Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
109 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

donderdag 19 september 2019

Dubbel glas in aluminium ramen

Isolerend dubbel glas plaatsen in aluminium ramen van achtergevel met drie identieke apartementen
maandag 16 september 2019

Oud dubbel glas vervangen

De aluminium ramen hebben oud dubbel glas dat wij wensen te vervangen in nieuwer dubbel glas. Tevens dienen de klinken vervangen te worden. Mogelijks ook kozijnen te vervangen dat is na te kijken. Het gaat om 2 kleinere ramen, 3 iets grotere en één schuifraam.
woensdag 11 september 2019

Dubbele beglazing plaatsen

Enkel glas van een vierslag voordeur vervangen. Hier moet dubbele beglazing in komen. Hiernaast moet men ook in 3 houten ramen dubbele beglazing plaatsen.
maandag 2 september 2019

Enkel naar dubbel glas in ramen

In bijkamer glas in 2 ramen te vervangen. Enkel naar dubbel glas en onderaan te isoleren.
zondag 18 augustus 2019

Enkel glas in deur vervangen

Enkel glas in deur vervangen, ongeveer 58cm op 1m38, zelf na te meten. Dringend, gevaarlijk voor onze kinderen, voor 28 augustus.
woensdag 14 augustus 2019

Twee glazen voordeuren vervangen

Twee stuks zijn gebroken, maar telkens 1 van de 2 lagen Demonteren pvc - glaslatten Verwijderen en afvoeren van gebroken glas Leveren en plaatsen van : isolerende beglazing Samenstelling : Planibel Clear 4 * 6 Planibel clear [of andere] Met gezandstraald vlak gecentreerd 680 x 459 Monteren pvc - glaslatten
woensdag 7 augustus 2019

Serre ramen vervangen

Ik wil graag 2 ramen/glazen van mijn serre laten vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 1 van 58 cm op 165cm en 1 van 58 cm op 92,5cm .
dinsdag 6 augustus 2019

Gebarsten glasraam vervangen

Onze poetsvrouw wilde een houten raam dat een beetje klemde openen en toen barstte de ruit in een hoek linksonder. Het is dubbel glas, alleen de binnenkant is gebarsten. Het glas is ongeveer 60 op 180 cm. Is voor verzekering.
vrijdag 2 augustus 2019

Herstellen van gebarsten dubbel glas in raam

Ons raam met dubbel glas is door de hitte gebarsten. De verzekering vraagt een offerte voor het herstellen van het dubbelglas. Afmeting raam : 90 cm op 80 cm. raam : Houtwerk
donderdag 1 augustus 2019

Glas oude binnendeur vervangen

Ik wil graag glas vervangen in een binnendeur. Deze was met 3 vakken bestraald glas ( 3 vierkanten ) Het glas is vorige week kapotgewaaid door de wind ( op de bijgevoegde foto ziet u op de achtergrond het glas en de gezandstraalde delen ) Graag hiervoor een prijsofferte om glas te maken en in deur te plaatsen ( is met fijne houten latjes )