Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare glaszetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere glaszetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde glaszetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende glaszetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een glaszetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een glaszetter voor beglazing staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

vrijdag 6 december 2019

Glas velux GGL7 vervangen

Ik ben op zoek naar een vervangruit voor een Velux GGL7 afmeting 134x98cm. Het gaat dus enkel om het glas dat vervangen moet worden.
vrijdag 6 december 2019

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben een pvc voordeur met 3 glazen ramen, evenredig verdeeld over de hele deur. Het middelste glas is gebarsten. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. de barst is enkel in het buitenste glas aanwezig.
donderdag 5 december 2019

Glas van een deur herstellen

Ik zoek iemand die het glas kan herstellen van een Aluminium deur, 103 op 211 cm met 3 vakken gezandstraald.
woensdag 4 december 2019

Melkglas in voordeur vervangen

Voordeur met drie vensters, 1 is ingesmeten, 1 dient zeker vervangen te worden ofwel alle drie want ze zijn gezandstraald, met een doorkijkboord van 2 cm ring rond. Afmetingen ongeveer 78 cm B en 62 cm H.
zondag 1 december 2019

Gebarsten ruit vervangen

Aluminium raam met dubbele beglazing. Ruit langs binnenkant is gebarsten en dient vervangen te worden.
donderdag 28 november 2019

Geluidswerend glas plaatsen

Geluidswerend glas steken aan drukke straat in bestaand raam met dubbel glas. Houten raam. Afmeting : 2m50 op 1m37
dinsdag 26 november 2019

Gebroken glas in achterdeur vervangen

Achterdeur in PVC heeft glasschade opgelopen. Graag vervangen van het glas in HR++. Maten zijn ca. 70x120cm. PVC glaslatten kunnen opnieuw gebruikt worden.
maandag 25 november 2019

Binnendeur enkelglas vervangen

Onze binnendeur bestaat uit enkel glas. Graag zou ik deze laten veranderen naar dubbel- (evt,) driebubbelglas. Het betreft een houten deur met bovenaan twee dezelfde glas partijen van 60cm breed en 54cm hoog. Het gaat dus enkel om het vervangen van het glas.
maandag 25 november 2019

Glas van veluxraam vervangen

Glas Velux raam te vervangen heeft condens. Velux code GHL-1 (075-N-11G) Maten binnenkant : 70 cm hoogte X90 cm breedte.
maandag 25 november 2019

Glas van serre vervangen

Dakvensters van Venlo Kas , soort serre kas. Vervangen 3 stuks