Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
96 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

zondag 14 juli 2019

Hervoegen schoorsteen

Het voegwerk aan mijn schoorsteen moet op sommige plaatsen hersteld worden.
donderdag 11 juli 2019

Deel van de achtergevel opnieuw metselen

Achtergevel van huis moet gerenoveerd worden. Gevelstenen naar binnen geduwd door stormschade. Men moet in dit stuk de beschadigde stenen verwijderen en op nieuw metselen en voegen. Gedeelte van zo een 4 m² te herdoen. Ook bovenaan het plat dak enkele herstellingswerken uit te voeren.
woensdag 10 juli 2019

Gevel voegen

Nieuw gemetste gevels, gevorstelde voeg gewenst. Type steen: oud kapelle vanderzanden. Beige seifert Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m²
donderdag 4 juli 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

Bakstenen muur van 15 m op 6m . Geen isolatie. Enkel aanbrengenv an PVC gevelbekleding.
maandag 1 juli 2019

Gevel bekleden met steenstrips

De oude gevelsteen wordt weggehaald. De plaats is beperkt ( bestaande situatie is 6 cm spouw en 10cm steen) Extra funderen kan niet. Het huis rondom wordt vernieuwd. oppervlakte : 180 m².
zaterdag 22 juni 2019

Gevelrenovatie uitvoeren

Wij hebben een geschilderde gevel met spouwmuur en willen deze laten isoleren. Graag laten we de voorgevelsteen wegnemen om zo te kunnen isoleren. Hierna zouden we dan een nieuwe gevelsteen plaatsen. De achtergevel laten we ook graag isoleren.
donderdag 13 juni 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Om een koer van het appartement te bekleden, is ongeveer 30 m². Muur is nu in baksteen en moet bekleed worden met thermowood of composiet platen.
zaterdag 8 juni 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

36 vierkante meter top gevel - Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)
maandag 3 juni 2019

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Het betreft het Isoleren van de gehele zijmuur alsook het plaatsen van gevelbekleding met 'Cedral'. Oppervlakte komt overeen op ongeveer 98 m². Het huis is een halfopen rijwoning van 3 verdiepingen hoog. De Zijkant is volledig vrij om met hoogtewerker te werken. Op dit moment hangen er nog oude 'Eternit'-platen aan de muur bevestigd die eerst dienen afgehaald te worden. Dit kan ook door ons worden gedaan alleen de hoogte vormt een probleem om er aan te kunnen.
maandag 27 mei 2019

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.