Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
113 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Menen, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

dinsdag 12 november 2019

Gevel bekleden

Ik zou graag mijn voorgevel laten bekleden in aluminium of PVC. Gaat over 6 meter op 3 meter.
maandag 4 november 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

Gevel is reeds bekleed met eterniet tegels doch fel verouderd. Moeten verwijderd worden om nieuwe bekleding te plaatsen.Wachtmuur van de buren. Oppervlakte : 50 à 60 m².
zondag 3 november 2019

Gevelbekleding vervangen

De leien bekleding op de zijgevel van onze vakantiewoning (55 m²) dateren van 1982 en zijn dus aan vervanging toe (er zou asbest in aanwezig zijn). Muren moeten niet geïsoleerd worden.
woensdag 30 oktober 2019

PVC gevelbekleding aan te brengen

Graag de achtergevel volledig in pvc bezetten. Alsook de dakgoot vernieuwen . Dakgoot in PVC. Achtergevel 7 m lang op 6 m Br
dinsdag 29 oktober 2019

Voorgevel vervangen

Het gaat enkel over de voorgevel: alleenstaande woning gebouwd met spouw, buitenblad in typische rode baksteen die beschadigd is. Afbreken, heropbouwen en afwerken van voorgevel natuursteen spatboord vervangen door arduin. Behouden van huidige dorpels. prijs all in met opvoegen. Onderkant van de gevel te vervangen. Later word de spouw rondom het huis volledig opgespoten. +/- 10x10m
donderdag 17 oktober 2019

Gevel bekleden

Betreft bekleding zijkant en onderkant oversteek - staat momenteel in ruwbouw. Hoek is aan de ene zijde ong. 8,5 op 40cm en de andere zijde 3,5m op 40 cm. Muren dienen ook geïsoleerd te worden
vrijdag 11 oktober 2019

Betonreparatie gevelelementen

Herstellen van roestvorming in architectonische gevelelementen voor een gebouw aan de dijk in Westende. Bij voorkeur een kleiner bedrijf.
maandag 7 oktober 2019

Garagepoort dichtmetselen + afwerken

Professionele aannemer gezocht om garagepoort dicht metselen (fundering, isolatie, bescherming tegen vocht) en bekleden met hetzij blauwe hardsteen, afrormosia latten of ander alternatief. Er dient ook een raam te komen (+/- 60 x 250 cm). Garagepoort te dichten : kubiek 1,15 snelbouwsteen dikte 14 cm
woensdag 2 oktober 2019

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen op dak is hier en daar uitgebrokkeld. Zou moeten heropgevoegd worden. Ook onder de veusten is hier en daar een opening. Moet ook heropgestopt worden. Volledige schoorsteenmantel behandelen tegen de regen. Plaatsen van kapje op schoorsteen.
zaterdag 28 september 2019

Herstellen grote scheur binnenmuur garage

Na een aanrijding met mijn eigen wagen in mijn garage is er een behoorlijk grote scheur ontstaan aan een binnenmuur van mijn garage. Ik heb de indruk dat de scheur met de tijd vergroot. Op eenvoudig verzoek kan ik een foto sturen van de actuele situatie. Ik zoek een vakman, die mij na advies een offerte kan sturen voor de best mogelijke oplossing voor dit probleem. Het is duidelijk mijn bedoeling om de werken (zo snel mogelijk) te laten uitvoeren.