Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
77 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

donderdag 15 februari 2018

Hondenluik in glazen deur maken

Kan er een hondenluik in een glazen deur gemaakt worden? Wat is de kostprijs hiervan?
donderdag 15 februari 2018

Glas velux ramen vervangen

Ik wil offerte het gewoon dubbel glas in de velux ramen vervangen door HR++ dubbel glas. Dit voor 8 velux ramen GGL 804 en 2 velux ramen GGL 606.
woensdag 14 februari 2018

Dubbel glas vervangen in buitendeur

Het glas in onze achterdeur is kapot. Het is dubbel glas waarvan 1 laag nu volledig kapot is, de afmetingen zijn ongeveer 65 x 175 cm. Ik zoek iemand die nieuw dubbel glas kan steken en het oude wegenemen.
woensdag 14 februari 2018

Kapot glas in raam vervangen

Heb een gebarsten raam in mijn voorgevel die ik zo snel mogelijk wil laten vervangen. Afmetingen zichtbaar glas is ca 67 op 60 cm. Dubbel glas (4-15-4 K1,1) Op gelijkvloers ad straatkant.
woensdag 14 februari 2018

Dubbel glas vervangen

Wij willen dubbel glas (huis gebouwd 1979) laten vervangen door beter isolerend glas. Ramen in houtwerk: 4 aantal. Voorkant noorderkant.
dinsdag 13 februari 2018

Enkel glas vervangen voor dubbel in veranda

Ik wil graag het enkel glas vervangen voor dubbel in onze veranda. Ook wil ik de pvc platen op het dak door glas laten vervangen. Ik schat dat het in totaal om zo een 30 m² dubbel glas zal gaan dat men moet plaatsen.
vrijdag 9 februari 2018

Herstellen van glazen dakkoepel

Onze dakkoepels vertonen op verschillende plaatsen barsten en dienen hersteld te worden. Het gaat om 2 ramen waarvan het dubbel glas kapot is. Ik zoek iemand die dit kapot glas kan vervangen.
donderdag 8 februari 2018

Herstellen van koepel

Ik wil graag onze dakkoepel op een plat dak laten vervangen wegens een barst. Het is een vierkante opstand in hout aan de binnenkant met schuine glasplaat bovenop.
woensdag 7 februari 2018

Nieuw glas in binnendeur plaatsen

Ik wil een nieuw glas laten zetten in een binnendeur. De maten van het glas zijn 60 cm op 172. 5 cm 3 mm dik enkel glas helder. Ik kan desnoods de deur binnenbrengen bij jullie.
maandag 5 februari 2018

Dubbel glas plaatsen in schuiframen appartement

Ik wil graag 6 schuiframen met enkel glas laten vervangen door dubbel glas in aluminium profiel. Het gaat om 6 grote schuiframen van ongeveer 2 meter breed.
zondag 4 februari 2018

Glas in houtendeur vervangen

Ik wil graag het glas vervangen van twee houten binnendeuren. Het liefst door gezandstraald glas. De afmetingen van beide glasoppervlaktes zijn ongeveer 145 cm op 53 cm.
donderdag 1 februari 2018

Dubbel glas voordeur plaatsen

Het glas in onze voordeur is stuk en moet vervangen worden. Het glas moet ongeveer 60 x 140 cm en er moet dubbel glas inkomen.
dinsdag 30 januari 2018

Serre uitbreiden

Ik wil onze bestaande serre uitbreiden. De huidige serre bestaat uit aluminium en is 6 x 3.5 m. Deze zou 1. 5 m breder moeten worden. Langs beide kanten van de deur 1 extra glas toevoegen en het huidige dak vervangen door een breder frame
zaterdag 27 januari 2018

Beloopbaar glas plaatsen op dakterras

Het betreft een dakterras waar een beloopbaar glas moet komen . Super isolerend glas en gewapend /helder. Gelieve de bijhorende profiles mee te rekenen of de plaatsing in te rekenen . Maat glas 1. 30 x 0. 6 meter. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 27 januari 2018

Glas oude binnendeur vervangen

Ik wil de deur graag behouden en het glas vervangen dat stuk is. Misschien gewoon glas en met plastiek bedekken.
donderdag 25 januari 2018

Raam verwijderen en terug plaatsen voor verhuis

Graag hadden wij een raam verwijderd en terug geplaatst voor het verhuizen van een tafel en enkele stoelen. Het raam meet +/- 250 x 180 cm en bevindt zich aan de straatkant van een appartement op de vijfde verdieping. Zelf hebben we hier niet de juiste tools voor om dit professioneel te doen. Het raam kan je er normaal gezien vrij makkelijk uitnemen.
donderdag 25 januari 2018

Herstellen glas serre

Ik zoek een vakman voor herstelling van 5 dakramen en 2 zijramen (gehamerd) van mijn serre.
donderdag 25 januari 2018

Glas vervangen in deur

Ik wil graag het glasvan mijn salondeur laten vervangen. Is kapot. Gewoon enkel.
dinsdag 23 januari 2018

Glazen serre te herstellen

Door storm is mijn serre beschadigd er zijn verschillende glazen stukken dat vervangen moeten worden.
zaterdag 20 januari 2018

Dubbel glas met kattenluik plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in een venster van dubbel glas laten zetten. Ik begrijp dat er daarvoor een nieuw glas moet ingezet worden. Het gaat over een vensterglas van 230 cm hoog en 38 cm breed. Ik dacht aan een glas waar het kattenluik reeds is gemonteerd.
zaterdag 20 januari 2018

Dubbel glas plaatsen in ramen

Ik zou enkel glas in bestaande alu profielen willen vervangen door dubbel glas. Betreft 2 ramen.
vrijdag 19 januari 2018

Herstelling van serre

Stormschade. 1 nok beschadigd incl. Verluchtingsraam. Totaal 14-tal ruiten uit dak kapot. Betreft aluminium serre / loods, goot 3. 5m, inschuifsysteem met alu tussenliggers (vroeger tomatenserre). Dringend wegens gebruikt als paardenstalling/hooiopslag.
woensdag 17 januari 2018

Herstellen glas serre

Wij hadden graag nieuw glas gehad op onze bestaande serre. Dit mag enkel glas zijn. Het gaat om zo een 40-50 m².
vrijdag 5 januari 2018

Herstellen loodglas binnendeur

Een loodglas van een binnendeur is stuk. De binnendeur bestaat uit meerdere rechthoekjes, slechts 1 is er stuk. Ik denk dat het te vervangen stuk ongeveer 5 op 10 cm is.
donderdag 4 januari 2018

Gebroken glas vervangen

3 ramen stuk van de veranda door stormschade. Dit is dubbelglas.

Partners

Partners van Casius