Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
93 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

vrijdag 15 maart 2019

Glas van serre herstellen vervangen

Door storm schade aan serres. 5 ramen van dak stuk en ook het kantelraam van het dak te herstellen.
donderdag 14 maart 2019

Barst in raam te herstellen of te vervangen

De raam van onze schuifdeur is langs binnen gebarsten het buiten raam is nog oke . En barst over heel het raam.
maandag 11 maart 2019

Serre herstellen

Stormschade, enkele glazen delen uit de wand en het dak van de serre zijn kapot. 25m².
dinsdag 26 februari 2019

Dubbel glas aanpassen raamprofielen

Plaatsen van dubbel glas in oude houten ramen . 1 gebouw : 9ramen, beschermd monument 2 gebiuw: beschermd omgeving. 8 voorgevel, achterkan t5
dinsdag 26 februari 2019

Serre te herstellen

Vervangen van een aantal beschadigde glaspanelen in het dak en het vervangen van een aantal wand glaspanelen + reinigen van dit alles (kalkaanslag) (+-250m²) Glaspanelen : 20 tal panelen
woensdag 13 februari 2019

Vervangen dubbel glas door HR glas

Vrijstaand huis met dubel glas in Meranti kaders geplaatst in 1988 . Ramen en deuren van het merk Engels. Vervangen door HR glas Ramen : 12 à 13 ramen Deur: 1 achterdeur met half glas.
dinsdag 12 februari 2019

Glas uitsnijden en vervangen aan binnendeur

Ik heb oude binnen deuren waarbij gedeeltelijk de deur in glas is. 2 zijn stuk. De afmetingen zijn ongeveer 40 cm op 60 cm.
dinsdag 12 februari 2019

Glas van gebroken ruiten vervangen

Te vervangen, 2 ramen in bestaande kaders. 1 raam +/- 200x150 1 raam +/- 80 x130 mogelijk kader van groot raam te vervangen?? is beschadigd. Aluminium kaders.
dinsdag 12 februari 2019

Melkglas voordeur vervangen

We hebben een voordeur met dubbele beglazing, waarbij het glas uit 3 verschillende onderdelen bestaat. De deur zelf is aan de buitenkant aluminium, aan de binnenkant van hout. Het buitenste glas van het onderste gedeelte glas is stuk (zie foto). We zoeken een vakman om dit te herstellen.
maandag 11 februari 2019

Herstelling ruit in glazen koepel

In de nok van ons dak zit er een glazen koepel ttz 8 (2x4) langwerpige ruiten (40cmx2m20ongeveer) die in de punt van het dak uitkomen. Een van die ruiten is gebarsten. Wij zoeken iemand die deze kan komen vervangen.