Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
117 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 9 januari 2020

Herstellen van scheur boven venster

Boven enkele vensters is er een min of meer horizontale scheur ontstaan. Het gaat om 3 vensters die 1m40 groot zijn. Geen idee waar de scheuren vandaan komen, maar er zijn grote werken in de buurt dus dat kan invloed hebben.
dinsdag 31 december 2019

Regenpijp vervangen

De regenafvoer van mijn gebuur komt samen in een gezamenlijke regenbuis die aan mijn voorgevel is bevestigd. Deze buis is in slechte staat en moet men vervangen, ongeveer 4 à 5 meter.
dinsdag 3 december 2019

Voorgevel te renoveren

Voorgevel dient te gerenoveerd te worden. Gevel is 36 à 40 m² uit baksteen. Gelijkvloers en twee verdiepingen.
donderdag 28 november 2019

Gevelbekleding met isolatie en steenstrips

Gevels van +/- 75 m² te laten isoleren en steenstrips te plaatsen. Gevel in baksteen.
woensdag 20 november 2019

Gevelbekleding met steenstrips

Het betreft een woning uit de jaren 50 met een 5mm dikke spouw, en 1 muur (voorgevel) met reeds vernieuwde glaspartijen, en 1 muur (zijgevel) met nog te vernieuwen glaspartijen. Er is een mogelijkheid om langs de voorgevel tot 12 cm diep te werken en langs de zijgevel quasi onbeperkt. We willen graag advies naar kostprijs en werkwijzen van het plaatsen van buitenmuurisolatie van beide gevels in steenstrips of platen (Trespa, cementvezelplaten, ...). Zeker icm met de te vernieuwen ramen. Tevens moet voor de zijgevel een oplossing gevonden worden voor het dakwerk. We weten bijvoorbeeld niet of de huidige staat van de gevel voldoende is voor het plaatsen van een 'hangende' buitengevelisolatie. Indien zo overwegen we immers OOK om spouwmuurisolatie te plaatsen. Indien niet, vragen we ons af wat de kosten zouden zijn bij het 'opnieuw plaatsen' van de buitengevel voor de zijgevel (waar de ramen nog moeten worden vervangen worden), maar dit lijkt ons niet opportuun voor de voorgevel (waar de ramen reeds vernieuwd zijn). We zoeken dan ook een vakman die ons gerichte oplossingen voor deze problemen kan bieden.
dinsdag 12 november 2019

Gevel bekleden

Ik zou graag mijn voorgevel laten bekleden in aluminium of PVC. Gaat over 6 meter op 3 meter.
maandag 4 november 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

Gevel is reeds bekleed met eterniet tegels doch fel verouderd. Moeten verwijderd worden om nieuwe bekleding te plaatsen.Wachtmuur van de buren. Oppervlakte : 50 à 60 m².
zondag 3 november 2019

Gevelbekleding vervangen

De leien bekleding op de zijgevel van onze vakantiewoning (55 m²) dateren van 1982 en zijn dus aan vervanging toe (er zou asbest in aanwezig zijn). Muren moeten niet geïsoleerd worden.
woensdag 30 oktober 2019

PVC gevelbekleding aan te brengen

Graag de achtergevel volledig in pvc bezetten. Alsook de dakgoot vernieuwen . Dakgoot in PVC. Achtergevel 7 m lang op 6 m Br
dinsdag 29 oktober 2019

Voorgevel vervangen

Het gaat enkel over de voorgevel: alleenstaande woning gebouwd met spouw, buitenblad in typische rode baksteen die beschadigd is. Afbreken, heropbouwen en afwerken van voorgevel natuursteen spatboord vervangen door arduin. Behouden van huidige dorpels. prijs all in met opvoegen. Onderkant van de gevel te vervangen. Later word de spouw rondom het huis volledig opgespoten. +/- 10x10m