Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
101 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 12 september 2019

Papvoegen van alle gevels

Het papvoegen/bureren van de volledige buitenkant van de woning.
donderdag 29 augustus 2019

Herstellen crepi aan gevel

Waterinsijpeling door een slechte voeg onder de boordsteen zorgt voor scheuren in de crepi. Tevens zijn er verspreide kleurprobleempjes en aantasting door klimop aangroei. Graag aanbod voor herstel voeg en crepi gevelschade
donderdag 29 augustus 2019

Schoorsteen herstellen

Door ouderdom is onze schoorsteen niet meer in orde. Voor zover wij kunnen zien, beginnen er stenen los te komen. Denken wij... Afbreken en hermetsen of enkel hervoegen of nog iets anders?
dinsdag 20 augustus 2019

Muuropening maken om hoekraam te plaatsen en pannendak afbreken

Maken van opening in gevel voor hoekraam met afwerking van dorpel en linteel. Afbraak schuin pannendak na afbraak platform voorzien.
vrijdag 9 augustus 2019

Cementbepleistering aanbrengen gevel

Het is enkel de voorgevel die moet afgewerkt worden, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar het cementeren van de voorgevel in dikke cementlaag . oppervlakte : 40 m²
vrijdag 9 augustus 2019

Gemetste schoorsteen restaureren

Hervoegen en hermetselen van schoorsteen. Buitenschoorsteen. Schoorsteen op een pannendak.
donderdag 1 augustus 2019

Achtergevel bekleden met cementbepleistering

Zou graag de achtergevel van mijn woning laten cementeren. Het betreft het stuk achtergevel van de eerste verdieping (tussen platform van de keuken en de dakgoot). Oppervlakte : minder dan 20 m².
woensdag 24 juli 2019

Gevel kaleien met cement

Gevel van ongeveer 50 m². Bakstenen brokkelen af door vochtopname en vriesweer. In de gevel is er één raam aanwezig van 1.5 m op 2m.
maandag 22 juli 2019

Spouwvervuiling verwijderen

Bij het repareren van een deel in de buitenmuur is me opgevallen dat er veel puin in de spouwmuur zit. Ik zou deze graag laten verwijderen rondom de woning zodat ik geen vocht binnen kan trekken. Het gaat om een woning van 20m x 10m (vrijstaande woning 4 gevels) er zit wel een relatief groot deel verwerkt als raam die tot op de grond komen die in totaal toch aan een 20m zal komen die niet gedaan hoeft te worden.
zondag 14 juli 2019

Hervoegen schoorsteen

Het voegwerk aan mijn schoorsteen moet op sommige plaatsen hersteld worden.