Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende glaszetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

153 klanten bevelen een bij Casius aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas plaatsen, koepel vervangen door beloopbaar glas, herstellen loodglas binnendeur, gat in raam van schuifpui herstellen, dubbelglas plaatsen, dubbel glas winkel vervangen, kapot enkel glas vervangen, dubbel glas vervangen, vervangen enkel glas schuifdeur, herstellen flinterdun scheurtje glasraam, glas dubbele deur vervangen, glas vervangen, vervangen van glas in binnendeur, ruit van dubbel glas herstellen, vervangen van veluxruit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

maandag 26 juni 2017

Gat in raam van schuifpui herstellen

Wij hebben een gat in het raam van een schuifpui. Hier zit dubbele beglazing in. Afmetingen zijn 1.03 m x 1.90 m.
zondag 25 juni 2017

Dubbelglas plaatsen

Ik wil dubbelglas laten plaatsen in een raam (begane grond) afmeting 53 breed en 112 cm hoog. Omlijsting in hout.
woensdag 21 juni 2017

Herstellen flinterdun scheurtje glasraam

Er is in mijn thermopane glasraam een kleine filter dunne scheur ontstaan. Deze begint linksboven en gaat lichtjes schuin naar de zijkant met een lengte van 5 a 6 cm.
dinsdag 20 juni 2017

Dubbel glas winkel vervangen

Een dubbel glas vervangen van voorruit van winkel, een formaat 2. 00 m x 1.75 meter.
maandag 19 juni 2017

Glas dubbele deur vervangen

Terrasdeur met dubbelglas ligt in scherven, 1 raam van het dubbelglas is nog ok.
donderdag 15 juni 2017

Koepel vervangen door beloopbaar glas

Wij hebben een groot plat dak en daar is een koepel in van 2,2 meter op 3,5 meter. Zouden deze graag vervangen door een plat beloopbaar glas, al dan niet in één stuk dat wij kunnen integreren in een nog aan te leggen terras
woensdag 14 juni 2017

Glas van dakraam vervangen

Ons dakraam bovenaan in de keuken, zijn 4 stuks waarvan 1 gebarsten is en deze zou moeten vervangen worden.
dinsdag 13 juni 2017

Glas vervangen in houten raam

In een bestaand houten raam heb ik een driedubbele ruit gebroken. Afmetingen 69,5cm op 166,5 cm. Ik veronderstel dat voor de buiten afmetingen te kennen er ongeveer een 3cm dient bijgeteld te worden. Kan je mij een bestek met plaatsing hiervoor overmaken.
maandag 12 juni 2017

2 vensters in dubbel glas plaatsen

Leveren en plaatsen van 2 vensters in dubbel glas voor een raam van een tuinhuis. Afmetingen : 90cm x 1m90. Aantal: 2 stuks
maandag 12 juni 2017

Kapot enkel glas vervangen

Ik woon in een huurhuis, is nog een oud huis met enkele beglazing (houten constructie). Nu is mijn raam langst de straatkant stuk. Is een raam dat in het midden opengaat, dubbel raam dus, en het is 1 van de 2 K
donderdag 8 juni 2017

Dubbel glas vervangen

Ik heb een schuifdeur met dubbel glas en van het vaste stuk is het glas gebarsten. Afmetingen zijn 1. 70 op 2. 00 meter. De schuifdeur is in aluminium. Deze schuifdeur moet nog geplaatst worden, maar dit zal in de komende maanden gebeuren.
donderdag 8 juni 2017

Vervangen enkel glas schuifdeur

Ik wil een gebarsten glas laten vervangen in een schuifdeur in de veranda. De afmeting van het glas zelf is ongeveer 82 x 181 cm.
donderdag 8 juni 2017

Glas vervangen

Een raam in onze voorgevel is gebarsten, glas vervangen. Dubbel glas. De afmetingen zijn 115,5 cm breed en 210 cm hoog. Het is een lang raam tot op het vloerniveau.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen van glas in binnendeur

Herstelling van een houten deur met ingebouwd glas - waar het glas gebroken is (door hard toe te slaan). Het glas moet vervangen worden.
dinsdag 6 juni 2017

Ruit van dubbel glas herstellen

Wij hebben een ruit van dubbel glas, afmetingen bij benadering 63*45cm. Hiervan is de binnenste "laag" dusdanig gebarsten dat deze volgens mij vervangen moet worden, de buitenste is prima in orde. Een foto van de schade heb ik bij deze aanvraag gevoegd. Ik wil graag benadrukken dat ik van mijn hoofdkantoor pas werk mag laten verrichten wanneer ik een fysieke (op papier/digitaal) offerte heb ontvangen, aan het opstellen van deze offerte mogen ook geen kosten zijn verbonden, maar dat zal gezien de omschrijving op deze website geen enkel probleem zijn neem ik aan.
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen loodglas binnendeur

Herstellen loodglas van een binnendeur
vrijdag 2 juni 2017

Vervangen van veluxruit

Ik wil een nieuw raam in het frame plaatsen wegens barst (standaardmaat 50 x 70).
vrijdag 2 juni 2017

Dubbelglas plaatsen

Vervangen glas voor 4 appartementen (voorzijde raam 2x4 en 2 deuren - achterzijde slaapkamer en de keuken) door dubbel glas.
dinsdag 30 mei 2017

Glas binnendeur vervangen

Glas in binnendeur tussen gang en living is gebroken, het betreft een dubbele deur waarvan er een glas stuk is.
zondag 28 mei 2017

Hoogrendemantsglas plaatsen

Nieuw rendements glas : 2 maal 120 cm op 75 cm en vervangen glas in veluxraam . (120 cm op 85 cm) Nieuw rendementsglas : 3 maal 234 cm op 75 cm.
vrijdag 26 mei 2017

Isolatie van 3 slaapkamerramen wegens vliegtuiglawaai

Ofwel vervanging van het dubbel glas door geluidwerend glas, ofwel installatie van isolerende voorzetramen aan de binnenkant. Aantal ramen : 3
vrijdag 26 mei 2017

Beglazing plaatsen achterzetramen

Ik wil achterzetramen plaatsen in een huis dat geinventariseerd erfgoed is. Er zijn vier ramen van 1m op 1. 8m en twee ramen van 2m op2m. (voortzetramen aan de binnenkant)
dinsdag 23 mei 2017

Dubbel glas vervangen in alu ramen

Er zit een barst in het dubbele glas van het raam, het glas moet dus vervangen worden. De afmetingen van het raam (vast raam, kan niet open) zijn 95 cm X 203 cm, van het glas 91 cm X 199 cm.
maandag 22 mei 2017

Glas in ramen vervangen

Dubbel beglazing vervangen van 4 ramen, wegens vocht tussen het glas.
maandag 22 mei 2017

Gebarsten glas vervangen school

Een raam is gebarsten en moet vervangen worden. De ramen zijn zonwerend en het gaat om dubbel glas.
zaterdag 20 mei 2017

Glazen balustrade plaatsen voor balkon op eerste verdieping

Voor het terras op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerde woning zoeken we iemand die op ons terras een glazen (ondoorzichtig) balustrade wil plaatsen. Een deel (kant buur) dient 1,8m hoog te zijn - 2,2m lengte en na een hoek van 90 graden nog over 1 meter lengte . Een tweede deel hieraan vast moet 1. 1m hoog zijn en 3,8m breed. Best ter plaatste te bekijken welke bevestigingen mogelijk zijn.
vrijdag 19 mei 2017

Plaatsen van ramen in dubbel glas

Het vervangen en plaatsen van 2 ramen dubbel glas in appartementsgebouw 1 raam 120x160 een tweede venster 60x40.
vrijdag 19 mei 2017

Glas van gebroken ruit vervangen

Graag zou ik de prijs willen weten voor een herstel van een raam van de volgende afmeting 98x63 enkelglas.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glas plaatsen in houten kozijnen

Wij hebben juist een huis gekocht en de ramen zijn allemaal enkel glas. Het houtwerk is daarentegen nog in uitstekende staat. Daarom willen wij dit allemaal door dubbelglas laten vervangen.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glazen vervangen

Enkel glas vervangen door dubbel glas in aluminium kozijnen. Alleen glas moet vervangen worden. Er zouden 8 glazen moeten vervangen doen.
donderdag 18 mei 2017

Glas van velux vervangen

Glas van velux (GGL-5) is stuk.
woensdag 17 mei 2017

Gebroken panorama raam te verangen

Na de verbouwing is ons panorama raam zomaar gebarsten. De vezekering keurde deze schade goed en we hebben reeds een bedrag ontvangen. Graag een prijs voor dubbel glas incl plaatsing en meenemen kapot raam. Maat (ongeveer, de correcte maten volgen, bij verder intetesse) 3 op 2. 5m.
woensdag 17 mei 2017

Dubbele beglazing plaatsen

Appartementsblok - hoekappartement met ongeveer tussen 15 - 20 m2 ramen. De kaders mogen niet vervangen worden. Op dit moment is er enkele beglazing. Houten kozijnen.
woensdag 17 mei 2017

Glas van dakramen vervangen

We zoeken een vakman voor de vervanging van twee glazen in een Velux CGL4. Dit gezien condenswater in de isolatieruimte tussen de twee lagen glas. Beide veluxen zitten ingewerkt in het dak van een traditionele gezinswoning (1° verdieping).
dinsdag 16 mei 2017

Kapot glas in tussendeur vervangen

Vervanging kapot glas in tussendeur. Is een binnendeur.
dinsdag 16 mei 2017

Glas van schuifraam vervangen

Dubbel glas is stuk en moet vervangen worden.
maandag 15 mei 2017

Kapot glas in raam vervangen

Het raam uit de voordeur moet worden vervangen omdat er een grote barst in zit. Momenteel is het in mat glas, maar het mag vervangen worden door transparant dubbel glas. De afmetingen zijn 62 cm x 223 cm. De deuromlijsting is in pvc.
maandag 15 mei 2017

Dubbel glas plaatsen + volledig nieuwe ramen

Art deco appartement uit de jaren 30, achteraan nog met oorspronkelijke houten raamkozijnen en enkel glas. Wil dit laten renoveren met respect voor de stijl van het appartement, en met dubbel glas voor isolatie. Het gaat om 2 kamers, met ramen die bestaan uit verschillende delen: - slpkamer 1 = 3 vensters die telkens bestaan uit 2 delen (strook bovenaan en groot deel); slpkamer 2 = 5 vensters die ook telkens bestaan uit strook bovenaan en groot venster. Deze indeling moet zelfde blijven. Graag offerte voor nieuwe ramen met dubbel glas.
zondag 14 mei 2017

Enkele glas plaatsen in achterdeur

Ik wil alleen een enkel glas plaatsing voor een achterdeur de afmetingen zijn 1 m 45 hoogte en 84 cm breedte.
zondag 14 mei 2017

Vervangen ramen door houten ramen met dubbel glas

Ik zoek een vakman voor de vervanging van alle ramen (8) en dubbele deur naar tuin van een gelijkvloers appartement. We zijn met de eigenaars van de verschillende appartementen overeengekomen de ramen mogelijk als groepsaankoop te laten vervangen. Ook een Offerte voor vervanging alle ramen van de blok ( 8 appartementen), rekening houden met de verschillen tussen de appartementen. Rolluiken dienen tevens vervangen te worden
donderdag 11 mei 2017

Herstellen lichtstraat

Dubbel glaspanelen van de lichtstraat en de voegen van het dak lekken.
donderdag 11 mei 2017

Dubbel glas plaatsen in houten vensters

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in alle houten ramen, vooraan op 1ste verdiep, is een oud herenhuis. Enkel voorzijde.
dinsdag 9 mei 2017

Kapot glas in raam vervangen

Ik heb twee houten terrasramen van firma Engels Lokeren (30j. Oud maar in goede staat) met dubbelglas, en opgeplakte houten kruisen. Afmeting elk glas ongeveer 183 x 53 cm. Eén van de twee glazen is gescheurd; ik wil de kruisen van de twee ramen ook verwijderen. Misschien moet het glas van de twee ramen tegelijk vervangen worden. Zoek iemand die glas op maat kan voorzien en installeren in de twee houten ramen. Graag vooraf offerte/indicatie van de prijs (glas, uithalen, monteren, kitten)
dinsdag 9 mei 2017

Dubbel of hogerendementsglas plaatsen in vensters

Ik wil dubbel glas plaatsen in bestaande houten ramen. Achterkant van mijn huis is nog steeds enkel glas. Gaat over 2 grote en 1 klein venster.
maandag 8 mei 2017

Beglazing vervangen van 2 ramen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een tweetal nieuwe ramen. A ) Dit raam is van onze werkruimte gelijkvloers en heeft de afmetingen van 129cm breed x 176cm hoog. Kunststof kozijn en driedubbel glas. B ) Is 1 van de ramen in het dak van onze verander welke schuin geplaatst moet worden met de afmetingen van 47cm breed x 173cm hoog. Houten kozijn en dubbel glas.
vrijdag 5 mei 2017

Plaatsen glazen wand met dubbele glazen deur

In de benedenverdieping van een oud herenhuis (verbouwd, 1 grote lange ruimte), willen we graag een glazen wand plaatsen, zodat de ruimte in 2 wordt opgedeeld. Resultaat zou moeten zijn dat er een gesprek of vergadering in de ene ruimte kan plaatsvinden, met minder lawaaihinder van de aanwezigen in de andere ruimte. Licht moet wel doorgelaten worden, vandaar keuze glas. Er zou een dubbele deur ingewerkt moeten worden. Het gaat om een hoogte van +/- 3m en breedte +/- 3m, aan te sluiten op pleisterwerk. Graag een offerte inclusief materiaal, plaatsing, ... (klinken, scharnieren, aansluiting op muren) Zie foto om een idee te hebben (bestaande ruimte iets kleiner, foto ter illustratie v/h internet gehaald).
donderdag 4 mei 2017

Glas van gebroken ruit vervangen

Een gebroken ruit vervangen in de slaapkamer. Enkel glas. 0.75 x 1,25
donderdag 4 mei 2017

Glas in eiken binnendeur vervangen

We zouden het gekleurd glas in onze eiken binnendeuren graag laten vervangen door mat/helder kleurloos glas.
donderdag 4 mei 2017

5 ramen plaatsen

Raam van 2200 op 1750b draai kip 2delen wit binnen creme buiten 3 ramen van gemiddeld 700 op 1800h vast in mat glas. ( met gebogen plooiprofieltje bovenaan) wit binnnen 7039 buiten 1 raam van ongv 500 op 200h vast mat glas. Wit binnen 7039 buiten. 1 achterdeur mat glas ongv 900 op2000 Geen afwerking nodig. Beperkt uitbraakwerk daar er nu staldeurtjes zitten. HR ++ glas
donderdag 4 mei 2017

Enkel glas van 17 houten ramen vervangen door dubbel glas

Ik wil voor mijn hele woning het enkel glas laten vervangen door glas door dubbel glas dat voldoed aan de wettelijke normen. Opmerking: 17 ruiten: 610x850, 610x850, 340x480, 2020x850, 470x860, 1970x1290, 620x1290, 620xxx1160, 810x1110, 620xxx1110, 620x1110, 800xx1060.

Partners

Partners van Casius