Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor garagepoort dichtmetselen + afwerken:

Garagepoort dichtmetselen + afwerken

Professionele aannemer gezocht om garagepoort dicht metselen (fundering, isolatie, bescherming tegen vocht) en bekleden met hetzij blauwe hardsteen, afrormosia latten of ander alternatief. Er dient ook een raam te komen (+/- 60 x 250 cm). Garagepoort te dichten : kubiek 1,15 snelbouwsteen dikte 14 cm
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Harelbeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor garagepoort dichtmetselen + afwerken uit heel België:

Muur dichtmetselen en beton storten

Uitbreken garagepoort en dichtmetselen van opening. Storten van beton in naar beneden lopende garage-inrit, dit is onder woning. Vervolgens klinkers aanleggen op de vrijgekomen ruimte, inclusief het wegeltje dat naar de voordeur loopt. Oude muurtjes afbreken en nieuwe metselen.

Dichtmetselen van garagepoort

Dichtmetsen van garagepoort door muur met spouw +-8m², misschien dat het gebruik van ython ook goed is.

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garagepoort gedeeltelijk dichtmetselen, gedeeltelijk vast raam. De oppervlakte is 5 meter op 8 meter. Muur tussen garage en aanliggende kleine logeerkamer gedeeltelijk doorbreken. Er zijn enkele aanpassingen nodig van water en elektriciteit. De garage zou verdeeld moeten worden door een muurtje of paneel om 2/3 bij de logeerkamer te voegen. 1/3 Wordt berging. Plakwerk/ vals plafond etc.

Garagepoort dichtmetselen

Goede, professionele metselaar gezocht om garagepoort half dicht metselen- 1m x 3m (fundering, isolatie, bescherming tegen vocht) en bekleden met gelijk gevelsteen en arduin steen. Verder nog in achtertuin fundering + muren voor woonveranda.

dichtmetselen van een garagepoort ...

dichtmetselen van een garagepoort (buitenmuur en binnenmuur) in losstaand tuinhuis. Indien nodig waterafvoer van dakgoot naar hoofdwoning brengen (nog te onderzoeken).

Garagepoort verwijderen en ...

Garagepoort verwijderen en dichtmetselen. Plaats voor de garage gelijk leggen met de naastliggende grond.

Vier kleine platte daken moeten één ...

Vier kleine platte daken moeten één groot plat dak worden bedekt met PVC bedekking. Er moeten drie koepels (1m op 1m) in verwerkt worden. Twee schouwen moeten voorzien worden, 1 voor een gaskachel en 1 voor een openhaard. Er dient metselwerk gedaan te worden nl: dichtmetselen van twee deuren en een garagepoort. Alsook opbouw van 1 nieuwe muur die een lengte heeft van +- 3 meter. Al deze verbouwingen gebeuren op het gelijksvloers en het gaat slechts om 1verdieping. Afwerking gebeurt met dekstenen en regenpijpen.