appartementsgebouw - 5 verdiepingen. Plaatsen van bekleding op de zijmuren en betonnen vloerplaten. Er is reeds beginnend betonrot. Graag firma's die bereid zijn om zsm van start te gaan. Expertise is vooral belangrijk bij deze taak.
zaterdag 14 oktober 2017

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie +/- 13 m², graag met steenstrip, momenteel is de gevel geplakt met rijnzand.
dinsdag 10 oktober 2017

Aanbrengen van een profielen op de gevel voor veiligheid

Mijn huis is geklaseerd en op de voorgevel prijkt een cementenplaat met een molure. Door het zware vervoer die passeert dreigt die voorover te vallen. Ik heb met een architekt gesproken en de beste manier is om die plaat te beveiligen met 2 beugels. De cementenplaat kan niet meer teruggeschoven worden dus beveiligen is mijn enige uitkomst. Daarna enkel nog de groef opvoegen.
maandag 9 oktober 2017

Hervoegen schoorsteen

Mijn schoorsteen moet hervoegd worden. Aangezien deze niet meer gebruikt wordt (centrale verwarming via flexibele buis) dienen verder geen andere werken te gebeuren aan de schouw. Een baksteen aan de bovenkant van de schouw is naar beneden gekomen.
zondag 1 oktober 2017

Herstellen scheur aan gevel

Scheur aan bovenkant van buiten raam . Herstellen scheur aan gevel.
vrijdag 29 september 2017

Voegen herstellen achtergevel appartementsgebouw

Graag hadden we voor een residentie de achtergevel voegen willen laten herstellen. Zou het mogelijk zijn om hiervoor eens langs te komen en dit te bekijken
donderdag 28 september 2017

Houten gevelbekleding plaatsen

Horizontale plaatsing van thermowood triple Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 40m²
zaterdag 23 september 2017

Metselwerken nieuwbouwwoning

Metselaar gezocht: nieuwbouwwoning in landelijke stijl, Zarren, 300 m² te metselen, feb-mrt 2018 starten.
donderdag 21 september 2017

Houten gevelbekleding aanbengen

Houten gevel bekleden van een carpoort. Oppervlakte is ongeveer 38.5 m².
woensdag 20 september 2017

Barst in zijgevel herstellen

Met het oog op de eventuele isolatie van ons huis zouden wij graag een barst in onze zijgevel laten herstellen. Deze barst loopt tot zo'n drie meter hoogte en is op het breedste punt zo'n drie centimeter breed.
vrijdag 15 september 2017

Gedeeltelijk of volledig muur metselen

Afbrokkelende tuinmuur herstellen en schoorsteen. Dit is een tuinmuur van 2 meter hoog , brokkelt uit. De lengte is 4 meter. Gedeeltelijk of volledig herstellen.
dinsdag 12 september 2017

Herstellingen aan appartement

Uit rapport van gerechts-expert: Aannemer voor volgende herstellingen: - Herstel metselwerk en pleisterwerk over een lengte van 5 m (h=30 cm) - Vervangen vensterbank in natuursteen (leveren en plaatsen) - Herstel parketvloer (uitbraak en vervangen beschadigd deel door nieuw te leveren parket; recuperatie goede planken) - Vervangen beschadigde plinten - Leveren en plaatsen 'steen-planchetten' vloer op passerelles (5m x 0,41m en 3m x 0,44m) - Afdichten opening 80x20cm (kunststofplaat?)
donderdag 7 september 2017

Muur metselen en afbreken van schouw

Muur metselen van 10 vierkante meters, aansluitend op bestaande muur in achter tuin waarop nieuw plat dak komt + afbraak van oude schouw in bakstenen.
maandag 4 september 2017

Oude verweerde buitenmuur bepleisteren

Er moet een oude verweerde buitenmuur bepleisterd worden achteraan mijn koer. De lengte is ongeveer 5 meter en 2 meter hoog
zondag 3 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Voor het vernieuwen van het tuinhuis en twee topgevels en de bovenkant van een gebouwtje zodat alles boven de 2m van de woning in hout is onderkant is geschilderd. Alleenstaande woning. Oppervlakte is 60m².
woensdag 23 augustus 2017

Schoorsteen metselen

Metselwerken: Gedeeltelijk her metselen van niet gebruikte schouw (losliggende stenen) en voorzien van deksteen.
vrijdag 18 augustus 2017

2 schouwen herstellen

2 schouwen herstellen : Oud metselwerk komt los.
donderdag 3 augustus 2017

Crepi plaatsen aan buitengevel ( tuinmuur )

Er zou een muur, zonder veel hindernissen, moeten uitgepakt worden ( crepi ) van +/- 40m²
maandag 31 juli 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie

Wij hebben een bijbouw die volledig geïsoleerd is en we willen dus een houten bekleding aanbrengen aan de gevel. Ook zitten we met een oversteek die ook in de bekleding zou moeten. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 20 - 25 vierkante meter
zondag 23 juli 2017

Gevel kaleien

Het is een rijhuisje maar is wel toegankelijk langs de zijkant. Rondom liggen er klinkers dus met hoogtewerker of stelling is dat zeker geen probleem. Voorkant 5m breed 6m hoog zijkant 16m breed is wel met een topgevel ongeveer 10 m hoog en achterkant 4m breed en 3 m hoog dat is het ongeveer. In totaal dus ongeveer 120 m².
zondag 23 juli 2017

Natuursteen gevelbekleding aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van natuursteen gevelbekleding. Het betreft een moderne nieuwbouw waar een matig geventileerde gevel in witsteen moet geplaatst worden d.m.v. ankers of op alu kader, de voegen blijven open. Bouwplannen en meetstaten beschikbaar. Het gaat over een vrijstaande woning. Oppervlakte ongeveer 140 m².
zondag 16 juli 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevel bekleding ongeveer 38 m². Bestaat uit 2 dak kappelen met gevelbekleding Thermowood pupulier.
zaterdag 8 juli 2017

Crepi op buitenmuur bezetten

Buitenmuur in crepi bezetten.
vrijdag 7 juli 2017

Houten gevelbekleding met isolatie

Huidige woning zal verbouwd worden waardoor de gevel rondom opnieuw bekleed dient te worden, dit uit crepi en hout. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : oppervlakte gevelbekleding +- 120m²

Partners

Partners van Casius