Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare glaszetter uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere glaszetters die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde glaszetters en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende glaszetter uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een glaszetter voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een glaszetter voor beglazing staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

donderdag 14 februari 2019

Vervangen glas in raam

Glas is 0,74m op 1m15 die moet vervangen worden. Getint glas. Barst in mijn raam, vervangen door dubbelglas. Houten kader.
woensdag 13 februari 2019

Vervangen dubbel glas door HR glas

Vrijstaand huis met dubel glas in Meranti kaders geplaatst in 1988 . Ramen en deuren van het merk Engels. Vervangen door HR glas Ramen : 12 à 13 ramen Deur: 1 achterdeur met half glas.
dinsdag 12 februari 2019

Glas uitsnijden en vervangen aan binnendeur

Ik heb oude binnen deuren waarbij gedeeltelijk de deur in glas is. 2 zijn stuk. De afmetingen zijn ongeveer 40 cm op 60 cm.
dinsdag 12 februari 2019

Glas van gebroken ruiten vervangen

Te vervangen, 2 ramen in bestaande kaders. 1 raam +/- 200x150 1 raam +/- 80 x130 mogelijk kader van groot raam te vervangen?? is beschadigd. Aluminium kaders.
dinsdag 12 februari 2019

Melkglas voordeur vervangen

We hebben een voordeur met dubbele beglazing, waarbij het glas uit 3 verschillende onderdelen bestaat. De deur zelf is aan de buitenkant aluminium, aan de binnenkant van hout. Het buitenste glas van het onderste gedeelte glas is stuk (zie foto). We zoeken een vakman om dit te herstellen.
maandag 11 februari 2019

Herstelling ruit in glazen koepel

In de nok van ons dak zit er een glazen koepel ttz 8 (2x4) langwerpige ruiten (40cmx2m20ongeveer) die in de punt van het dak uitkomen. Een van die ruiten is gebarsten. Wij zoeken iemand die deze kan komen vervangen.
maandag 11 februari 2019

Glas in lichtstraat vervangen

Glas in bestaande lichtstraat is beschadigd en aangrenzend plat dak lekt.
zondag 10 februari 2019

Dubbel glas in houten ramen steken

Ik heb op het gelijkvloers twee grote ramen in een oud herenhuis die nog enkel glas zijn. De raamprofielen zijn in goede staat, dus wil ik dit graag renoveren naar goed isolerend glas.
zaterdag 9 februari 2019

Hoogrendemend glas steken in bestaande ramen

Super-isolerend dubbelglas k1.1 plaatsen in bestaande ramen. Dubbel glas of vervangen van pvc ramen.
woensdag 6 februari 2019

Glas plaatsen in bestaande pvc voordeur

Ik zou graag een glas laten plaatsen in mijn bestaande pvc voordeur. Nu is het een gewone PVC deur zonder glas.