Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare glaszetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere glaszetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde glaszetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende glaszetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een glaszetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een glaszetter voor beglazing staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

zondag 18 augustus 2019

Plaatsing dubbel glas is verschillende ramen

Ik heb drie grote vensters in de woonkamer waarin ik dubbel glas wens te laten plaatsen. Ook in de keuken een kleiner venster en venster in de achterdeur. Houten kaders.
zondag 18 augustus 2019

Enkel glas in deur vervangen

Enkel glas in deur vervangen, ongeveer 58cm op 1m38, zelf na te meten. Dringend, gevaarlijk voor onze kinderen, voor 28 augustus.
zondag 18 augustus 2019

Glazen voordeur vervangen

Onze voordeur bestaan uit twee delen is gebarsten door de hitte . Het is een pvc voordeur .Met afmetingen van 1 ste ruit is hoogte 1 meter en 80 cm breed . Tweede ruit is hoogte 94 cm en breedte 80 cm .
donderdag 15 augustus 2019

Raam plaatsen

Wij hebben een opening gemaakt in de muur tussen de gang en de living en daar moet een raam komen. De opening is gemaakt in OSB en gyproc. Dus omlijsting en raam moeten gemaakt worden. Het is gemaakt op 60 cm breed en 180 cm hoog, maar kan vergroot worden. De diepte is 20 cm.
woensdag 14 augustus 2019

Twee glazen voordeuren vervangen

Twee stuks zijn gebroken, maar telkens 1 van de 2 lagen Demonteren pvc - glaslatten Verwijderen en afvoeren van gebroken glas Leveren en plaatsen van : isolerende beglazing Samenstelling : Planibel Clear 4 * 6 Planibel clear [of andere] Met gezandstraald vlak gecentreerd 680 x 459 Monteren pvc - glaslatten
zondag 11 augustus 2019

Glas in deur vervangen

Het glas in de voordeur vervangen aan de binnenkant van de deur (er zitten 2 glazen in vermoed ik want de barst is enkel binnen te zien). Het glas is ongeveer 1,90m x 0,62m groot.
vrijdag 9 augustus 2019

Dubbel glas vervangen in ramen

Dubbel glas vervangen door hoog rendement dubbel glas in volledige woning. Ongeveer 84m² in totaal. Houten ramen.
woensdag 7 augustus 2019

Serre ramen vervangen

Ik wil graag 2 ramen/glazen van mijn serre laten vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 1 van 58 cm op 165cm en 1 van 58 cm op 92,5cm .
dinsdag 6 augustus 2019

Enkele beglazing vervangen door dubbele in houten ramen

Ik wens 10 ramen in enkele beglazing te vervangen door dubbele beglazing, zonder de chassis te hoeven vervangen. Je désire remplacer 10 vitrages simples par des doubles vitrages performants, SANS CHANGER MES CHASSIS EXISTANTS (en bois).
dinsdag 6 augustus 2019

Gebarsten glasraam vervangen

Onze poetsvrouw wilde een houten raam dat een beetje klemde openen en toen barstte de ruit in een hoek linksonder. Het is dubbel glas, alleen de binnenkant is gebarsten. Het glas is ongeveer 60 op 180 cm. Is voor verzekering.