Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

77 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevelbekleding in pvc aanbrengen, opfrissen achtergevel (12 m²), gevel te renoveren, zijgevel bekleden met leien, houten gevelbekleding aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, pVC slidings aanbrengen aan gevel, houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie, herstellen voegwerk gevel rondom de woning, gevel licht opfrissen, isoleren van gevel, muren van terras renoveren, scheuren herstellen in gevels, herstellen van scheuren in muur buitengevel, bepleisteren van de boordsteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

vrijdag 18 augustus 2017

2 schouwen herstellen

2 schouwen herstellen : Oud metselwerk komt los.
donderdag 3 augustus 2017

Crepi plaatsen aan buitengevel ( tuinmuur )

Er zou een muur, zonder veel hindernissen, moeten uitgepakt worden ( crepi ) van +/- 40m²
maandag 31 juli 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie

Wij hebben een bijbouw die volledig geïsoleerd is en we willen dus een houten bekleding aanbrengen aan de gevel. Ook zitten we met een oversteek die ook in de bekleding zou moeten. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 20 - 25 vierkante meter
zondag 23 juli 2017

Gevel kaleien

Het is een rijhuisje maar is wel toegankelijk langs de zijkant. Rondom liggen er klinkers dus met hoogtewerker of stelling is dat zeker geen probleem. Voorkant 5m breed 6m hoog zijkant 16m breed is wel met een topgevel ongeveer 10 m hoog en achterkant 4m breed en 3 m hoog dat is het ongeveer. In totaal dus ongeveer 120 m².
zondag 23 juli 2017

Natuursteen gevelbekleding aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van natuursteen gevelbekleding. Het betreft een moderne nieuwbouw waar een matig geventileerde gevel in witsteen moet geplaatst worden d.m.v. ankers of op alu kader, de voegen blijven open. Bouwplannen en meetstaten beschikbaar. Het gaat over een vrijstaande woning. Oppervlakte ongeveer 140 m².
zondag 16 juli 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevel bekleding ongeveer 38 m². Bestaat uit 2 dak kappelen met gevelbekleding Thermowood pupulier.
zaterdag 8 juli 2017

Crepi op buitenmuur bezetten

Buitenmuur in crepi bezetten.
vrijdag 7 juli 2017

Houten gevelbekleding met isolatie

Huidige woning zal verbouwd worden waardoor de gevel rondom opnieuw bekleed dient te worden, dit uit crepi en hout. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : oppervlakte gevelbekleding +- 120m²
donderdag 22 juni 2017

Cementeren van de voorgevel

Ik wil de voorgevel laten cementeren. Momenteel is het bovenste deel gedaan maar dit zou moeten afgekapt worden zodat alles 1 mooi geheel vormt. Foto 1 is de volledige gevel, enkel het onderste deel is gewijzigd en dat is zichtbaar op foto 2. Oppervlakte ongeveer 70 m²
donderdag 22 juni 2017

Gedeelte van een gevelmuur herstellen

De muur (met poortje naar de tuin) tussen de woning en de garage is beschadigd. Dit zou dringend moeten hersteld worden.
maandag 19 juni 2017

Houten gevelbekleding aan te brengen

Uitbekleding wand tuinhuis van 10m x 2,4m. Oppervlakte van de te bekleden muren: 25 m²
vrijdag 16 juni 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Een oude boerderij waar renovatiewerken aan gebeurd zijn. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : 100m².
donderdag 15 juni 2017

Muurtje metselen en nadien bepleisteren in de woonkamer

L-vormig scheidings muurtje metsen op tegels binnenin de woonkamer. Daarna bepleisteren. Muurtje is 1 steen dik, langste kant ongeveer 220cm, kortste kant ongeveer 100cm. En 110cm hoog.
maandag 12 juni 2017

Buitengevel te bepleisteren

Ik wens mijn buitengevel te isoleren en te bepleisteren. Mijn gevel is 2. 20 m hoog en 14m lang. Totale oppervlakte om te isoleren en te bepleisteren is 92.4m². Raam- en deuropeningen afgetrokken komt dit op +- 76m². Uit te voeren werk zou voor september/oktober zijn.
woensdag 7 juni 2017

Voor- en achtergevel cementeren

Voorgevel en achtergevel cementeren. Voorgevel is al deels gecementeerd maar moet afgewerkt worden. Achtergevel volledig te cementeren.
dinsdag 6 juni 2017

Lijmen gevelmetselwerk

Ik wil graag een achtergevel laten plaatsen gelijmd ongeveer 30 vierkante meter.
zaterdag 27 mei 2017

Voegen van huis

Voegen van huis, totaal 234 m², in het vlak van de steen (witte steen en witte voeg). Het metselwerk wordt plat vol gevoegd met de kleur 9719, daarna wordt de voeg opgeruwd met een zachte borstel of een doek. Belangrijk dat de voeg werkelijk tot op de hoogte van de steen komt en er niet onder (zeer weinig uitborstelen dus)
vrijdag 26 mei 2017

Metsen van een muur tegen de muur van de buren en te schilderen

Momenteel is de scheidingsmuur niet gemeen en zijn de bestaande scheidingen niet aan te zien aan onze kant. We wensen een eigen muur (op onze grond) te zetten om het uitzicht te verbeteren.
donderdag 25 mei 2017

Bekleden van veranda met aluminiumplaten

Veranda in aluminium platen bekleden - 10 m².
maandag 22 mei 2017

Cementeren gevel

Ongeveer 100 m² 13 x 7 m H Doel proper te zetten (gecementeerde gevel , dakrand + 2 ramen worden veranderd).
zaterdag 20 mei 2017

Stuk gevel bekleden in hout

Nieuwbouw in ytong met gevelbekleding in ytong. De hoek van aan de voordeur tot het einde van de carport (tot aan buitentrap) willen we echter in afzelia of padoek bekleden. Er moet natuurlijk voldaan worden aan epb qua isolatie. Onder het sierpleister wordt 12 cm isolatie voorzien aan lambda 0,032.
zaterdag 20 mei 2017

Muur afbreken en terug opmetsen

Buitenmuur van bijgebouw begint door vocht "uit te puilen".
donderdag 18 mei 2017

Buitenmuur bepleisteren

Muur van de buren die op onze koer uitkomt is in zeer slechte staat. De rode bakstenen zijn verweerd en bij regen of wind komen er rode schilfers los. De muur die moet hersteld worden is ongeveer 10 vierkante meter, maar bevindt zich op een hoogte van naar ik schat 2 tot 3 meter.
vrijdag 12 mei 2017

Hervoegen van schouw

Hervoegen van een schouw.
donderdag 11 mei 2017

Muurtje metselen

Er zou moeten een muur gemetseld worden van 4 m op 1 m hoogte als balustrade. Moet waarschijnlijk verankert worden in de overloop.

Partners

Partners van Casius