Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende glaszetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

153 klanten bevelen een bij Casius aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: enkel glas vervangen door dubbele beglazing, dubbel glas plaatsen, dubbel glas plaatsen in raam voorgevel, houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing, dubbel glas in bestaande ramen plaatsen, dubbel glas plaatsen, retro dubbel ribbelglas plaatsen, dubbel glas plaatsen, gat in raam van schuifpui herstellen, dubbelglas plaatsen, herstellen dakraam en twee kleine venstertjes, ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen, herstellen glas voordeur, dubbel glas vervangen, ramen vervangen in glazen afdak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter:

donderdag 20 juli 2017

Retro dubbel ribbelglas plaatsen

Glas deur living naar gang is gebroken. Dit glas is al minstens 18 jaar oud. Deze moet vervangen worden door een retro ribbelglas.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen dakraam en twee kleine venstertjes

Een van de schuine dakramen(159 x 40,5cm) in een houten frame boven de keuken is in twee gebroken door een vallend object en heeft daarmee twee onderliggende raampjes (39x17cm en 69x17cm) gesneuveld, en zou hersteld moeten worden.
dinsdag 18 juli 2017

Ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen

Ondoorzichtig dubbel glas laten plaatsen in de voordeur aangezien deze kapot is gegaan. (met andere woorden: iedereen kan nu binnen dus graag een zo snel mogelijke reactie). De afmetingen zijn rond 0,60m en 2,1m. (enkel het frame van de deur is er nog, deur was voor 90% in glas)
maandag 17 juli 2017

Ruit vervangen in enkel glas

Het glas van de voorruit (enkel glas) is gebroken en dient zo snel mogelijk vervangen te worden. Afmetingen zijn ca. 2m lengte en ca.1. 5m hoogte.
maandag 17 juli 2017

Dubbel glas plaatsen in raam voorgevel

Wil dubbel glas laten plaatsen in het alluminium raam in de voorgevel. Dit is nu enkel glas. Afmeting 140 cm B , L ?
vrijdag 14 juli 2017

Herstellen glas voordeur

Het glas in onze voordeur is gebarsten (door vandalisme). Afmetingen glas: 1m94 hoog, 77 cm breed. Het was enkel glas dat erin zat, maar graag nu dubbel glas? We zouden eventueel van de gelegenheid gebruik maken om de hele voordeur te vernieuwen. Graag een deur met +- de helft glas.
vrijdag 14 juli 2017

Dubbel glas vervangen

In mijn veranda (aluminium constructie) is er één raam met condens. Ondertussen is deze ook gebarsten langs één zijde. Het gaat om een raam van het dak van ongeveer 71cm * 194cm (op de offerte van 1998 staat gelaagde STOPRAY K-waarde 1. 1 en zonwerend effect van 75%). De vraag om dit ene raam te laten vervangen door een nieuwe.
dinsdag 11 juli 2017

Herstellen van kleine ruitjes in 2 aparte deuren

Er zijn 2 kleine ruitjes van 2 aparte deuren kapot (glasbreuk), 1 binnendeur en 1 buitendeur. Enkel glas, doorzichtig, in houten deuren.
maandag 10 juli 2017

Houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing

Er zijn 5 houten ramen /deuren vervangen door plastiek ramen met isolerende beglazing.
zondag 9 juli 2017

Vervangen Velux glas dakraam

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een glasraam in Velux. Afmeting 60 x 77,50.
vrijdag 7 juli 2017

Glas in voordeur gebarsten

Door een onvoorzichtigheid is een glas in de voordeur gebarsten. Type glas is: Profiel Fcekal 652 Komo K7522 - PROFEL-PLUS U1 1 HR++x578
maandag 3 juli 2017

Dubbel glas in bestaande ramen plaatsen

We hebben zonet een woning gekocht om te renoveren. Hier willen we het enkele glas vervangen door dubbel- of hoogrendementsglas. De bestaande kaders willen we graag behouden.
maandag 3 juli 2017

Dubbel glas plaatsen

Er is een barst gekomen in het dubbelglas van een raam van de living van een appartement op de 9 de verdieping. Graag snel een nieuw glas komen steken.
zaterdag 1 juli 2017

Ramen vervangen in glazen afdak

Vervangen van 3 ramen in glazen afdak. Glazen afdak met 3 ruiten stuk ( 2070 x 495 mm x 3 à 4mm ).
vrijdag 30 juni 2017

Enkel glas vervangen door dubbele beglazing

Mijn woning (grote vrijstaande woning) heeft overal (rondom rond) nog enkel glas, (houten ramen en deuren met elk een onderverdeling naar kleinere rechthoeken) Ik overweeg om dit enkel glas te vervangen door dubbel glas teneinde een energetisch betere oplossing te bereiken en liefst in het bestaande houten kaderwerk vermits dit nog goed is (behoud) .
vrijdag 30 juni 2017

Dubbel glas plaatsen

Ik wil twee ramen vervangen , een groot en een klein. Dubbel glas plaatsen. Een schuifraam en een vast raam.
dinsdag 27 juni 2017

Melkglas vervangen in voordeur

In onze voordeur is een klein melkglas venster (ongeveer 30 op 30) gebarsten. Dit zou vervangen moeten worden.
dinsdag 27 juni 2017

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbele beglazing voor: Ramen in hout 70 cm op 110 cm 2 stuks Pvc ramen 180 cm op 1,40 cm 2 stuks Raam in deur 50 cm op 120 cm 2 stuks
maandag 26 juni 2017

Gat in raam van schuifpui herstellen

Wij hebben een gat in het raam van een schuifpui. Hier zit dubbele beglazing in. Afmetingen zijn 1.03 m x 1.90 m.
zondag 25 juni 2017

Dubbelglas plaatsen

Ik wil dubbelglas laten plaatsen in een raam (begane grond) afmeting 53 breed en 112 cm hoog. Omlijsting in hout.
woensdag 21 juni 2017

Herstellen flinterdun scheurtje glasraam

Er is in mijn thermopane glasraam een kleine filter dunne scheur ontstaan. Deze begint linksboven en gaat lichtjes schuin naar de zijkant met een lengte van 5 a 6 cm.
dinsdag 20 juni 2017

Dubbel glas winkel vervangen

Een dubbel glas vervangen van voorruit van winkel, een formaat 2. 00 m x 1.75 meter.
maandag 19 juni 2017

Glas dubbele deur vervangen

Terrasdeur met dubbelglas ligt in scherven, 1 raam van het dubbelglas is nog ok.
donderdag 15 juni 2017

Koepel vervangen door beloopbaar glas

Wij hebben een groot plat dak en daar is een koepel in van 2,2 meter op 3,5 meter. Zouden deze graag vervangen door een plat beloopbaar glas, al dan niet in één stuk dat wij kunnen integreren in een nog aan te leggen terras
woensdag 14 juni 2017

Glas van dakraam vervangen

Ons dakraam bovenaan in de keuken, zijn 4 stuks waarvan 1 gebarsten is en deze zou moeten vervangen worden.
dinsdag 13 juni 2017

Glas vervangen in houten raam

In een bestaand houten raam heb ik een driedubbele ruit gebroken. Afmetingen 69,5cm op 166,5 cm. Ik veronderstel dat voor de buiten afmetingen te kennen er ongeveer een 3cm dient bijgeteld te worden. Kan je mij een bestek met plaatsing hiervoor overmaken.
maandag 12 juni 2017

2 vensters in dubbel glas plaatsen

Leveren en plaatsen van 2 vensters in dubbel glas voor een raam van een tuinhuis. Afmetingen : 90cm x 1m90. Aantal: 2 stuks
maandag 12 juni 2017

Kapot enkel glas vervangen

Ik woon in een huurhuis, is nog een oud huis met enkele beglazing (houten constructie). Nu is mijn raam langst de straatkant stuk. Is een raam dat in het midden opengaat, dubbel raam dus, en het is 1 van de 2 K
donderdag 8 juni 2017

Dubbel glas vervangen

Ik heb een schuifdeur met dubbel glas en van het vaste stuk is het glas gebarsten. Afmetingen zijn 1. 70 op 2. 00 meter. De schuifdeur is in aluminium. Deze schuifdeur moet nog geplaatst worden, maar dit zal in de komende maanden gebeuren.
donderdag 8 juni 2017

Vervangen enkel glas schuifdeur

Ik wil een gebarsten glas laten vervangen in een schuifdeur in de veranda. De afmeting van het glas zelf is ongeveer 82 x 181 cm.
donderdag 8 juni 2017

Glas vervangen

Een raam in onze voorgevel is gebarsten, glas vervangen. Dubbel glas. De afmetingen zijn 115,5 cm breed en 210 cm hoog. Het is een lang raam tot op het vloerniveau.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen van glas in binnendeur

Herstelling van een houten deur met ingebouwd glas - waar het glas gebroken is (door hard toe te slaan). Het glas moet vervangen worden.
dinsdag 6 juni 2017

Ruit van dubbel glas herstellen

Wij hebben een ruit van dubbel glas, afmetingen bij benadering 63*45cm. Hiervan is de binnenste "laag" dusdanig gebarsten dat deze volgens mij vervangen moet worden, de buitenste is prima in orde. Een foto van de schade heb ik bij deze aanvraag gevoegd. Ik wil graag benadrukken dat ik van mijn hoofdkantoor pas werk mag laten verrichten wanneer ik een fysieke (op papier/digitaal) offerte heb ontvangen, aan het opstellen van deze offerte mogen ook geen kosten zijn verbonden, maar dat zal gezien de omschrijving op deze website geen enkel probleem zijn neem ik aan.
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen loodglas binnendeur

Herstellen loodglas van een binnendeur
vrijdag 2 juni 2017

Vervangen van veluxruit

Ik wil een nieuw raam in het frame plaatsen wegens barst (standaardmaat 50 x 70).
vrijdag 2 juni 2017

Dubbelglas plaatsen

Vervangen glas voor 4 appartementen (voorzijde raam 2x4 en 2 deuren - achterzijde slaapkamer en de keuken) door dubbel glas.
dinsdag 30 mei 2017

Glas binnendeur vervangen

Glas in binnendeur tussen gang en living is gebroken, het betreft een dubbele deur waarvan er een glas stuk is.
zondag 28 mei 2017

Hoogrendemantsglas plaatsen

Nieuw rendements glas : 2 maal 120 cm op 75 cm en vervangen glas in veluxraam . (120 cm op 85 cm) Nieuw rendementsglas : 3 maal 234 cm op 75 cm.
vrijdag 26 mei 2017

Isolatie van 3 slaapkamerramen wegens vliegtuiglawaai

Ofwel vervanging van het dubbel glas door geluidwerend glas, ofwel installatie van isolerende voorzetramen aan de binnenkant. Aantal ramen : 3
vrijdag 26 mei 2017

Beglazing plaatsen achterzetramen

Ik wil achterzetramen plaatsen in een huis dat geinventariseerd erfgoed is. Er zijn vier ramen van 1m op 1. 8m en twee ramen van 2m op2m. (voortzetramen aan de binnenkant)
dinsdag 23 mei 2017

Dubbel glas vervangen in alu ramen

Er zit een barst in het dubbele glas van het raam, het glas moet dus vervangen worden. De afmetingen van het raam (vast raam, kan niet open) zijn 95 cm X 203 cm, van het glas 91 cm X 199 cm.
maandag 22 mei 2017

Glas in ramen vervangen

Dubbel beglazing vervangen van 4 ramen, wegens vocht tussen het glas.
maandag 22 mei 2017

Gebarsten glas vervangen school

Een raam is gebarsten en moet vervangen worden. De ramen zijn zonwerend en het gaat om dubbel glas.
zaterdag 20 mei 2017

Glazen balustrade plaatsen voor balkon op eerste verdieping

Voor het terras op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerde woning zoeken we iemand die op ons terras een glazen (ondoorzichtig) balustrade wil plaatsen. Een deel (kant buur) dient 1,8m hoog te zijn - 2,2m lengte en na een hoek van 90 graden nog over 1 meter lengte . Een tweede deel hieraan vast moet 1. 1m hoog zijn en 3,8m breed. Best ter plaatste te bekijken welke bevestigingen mogelijk zijn.
vrijdag 19 mei 2017

Plaatsen van ramen in dubbel glas

Het vervangen en plaatsen van 2 ramen dubbel glas in appartementsgebouw 1 raam 120x160 een tweede venster 60x40.
vrijdag 19 mei 2017

Glas van gebroken ruit vervangen

Graag zou ik de prijs willen weten voor een herstel van een raam van de volgende afmeting 98x63 enkelglas.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glas plaatsen in houten kozijnen

Wij hebben juist een huis gekocht en de ramen zijn allemaal enkel glas. Het houtwerk is daarentegen nog in uitstekende staat. Daarom willen wij dit allemaal door dubbelglas laten vervangen.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glazen vervangen

Enkel glas vervangen door dubbel glas in aluminium kozijnen. Alleen glas moet vervangen worden. Er zouden 8 glazen moeten vervangen doen.
donderdag 18 mei 2017

Glas van velux vervangen

Glas van velux (GGL-5) is stuk.
woensdag 17 mei 2017

Gebroken panorama raam te verangen

Na de verbouwing is ons panorama raam zomaar gebarsten. De vezekering keurde deze schade goed en we hebben reeds een bedrag ontvangen. Graag een prijs voor dubbel glas incl plaatsing en meenemen kapot raam. Maat (ongeveer, de correcte maten volgen, bij verder intetesse) 3 op 2. 5m.

Partners

Partners van Casius