Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
95 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

zondag 16 december 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

Onze bestaande buitengevel langs de noordkant extra laten isoleren en bekleden. De oppervlakte is ongeveer 2m20H X 15mL (geen rekening gehouden met drie ramen).
zaterdag 8 december 2018

Opmetsen venster en dichtmetsen deur

Samen met het plaatsen van nieuwe vensters, willen we 5 vensters kleiner maken waarvan 3 op begane grond en 2 op 1e verdiep door op te metsen. Momenteel zijn deze vensters te groot en te laag bij de grond. Alsook het toemetsen van een deuropening en het openmaken keukenruimte door muur uit te breken. We willen tevens onze haard "moderniseren", door oude leistenen weg te nemen en strakker te maken.
donderdag 6 december 2018

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.
woensdag 5 december 2018

Gevel bekleden met steenstrips

Gevel laten renoveren met steenstrips. Onderaan is er nu padoek voorzien. En we zouden slechts de bovenkant willen renoveren met steensstrips. De rest gevel die we zouden laten doen is 8m breed en 4 m hoog met 2 ramen.
woensdag 24 oktober 2018

Metsen van gevelsteen 200 m²

Metsen van een gevel met stelling (+-200 m²). Voegen is nog niet nodig. Gevelsteen werd reeds aangekocht (wienerberger). Benodigdheden om mortel te maken nog niet aangekocht.
woensdag 24 oktober 2018

Gemeenschappelijk muur waterafstotend maken

Wegens plaatsing van nieuwe aanbouw die grenst met de aanbouw van de buren... er is een groot stuk die nu "bloot" komt te liggen van de buren. Graag willen wij deze muur waterafstotend makern.. zodat de buren geen problemen krijgen. Oppervlakte : 10 à 15 m²
dinsdag 23 oktober 2018

Afbreken schoorsteen buiten en opnieuw metselen

2 huizen aan elkaar en de schouwen dienen afgebroken te worden. 1 opnieuw zetten de andere kant toemaken met pannen.
vrijdag 28 september 2018

Achtergevel renoveren

In de kinderkamer zijn er schimmels opgedoken aan de achterkant van een toegemetseld raam 1mx2m Met veel regenval zijn er meer schimmels. Er is sprake van doorspijlend vocht. De gevel zal moeten aangepakt worden. De oppervlakte is 80m² Binnenkant plakwerk opnieuw te doen.
woensdag 26 september 2018

Voegen van schouw

De schouw laten opvoegen. Dit is een licht hellend dak.
woensdag 26 september 2018

Leien gevel herstellen

Enkele leien zijn van de gevel losgekomen en gevallen op koepel van buur. Die leien zouden moeten worden vervangen.