Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in West-Vlaanderen.

77 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevel renoveren en isoleren, bijbouw in 2 bouwlagen plaatsen, isoleren en bekleden van voorgevel, metselwerk snelbouw puntgevels, bouw van een gemetst tuinhuis, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, cementbepleistering zonder isolatie, voor- en achtergevel cementeren, renoveren, reinigen gevel appartementen, plaatsen gevelplinten, voorgevel hervoegen en achtergevel bepleisteren, buitenmuur gevel voegen, voegen buitengevel rijhuis, gevel isoleren en bekleden met thermowood en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

maandag 19 juni 2017

Houten gevelbekleding aan te brengen

Uitbekleding wand tuinhuis van 10m x 2,4m. Oppervlakte van de te bekleden muren: 25 m²
vrijdag 16 juni 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Een oude boerderij waar renovatiewerken aan gebeurd zijn. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : 100m².
donderdag 15 juni 2017

Muurtje metselen en nadien bepleisteren in de woonkamer

L-vormig scheidings muurtje metsen op tegels binnenin de woonkamer. Daarna bepleisteren. Muurtje is 1 steen dik, langste kant ongeveer 220cm, kortste kant ongeveer 100cm. En 110cm hoog.
maandag 12 juni 2017

Buitengevel te bepleisteren

Ik wens mijn buitengevel te isoleren en te bepleisteren. Mijn gevel is 2. 20 m hoog en 14m lang. Totale oppervlakte om te isoleren en te bepleisteren is 92.4m². Raam- en deuropeningen afgetrokken komt dit op +- 76m². Uit te voeren werk zou voor september/oktober zijn.
woensdag 7 juni 2017

Voor- en achtergevel cementeren

Voorgevel en achtergevel cementeren. Voorgevel is al deels gecementeerd maar moet afgewerkt worden. Achtergevel volledig te cementeren.
dinsdag 6 juni 2017

Lijmen gevelmetselwerk

Ik wil graag een achtergevel laten plaatsen gelijmd ongeveer 30 vierkante meter.
zaterdag 27 mei 2017

Voegen van huis

Voegen van huis, totaal 234 m², in het vlak van de steen (witte steen en witte voeg). Het metselwerk wordt plat vol gevoegd met de kleur 9719, daarna wordt de voeg opgeruwd met een zachte borstel of een doek. Belangrijk dat de voeg werkelijk tot op de hoogte van de steen komt en er niet onder (zeer weinig uitborstelen dus)
vrijdag 26 mei 2017

Metsen van een muur tegen de muur van de buren en te schilderen

Momenteel is de scheidingsmuur niet gemeen en zijn de bestaande scheidingen niet aan te zien aan onze kant. We wensen een eigen muur (op onze grond) te zetten om het uitzicht te verbeteren.
donderdag 25 mei 2017

Bekleden van veranda met aluminiumplaten

Veranda in aluminium platen bekleden - 10 m².
maandag 22 mei 2017

Cementeren gevel

Ongeveer 100 m² 13 x 7 m H Doel proper te zetten (gecementeerde gevel , dakrand + 2 ramen worden veranderd).
zaterdag 20 mei 2017

Stuk gevel bekleden in hout

Nieuwbouw in ytong met gevelbekleding in ytong. De hoek van aan de voordeur tot het einde van de carport (tot aan buitentrap) willen we echter in afzelia of padoek bekleden. Er moet natuurlijk voldaan worden aan epb qua isolatie. Onder het sierpleister wordt 12 cm isolatie voorzien aan lambda 0,032.
zaterdag 20 mei 2017

Muur afbreken en terug opmetsen

Buitenmuur van bijgebouw begint door vocht "uit te puilen".
donderdag 18 mei 2017

Buitenmuur bepleisteren

Muur van de buren die op onze koer uitkomt is in zeer slechte staat. De rode bakstenen zijn verweerd en bij regen of wind komen er rode schilfers los. De muur die moet hersteld worden is ongeveer 10 vierkante meter, maar bevindt zich op een hoogte van naar ik schat 2 tot 3 meter.
vrijdag 12 mei 2017

Hervoegen van schouw

Hervoegen van een schouw.
donderdag 11 mei 2017

Muurtje metselen

Er zou moeten een muur gemetseld worden van 4 m op 1 m hoogte als balustrade. Moet waarschijnlijk verankert worden in de overloop.
zondag 7 mei 2017

Gevel bekleden

Gewoon een oude gevel bekleden liefst in alu platen. Ongeveer een 80 m².
woensdag 3 mei 2017

Cementeren van buitenmuren

Cementeren buitenmuren, tophevel in sidingpanelen. Dit betreft een HOB.
dinsdag 2 mei 2017

Gevelverankering herstellen

Een stuk steen van een loggia losgekomen en op straat gevallen. Brandweer was ter plaatse. Graag zou ik dit stuk willen laten herstellen (veiligheid) en tevens eventueel controle en herstelling van andere losse gedeelten van het gebouw. Foto's in bijlage
zaterdag 29 april 2017

Bekleden van houten topgevels met PVC

Vervangen van 2 oude houten topgevels. Te vervangen in pvc lamellen. 45m²
woensdag 26 april 2017

Muur afwerken met kunstleien

Stuk van gedeelde muur met buren zou afgewerkt moeten worden met (kunst)leien.
maandag 24 april 2017

Gevel bepleisteren

80 m² gevel bepleisteren (B 6m x H 9m + B 3. 5m x H 6m + B 3m x H 2. 5m) met minerale pleister; Lengte van 12 m over diepte van 0. 5 m onder grond met sokkelcement bezetten. Liefst dit weekend een plaatsbezoek wegens tweede verblijf.
donderdag 20 april 2017

Gevel bekleden met hout

De gevel bestaat voor het ogenblik uit een snelbouw steen waar isolatie van 10cm is tegen geplaatst, deze is gesmeerd met 2 lagen cement om de isolatie te beschermen. Het te bekleden stuk bestaat uit een muur van 9m op +- 4,5m en om de hoek 5m op +-4,5m. De bedoelingen is om dit in hout te bekleden. Hierin moeten een schuifraam +- 1m80 op 2m, een raam +-1m op1m10 en een raam van +-0,70m op +-0,40m ingewerkt worden. Ook een dakgoot van 9 m lang moet ingewerkt worden.
donderdag 20 april 2017

Schoorsteen hermetsen

Ik zou graag mijn schoorsteen laten hermetsen.
woensdag 19 april 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel aan de zuidwestkant isoleren en bekleden met kunststof of vezelcement.
woensdag 19 april 2017

Gevelverankering herstellen

Bij het uitbreken van de oude balken hebben we blijkbaar de verankering van de woning beschadigd. Hierdoor is de gevel aan het barsten en komt hij blijkbaar ook lichtjes naar binnen. Ik heb contact opgenomen met een bedrijf die telefonisch zei dat dit zo spoedig mogelijk moest opgelost worden en dat was het.

Partners

Partners van Casius