Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
78 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in West-Vlaanderen:

donderdag 24 mei 2018

Herstellen van gevel

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Buiten aan de gevel zijn er scheuren. Gevel met baksteen.
woensdag 23 mei 2018

Buitenmuur afwerken met crepi

Is voor een buitenwand in onze tuin. Zou moeten gedaan worden op oude betonnen afsluiting van 6m lang op 2,5m hoog ongeveer.
dinsdag 22 mei 2018

Buitenmuur renoveren in crepi

Betreft een scheidingsmuur in de tuin van 3,20 m hoog en 18 m lang. Zijn allemaal verschillende soorten stenen (snelbouwer, betonsteen,... ) Zou een variant van wit mogen zijn, misschien iets meer naar crème kleur toe. Een ander alternatief is in hout bekleden.
donderdag 17 mei 2018

Gevel renoveren

Een stuk rits aanbrengen, geen verzakking op fundament, elders kleine scheurtjes hervoegen en hier en daar paar bakstenen vervangen. De woning is van de jaren 50 Ongeveer 20à30m² Er moet ook een ijzeren poutrel worden verwijderd ter hoogte van de tweede verdieping en het geheel terug dichten.
woensdag 16 mei 2018

Achtergevel hervoegen

Oude rijwoning, achtergevel is in slechte staat. De voegen zijn allemaal aan het uitbrokkelen. Zand / cementverhouding lijkt me niet optimaal gezien alles zoals zand eruit komt. Gaat om een gevel ~60m²
dinsdag 15 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Graag had ik de achtergevel in hout laten bekleden.
vrijdag 11 mei 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op zijgevels

Renoveren van de gevel. Dit zijn twee zijgevels met een oppervlakte van ongeveer 40 m². Er zitten 3 ramen in. Geen deur.
donderdag 10 mei 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevelbekleding aanbrengen voor een zijgevel en scheidingsmuur tussen de buren. Totaal van een 20 m² te bekleden.
zaterdag 5 mei 2018

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong We willen een tuinhuis (6 b x 2,5 d x 3 h) laten metselen. Bodemplaat in gewapend beton ligt klaar. Graag voor snel bouw en y tong, zonder isolatie of buitenafwerking. Dubbele deur of garagepoort. Plat dak, afwerking in EPDM met afvoer regenwater.
dinsdag 1 mei 2018

Dekstenen vernieuwen op tuinmuur

Wij willen dekstenen vervangen op onze tuinmuren. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 1 mei 2018

Vervangen van marmeren vensterbank

Vervangen van een gebroken vensterbank : vensterbank bestaat uit marmer en bestaat uit twee delen : 72 cm breed en 27 cm diep en 2 cm hoog : tweemaal deze afmetingen. Bij voorkeur zelfde materiaal.
vrijdag 27 april 2018

Gevel isoleren en bekleden

Ik wil mijn gevel laten isoleren en ook met crepi of ander materiaal laten bekleden. Momenteel bestaat de gevel uit verschillende soorten baksteen. Het gaat om zo een 25 m².
vrijdag 27 april 2018

Raamdorpels en deurdorpel in bloemsteen plaatsen

Ik wil 4 raamdorpels en 1 deurdorpel vervangen en nieuwe plaatsen.
donderdag 26 april 2018

Plaatsen van gevelplinten in blauwe steen en crepi verwijderen

Wij zijn op zoek naar iemand om werken aan onze voorgevel uit te voeren. Op dit moment is onze volledige gevel bekleed met crepi. Echter is aan de onderkant de crepi losgekomen wegens het vocht die opgenomen wordt door de muur. Daarom willen we aan de onderkant een strook crepi laten wegnemen en willen we de gevel laten bekleden met een gevelplint die ook bij een natte muur bevestigd blijft. Afmetingen: de gevel is ongeveer 15 meter breed, inclusief een deur. Ze is ook oplopend aangezien het voetpad niet perfect horizontaal loopt. Op het laagste punt zou een hoogte van 50 cm herbekleed moeten worden, op het hoogste punt 70 cm. Op die manier loopt de lijn van herbekleding evenwijdig met de vensterbanken.
donderdag 26 april 2018

Gevelrenovatie

Het is voor en plaatselijke herstelling aan een bestaande gevel (minder dan 10m²) met granuliet steenstrips met hoekstukken in arduriet 814 als onderlaag. Plaatselijke herstelling bovenkant aan de ramen straat voorgevel.
maandag 23 april 2018

Muren metselen afscheiding terras

Wij zijn een huis aan het bouwen en samen met onze 2 buren zouden we graag bij ons terras voor afscheiding een stenen muur willen van 2 meter hoog en 3 meter lengte van de muur. Voor de scheiding met de buren aan twee zijden de muren metselen.
vrijdag 20 april 2018

Gevel bekleden met Meranti hout

Ik zou graag mijn gevel laten bekleden met meranti hout, oppervlakte is zo een 10 m². Ook wil ik een nieuwe glazen deur met meranti omkadering.
woensdag 18 april 2018

Crepi op gevel reinigen

Gevel bestaande uit crepi, die gereinigd dient te worden.
woensdag 18 april 2018

Muurtje metselen

Het muurtje zou moeten opnieuw gemetseld worden met dezelfde stenen.
zaterdag 14 april 2018

Afbreken en opnieuw metselen van klein trapje

Bestaand bakstenen trapje afbreken. Nieuw trapje metselen bestaande uit 5 of 6 treden. Trapje dient om zich vanuit de veranda naar beneden in het tuintje te begeven.
zaterdag 14 april 2018

Crepi gevel reinigen

Het betreft reinigen van crepi achtergevel en gekaleide muren van tuin.
dinsdag 10 april 2018

Houten gevelbekleding op achtergevel aanbrengen

Mijn achtergevel is reeds geïsoleerd met gevelpanelen van 8 cm. Nu vroeg ik me af welke gevelbekleding hier tegen lukt. Spuitkurk zou blijkbaar niet haalbaar zijn. Hout en metaal zijn zeker een optie. Ongeveer 22 m².
zondag 8 april 2018

PVC gevelbekleding met isolatie

Aan de zijgevel hangen oude panelen. Willen deze graag laten vervangen door een nieuwe gevelbekleding alsook met isolatie. Graag ter plaatse komen kijken voor de afmetingen, oppervlakte te bekleden.
zondag 1 april 2018

Scheur herstellen aan voor- en zijgevel

Scheurherstel. Scheuren zijn boven het raam , aan de buitenzijde. Aan de voorgevel en zijgevel. Ongeveer een vijf meter scheurherstel.
maandag 26 maart 2018

Steenstrips plaatsen halfopen bebouwing

Laatste stap van de verbouwing betreft het plaatsen van steenstrips zonder isolatie. De steen is reeds gekozen maar nog niet aangekocht. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 150 m².

Partners

Partners van Casius