Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Anzegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Anzegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Anzegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Anzegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Anzegem:

Herstellen grote scheur binnenmuur garage

Na een aanrijding met mijn eigen wagen in mijn garage is er een behoorlijk grote scheur ontstaan aan een binnenmuur van mijn garage. Ik heb de indruk dat de scheur met de tijd vergroot. Op eenvoudig verzoek kan ik een foto sturen van de actuele situatie. Ik zoek een vakman, die mij na advies een offerte kan sturen voor de best mogelijke oplossing voor dit probleem. Het is duidelijk mijn bedoeling om de werken (zo snel mogelijk) te laten uitvoeren.

Herstellen van aantal binnenmuurtjes met loszittende stenen voor bepleistering

Een deel van een aantal binnenmuren staat los. Stenen moeten opnieuw vastgemaakt worden vooraleer de muurtjes bepleisterd kunnen worden.

Het betreft een prive gedeelte boven een ...

Het betreft een prive gedeelte boven een restaurant ong 18 op 8m met dragende en niet dr muren , zoek iemand die een goede indeling kan schetsen of tekenen, in principe heb ik een aanemer electricien en loodgieter, zoek gewoon de geschikte architect (binnehuis?)voor een goed beeld te maken van alles, dat voor iedere werkkracht duidelijk is wat ik van hem verwacht;

Afbreken van muur en plaatsen van ...

Afbreken van muur en plaatsen van draagbalken indien nodig. Breker maken van gat in buitenmuur voor schuifraam