Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

59 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevels bekleden met aluminium, metselwerken van gevel, façade 3500 m², voorgevel stabiliseren en afwerken, totaalrenovatie gevel, gevels bekleden, achtergevel bekleden en isoleren, voorgevel reinigen en bekleden, muur bekleden met crepi, gevel bepleisteren crepi, bakstenen en beton gevel laten restaureren, metsen gevelsteen nieuwbouwwoning, vernieuwen 3 gevels HOB, renoveren gevel tegen vocht, behandelen van gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 19 januari 2017

Behandelen van gevel

Spuitkurk voorgevel
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van gelvelstrip

Plaatsen van gevelstrip - het huis is allemaal beneden
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van gevelstrip

Is voor het plaatsen van gevelstrip het huis is allemaal beneden.
maandag 9 januari 2017

Renovatie gevel

Betref een gevel specialist voor renoveren bovenste deel van de gevel ( buitenspouwblad ) is losgekomen van de binnenmuur en is aan het verzakken, hierdoor zou een gedeelte van de gevel moeten hermetsteld worden.
vrijdag 6 januari 2017

Plaatsen van steenstrips op gevel

Het is een simpele rijwoning die ik graag met steenstrips zou laten herdoen rechtstreeks tegen de bestaande facade zonder isolatie anders vrees ik dat ik te ver naar voor zal komen met de stenen. Er zit een garagepoort in, een voordeur en een raam op het bovenverdiep. Zoals je kan zien op de foto zit er een soort gat naast de raam boven dat toegewerkt zou mogen worden zodat de facade in 1 vlak doorloopt. En aan de bovenkant van het raam en voordeur mag het recht gemetst worden zodat die bogen weg zijn. En boven de garagepoort mag het doorgemetst worden voor die kleine glazen ramen indien mogelijk.
dinsdag 3 januari 2017

Gevel behandelen

Buitengevel van 5m op 7m van rijwoning behandelen met spuitkurk
dinsdag 27 december 2016

Renoveren gevel tegen vocht

Volledige renovatie gevel (crepi) om vocht te bestrijden. Oppervlakte: ongeveer 110 m².
dinsdag 20 december 2016

Plaatsen van isolatiepanelen op ganse gevel

Plaatsen isolatiepanelen met steenstrips bij halfopen bebouwing Veel ramen en poorten/deuren inclusief veranda (achteraan) Zie foto's.
dinsdag 20 december 2016

Herbekleden van puntgevel

Het herbekleden van een puntgevel ,er is nog een vertikale raster in goede toestand aanwezig waarop nog verder te verwijderen planchettes in pvc zijn;maar er moet nog isolatie van ten minste 3,0 R waarde bijkomen en dan afwerken met genre deceuninck sidings ofzo... de 2 ramen hebben een ronde bovenkant
donderdag 15 december 2016

Crepi op gevelbekleding plaatsen

Nieuwe toplaag (crepi) op de bestaande gevelbekleding plaatsen dit is een magazijn - kantoorruimte. Graag een prijsofferte en ter plaatse komen kijken.
woensdag 7 december 2016

Bekleden garagegevel

Bekleden van gevel garage met steen strips zodat deze daarna mee geschilderd kan worden met de gevel van het huis. De huidige houten bekleding moet verwijderd worden. Oppervlakte van de gevel van de garage is 8m². De poort en het raam samen zijn +/- 5m². In totaal is er dus slechts 3 m² bekleding met steen strips nodig.
maandag 5 december 2016

Voegwerk volledige gevel

Voegwerk van de ganse gevel van het huis. Meer dan 100 m². Er bevinden zich 2 kapelletjes, dubbele garage en enkele ramen in de gevel.
vrijdag 25 november 2016

Moderniseren gevel

Onderaan hout in verticale richting en daarboven crepi( geïsoleerd )die meer vooruitkomt dan onderste gedeelte
woensdag 23 november 2016

Gevelbekleding met leien

Wij zouden graag de gevel bekleden met leien. Het gaat over een appartementsblok. Er moeten vergaderd worden en beslist worden.
dinsdag 22 november 2016

Plaatsen crepi aan gevel

Mooi crepi gevel plaatsen. De volledige voorgevel met crepi bekleden, en alles renoveren.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie gevel

Renovatie en bekleding met steenstrips of crêpi. En eventueel isoleren aan buitenkant.
woensdag 16 november 2016

Kaleien achtergevel

Wij willen graag volgend jaar onze achtergevel kaleien. De oppervlakte is ongeveer 13 meter breed op 8 meter hoog. Graag hadden wij wat informatie gehad over kaleien en een prijsofferte.
dinsdag 15 november 2016

Isolatie en gevelbekleding

Isolatie en gevelbekleding. Oppervlakte ongeveer een 30 m².
donderdag 10 november 2016

Bepleistering buitenmuur

Bepleisteren van achtergevel en aanbouw van een rijhuis
woensdag 2 november 2016

Voorgevel bepleisteren

Ik wil mijn gevel laten bepleisteren. Liefst zo snel mogelijk.
vrijdag 28 oktober 2016

Renoveren van gevel met steenstrips

Renovatie van rijwoning te Blankenberge met steenstrips. Zie foto's in bijlage. oppervlakte incl. afmeting ramen
woensdag 26 oktober 2016

Voegwerk volledige huis

Voegwerk voor het volledige huis. Ongeveer 100 m².
vrijdag 21 oktober 2016

Uitslijpen en hervoegen gevel

Ik heb een kant van mijn gevel waarvan de voegen uitgeslepen moeten worden en hervoegd + behandelen tegen vocht. Totale opp ongeveer een 85m², vrijstaande woning, geen rijhuis.
zondag 16 oktober 2016

Gevel bekleden

Voorgevel: Oude buitenbekleding wegnemen en herbekleden met isolatie en steenstrips. Plan te verkrijgen op aanvraag.
donderdag 13 oktober 2016

Renovatie voor en zijgevel

Renovatie voor- en zijgevel. Scheuren in de gevel.

Partners

Partners van Casius