Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur hervoegen en draineren :

Buitenmuur hervoegen en draineren

Vocht door hoger gelegen tuin. De buitenmuur zou een waterkering of drainage moeten krijgen en hervoegd worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Izegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur hervoegen en draineren uit heel België:

Buitenmuur hervoegen

Hervoegen stukken buitenmuur. Oppervlakte is niet zo heel veel , te komen kijken ter plaatse. Enkele losliggende stenen (scheuren). Voegen uitslijpen, en juiste kleur. Kleine oppervlakte op verschillende plaatsen voegsel losgekomen

Voegwerk buitenmuur

Hervoegen buitenmuur. Enkele losligende stenen. Voegen uitslijpen, en juiste kleur (ouder pand) . Kleine oppervlakte (max 4m²)

Hervoegen buitenmuur

Muur op eerste verdieping moet opnieuw gevoegd worden. Muren laten vocht door. Lengte: 10-11m, met 2 ramen, hoogte: 1 verdieping.

Buitenmuur reinigen

Ik zou graag de buitenmuren laten reinigen aan de voorkant en de achterkant van onze woning. Het betreft de buitenmuren bij de inkom en de garage aan de voorkant en de buitenmuren bij de tuin aan de achterkant; de muren zijn dus vanaf de begane grond bereikbaar (geen hoogtewerker of stellingen noodzakelijk). Herstellingswerken na het reinigen van de gevel (hervoegen) kunnen eventueel ook uitgevoerd worden.

Hervoegen gevel of gedeeltelijk hervoegen

Ik zoek op korte termijn een "metser" die een buitenmuur wil hervoegen of gewoon waterdichte cement aanbrengen. De buitenmuur is 10 meter lang. Geen stelling nodig, de muur paalt aan een garage van de buren, gemakkelijk bereikbaar met ladder.

Herstellen dakgoten, hervoegen ...

Herstellen dakgoten, hervoegen buitengevel (hier en daar), verplaatsen binnenmuren, herleggen leidingen elek+gas+water, opnemen garage in woongedeelte, inkorten buitenmuur, vervangen ramen en deuren, vloeren, badkamer, keuken