Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare glaszetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere glaszetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde glaszetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende glaszetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een glaszetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een glaszetter voor beglazing staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

donderdag 23 januari 2020

Dubbel glas plaatsen op verschillende plaatsen

Op zoek naar een specialist om verschillende ramen van dubbel glas te voorzien.
dinsdag 21 januari 2020

Geluidsisolerende voorzetraam plaatsen

Ik wil graag een voorzetraam voor het slaapkamerraam, dit met betrekking tot verkeerslawaai. 1 raam. PVC raam. Moet langs binnenkant geplaatst worden.
dinsdag 21 januari 2020

Vervangen glas schuifraam

Ik zou graag 1 glas vervangen van ons schuifraam. Dit is beschadigd geraakt door honden die dit raam hebben bekrast en zouden dit daarom graag vervangen. De afmeting van het schuifraam is 1500 x 1500, het te vervangen glas zelf 579 breedte x 1278 hoogte. Dit is momenteel hoogrendementsglas 1.0 en wordt liefst vervangen door hetzelfde. PVC Kader.
maandag 20 januari 2020

Dubbelglas vervangen

Dubbelglas vervangen ruit van 60 x 120 cm gebroken en te vervangen in bestaand PVC-raam. Gelijkvloers.
donderdag 16 januari 2020

Vervangen gebarsten raam

Er zou een raam moeten vervangen worden gezien er een barst in is. Ik denk aluminium kader.
woensdag 15 januari 2020

Dubbel glas plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in 3 slaapkamer ramen. Alles gelijkvloers, zeer gemakkelijk bereikbaar. De kozijnen bestaan uit hout, maar deze moeten niet vervangen worden. Het zijn 3 identieke ramen, elk bevattende 3 glazen. Nodig: 3X maat 45X175 en 6X maat 80X105 cm (juiste maat nog eens na te meten!) Rest van het huis heeft dubbele beglazing. Destijds slaapkamers niet gedaan.
woensdag 15 januari 2020

Vervangen gebarsten etalageraam

Op zoek naar plaatser voor het leveren en plaatsen van een etalageraam 4000mm X 2200 mm, driedubbele glazing Climaplus 8/8/66.2. Oude etalage is gebroken en dient verwijderd te worden. Uithalen zou een probleem kunnen veroorzaken daar die helemaal verbrijzeld is.
woensdag 15 januari 2020

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman om de beglazing van een raam in de living te vervangen. Eksters hebben de rubberen isolatie eruit gepikt waardoor er regenwater tussen de dubbele beglazing is gekomen. De afmetingen van het raam zijn 250 cm hoog x 220 cm breed. Met ronde boog bovenaan. Kozijn in PCV.
maandag 13 januari 2020

Glas vervangen in voordeur

Dubbel glas in voordeur te vervangen. Fabrikant Engels. Eén zijde Niagara, één zijde vlak. De afmetingen zijn +- 182 x 80
maandag 13 januari 2020

Glas veranda vervangen

Veranda glas dat onlangs beschadigd is zouden wij graag laten herstellen.