Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen:

Houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen

Topgevel met raam in verwerkt lengte 9 meter hoogte 4 meter 45 graden +bekleden van goot 12 meter breedte 30cm hoogte 30cm; renovatie
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Staden (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen uit heel België:

Houten gevelbekleding plaatsen

Onze bestaande buitengevel langs de noordkant extra laten isoleren en bekleden. De oppervlakte is ongeveer 2m20H X 15mL (geen rekening gehouden met drie ramen).

Houten gevelbekleding aan tuinhuis aanbrengen

Houten gevelbekleding aaanbrengen aan tuinhuis.Panlatten en ondergrond is klaar om af te werken met thermowood. Verticaal te plaatsen. Ongeveer 35m². Tuinhuis. Ofwel open voeg ofwel triple latten.

Houten gevelbekleding aanbrengen

De muur rondom een schuifraam moet bekleed worden met hout ( padoek). De oppervlakte is max 4 m breed en max 3m hoog.

Houten gevelbekleding op achtergevel aanbrengen 30 m²

Betreft de renovatie van onze achtergevel waar nu een houten bekleding op zit die aan vervanging toe is. De gevel is in drie delen: gelijkvloers waar een klein oppervlak moet worden bekleed, eerste verdieping is ongeveer 30 m², tweede verdieping is een kleine erker. Bij de erker is er nu geen folie voorzien achter het hout. Er zit op gelijkvloers een groot shuifraam, op eerste verdieping 2 ramen en het derde deel zit ook een raam in.

Houten gevelbekleding plaatsen 30 m²

Gevel van de nieuwbouw woning met 1 groot vlak houten gevelbekleding en een 5 tal vlakken boven raamwerk dit is een open bebouwing. Graag in themowood ongeveer 30 m². Er zitten 5 ramen in.

Houten gevelbekleding plaatsen 50 m² terras muren

Betreft gevelbekleding van 3 buitenmuren met thermowood met een deel isolatie. Betreft 1 gemeenschappelijke muur 3,5 m op 3,5 m inclusief isolatie - 1 muurtje van 8 m op 1,2 m en diepte 0,5 m ook uit te kleden- geen isolatie - 1 muur van 8 m op 4,5 m geen isolatie plaatsen.

Houten gevelbekleding plaatsen

Bijgebouw in Ytong (30cm). 8x5 meter oppervlak, 3,5 meter hoog. Plat dak. Voorkeur voor verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Verticaal aanbreng van planken is ook een voorkeur maar ik laat mij verder adviseren door de vakman . Isoleren is niet nodig !

Gevel met hout bekleden

Ik heb een pvc gevelbekleding en wil graag een houten gevel bekleding aanbrengen. Er zitten 4 ramen in en een deur. Gevelbekleding in duurzaam hout. Eventueel ook een gemetste steen een van deze mogelijkheden. Het is een HOB.

Partners

Partners van Casius