Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

77 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: herstellen scheur en isoleren voorgevel, voegen van aanbouw en hervoegen van woning, voorzetgevel met isolatie plaatsen, voorzetgevel met isolatie, houten gevelbekleding aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen, voegwerk gevel herstellen, uitbekleden topgevel in kalei, voorgevel renoveren, isolatie en crepi op gevel aanbrengen, herstellen scheuren in gevel, gevel moet gereinigd worden na begroeiing wilde wingerd alsook herstel dakgoten, herstelling van gezamelijke muur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 7 december 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij willen een deel van de gevel uitwerken met crepi in combinatie met Thermowood. Het gaat om een halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte is ongeveer 15 m².
vrijdag 1 december 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Garagepoort met retour naar rechter zijgevel + houtbekleding tussen ramen - Zweeds rabat. Te bekleden ongeveer 23,5 m².
maandag 27 november 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

We wensen een hoek van het huis te bekleden is hout , de buitenmuur. De oppervlakte is ongeveer 25 m².
zondag 26 november 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen

Wij hebben 3 maand geleden onze woning gekocht, onze gevel is nu gecementeerd die boven begint te scheuren en afbrokkelen waarbij waterinslag mogelijk is. Nu hadden wij die graag zo goedkoop mogelijk gerenoveerd wegens een klein budget. Er zijn twee vensters aanwezig en twee terrasmuurtjes zouden ook meegedaan worden. Ongeveer een oppervlakte van 20 m² gevel te bekleden.
zaterdag 18 november 2017

Uitbekleden topgevel in kalei

Gevel specialist: Op van zijgevel mansardedak uitwerken met een met kleur toegevoegde kalei. Gevel : L 7 m, H 8 m tot op 4 m uit gecementeerd en in goede staat.
vrijdag 17 november 2017

Voorgevel renoveren

Ik wil mijn gevel renoveren. Deze bestaat op de gelijkvloers uit 2 grote ramen en voordeur en zou vervangen moeten worden door één groot gat. (volledig glaspartij komt in de plaats).
dinsdag 24 oktober 2017

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Vooraleer we de spouw willen laten isoleren moet deze opgekuist worden. We hebben 30.5 lopende meter gevel die moet opgekuist worden.
woensdag 18 oktober 2017

Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

Betreft renovatie ramen van appartementsgebouw - 5 verdiepingen. Vervangen van bestaande ramen met de voordeligste oplossing vb.: meer vaste ramen. Ramen in PVC met dubbel glas . Expertise is vooral belangrijk bij deze taak.
woensdag 18 oktober 2017

Gevelrenovatie aan appartementsgebouw

Betreft gevelrenovatie appartementsgebouw - 5 verdiepingen. Plaatsen van bekleding op de zijmuren en betonnen vloerplaten. Er is reeds beginnend betonrot. Graag firma's die bereid zijn om zsm van start te gaan. Expertise is vooral belangrijk bij deze taak.
dinsdag 10 oktober 2017

Aanbrengen van een profielen op de gevel voor veiligheid

Mijn huis is geklaseerd en op de voorgevel prijkt een cementenplaat met een molure. Door het zware vervoer die passeert dreigt die voorover te vallen. Ik heb met een architekt gesproken en de beste manier is om die plaat te beveiligen met 2 beugels. De cementenplaat kan niet meer teruggeschoven worden dus beveiligen is mijn enige uitkomst. Daarna enkel nog de groef opvoegen.
maandag 9 oktober 2017

Hervoegen schoorsteen

Mijn schoorsteen moet hervoegd worden. Aangezien deze niet meer gebruikt wordt (centrale verwarming via flexibele buis) dienen verder geen andere werken te gebeuren aan de schouw. Een baksteen aan de bovenkant van de schouw is naar beneden gekomen.
zondag 1 oktober 2017

Herstellen scheur aan gevel

Scheur aan bovenkant van buiten raam . Herstellen scheur aan gevel.
vrijdag 29 september 2017

Voegen herstellen achtergevel appartementsgebouw

Graag hadden we voor een residentie de achtergevel voegen willen laten herstellen. Zou het mogelijk zijn om hiervoor eens langs te komen en dit te bekijken
donderdag 28 september 2017

Houten gevelbekleding plaatsen

Horizontale plaatsing van thermowood triple Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 40m²
zaterdag 23 september 2017

Metselwerken nieuwbouwwoning

Metselaar gezocht: nieuwbouwwoning in landelijke stijl, Zarren, 300 m² te metselen, feb-mrt 2018 starten.
donderdag 21 september 2017

Houten gevelbekleding aanbengen

Houten gevel bekleden van een carpoort. Oppervlakte is ongeveer 38.5 m².
woensdag 20 september 2017

Barst in zijgevel herstellen

Met het oog op de eventuele isolatie van ons huis zouden wij graag een barst in onze zijgevel laten herstellen. Deze barst loopt tot zo'n drie meter hoogte en is op het breedste punt zo'n drie centimeter breed.
vrijdag 15 september 2017

Gedeeltelijk of volledig muur metselen

Afbrokkelende tuinmuur herstellen en schoorsteen. Dit is een tuinmuur van 2 meter hoog , brokkelt uit. De lengte is 4 meter. Gedeeltelijk of volledig herstellen.
dinsdag 12 september 2017

Herstellingen aan appartement

Uit rapport van gerechts-expert: Aannemer voor volgende herstellingen: - Herstel metselwerk en pleisterwerk over een lengte van 5 m (h=30 cm) - Vervangen vensterbank in natuursteen (leveren en plaatsen) - Herstel parketvloer (uitbraak en vervangen beschadigd deel door nieuw te leveren parket; recuperatie goede planken) - Vervangen beschadigde plinten - Leveren en plaatsen 'steen-planchetten' vloer op passerelles (5m x 0,41m en 3m x 0,44m) - Afdichten opening 80x20cm (kunststofplaat?)
donderdag 7 september 2017

Muur metselen en afbreken van schouw

Muur metselen van 10 vierkante meters, aansluitend op bestaande muur in achter tuin waarop nieuw plat dak komt + afbraak van oude schouw in bakstenen.
maandag 4 september 2017

Oude verweerde buitenmuur bepleisteren

Er moet een oude verweerde buitenmuur bepleisterd worden achteraan mijn koer. De lengte is ongeveer 5 meter en 2 meter hoog
zondag 3 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Voor het vernieuwen van het tuinhuis en twee topgevels en de bovenkant van een gebouwtje zodat alles boven de 2m van de woning in hout is onderkant is geschilderd. Alleenstaande woning. Oppervlakte is 60m².
woensdag 23 augustus 2017

Schoorsteen metselen

Metselwerken: Gedeeltelijk her metselen van niet gebruikte schouw (losliggende stenen) en voorzien van deksteen.
vrijdag 18 augustus 2017

2 schouwen herstellen

2 schouwen herstellen : Oud metselwerk komt los.
donderdag 3 augustus 2017

Crepi plaatsen aan buitengevel ( tuinmuur )

Er zou een muur, zonder veel hindernissen, moeten uitgepakt worden ( crepi ) van +/- 40m²

Partners

Partners van Casius