Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor binnenmuur metsen:

Binnenmuur metsen

We gaan een oude muur verwijderen en in de plaats zouden 2 muren van 87 cm breed moeten komen met een opening van 1,71m en een hoogte van 2,2 m. Deze muurtjes worden achteraf nog bepleisterd.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Sijsele (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuur metsen uit heel België:

Plaatsen nieuwe aanbouw aan vrijstaande woning

Aan onze bestaande woning, gelegen in de Akelei te Sint-Katelijne-Waver, zouden wij rond deze zomer graag een nieuwe aanbouw (4,2m x 7,3m) en terras (4m x 7,3m) laten plaatsen. Wij zouden graag offerte aanvragen voor volgende subwerken: • het graven en gieten van funderingen, o Graven funderingen o Gieten funderingen o Leveren en plaatsen bewapening + gieten grondplaat • Leggen van riolering (regenwater) en infiltratieput, o Graven voor (en leveren van) leidingen en infiltratieput o Levering en plaatsing infiltratieput o Voorzien leidingen dakgoot aanbouw -> bestaande regenwaterput -> infiltratieput • ruwbouwwerken (muren metsen + isolatie) o waterkering + binnenmuur + leveren snelbouwstenen o Plaatsen (gieten) balken o Isolatie leveren en plaatsen o buitenmuur

Uitbouw zetten

Uitbreken achtergevel en plaatsen van potrel, slopen van betonnen binnenmuur voor het maken van een deurgat, dichtmetsen van drie deuropeningen, metsen van twee wanden in snelbouwsteen, verwijderen van een klein deel betonnen chape.

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.

Extra binnenmuur laten metsen in slaapkamer

Ik wil een extra binnenmuur laten metsen in mijn slaapkamer, muur dient tevens als extra isolatie. Ik heb geen materialen. Breedte +/- 3m, hoogte 2m70 = links van vensterdeur, rechts van vensterdeur = muur van +/- 1 m en zelfde hoogte. Muur dient netjes gevoegd te worden en ga ik deze niet schilderen. Graag de werken laten uitvoeren in de maand februari - maart.

Binnenmuur metsen

Mijn zijgang wil ik gebruiken als hoofdingang omdat ik via voordeur in salon kom. De gang is te smal, En moet verbreed worden. De bestaande muur is reeds in het midden uitgebroken, daar stond de haard tegen. Dus te metsen muur is 2m35, en 3m hoog. Hier komt ook een deur in. Een hoek van 90° Ong 30cm op 3M hoog. Deze moet dan in verband gebracht worden met de rest van de muur van de gang. Het stuk dat er nu nog staat zal ik zelf weghalen. Dit kan als de gasmeter verplaatst is, heb dit aangevraagd. Ook kan ik voor voldoende stenen zorgen. Liefst zo snel mogelijk, nu ik alles ontruimd heb voor de openbaart ter vervanging stoof.

Metselen/isolatie muur

Een aannemer die buitenmuur kan metsen, en binnenmuur en isolatie kan komen doen. Verbouwing oud rijwoning.

Muur metsen

Renovatiewerken in een rijwoning: Metsen van Binnenmuur: YTONG Buitenmuur: Baksteen rood Samen met isolatie vochtwerend doekje onder blauwe stenen dit om schuifraam en dak te plaatsen. Daarnaast nog andere zaken te bespreken ter plaatse

Herstel in oorspronkelijke staat met binnenmuur

Binnenmuur metsen. Is nu tussendeur.