Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Antwerpen.

50 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas in stalen kozijnen plaatsen, enkel glas vervangen door dubbel glas, van enkel naar dubbel glas, vervanging dubbel beglazing, dubbel glas plaatsen, herstelling glas serre, enkel glas vervangen door dubbel glas, ruit van de deur in de garage vervangen, dubbelglas voordeur herstellen, glas schuifdeur plaatsen, gebarste raam (enkel) vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

donderdag 19 januari 2017

Herstelling glas serre

Herstelling glas in serre, 4 mm,0,725 x 1680 mm (Vuurwerkpijl in serre terechtgekomen)
woensdag 18 januari 2017

Dubbel glas in stalen kozijnen plaatsen

We zouden graag een offerte willen voor het plaatsen van dubbel glas in stalen kozijnen waarin nu enkel glas in zit. Bovenverdieping. Aantal : 4 gewone ramen en 1 schuifraam.
vrijdag 13 januari 2017

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Enkel glas vervangen door dubbelglas in bestaande aluminium ramen. 1x 80cm x 1m 2x 1.50 x 1.05m 1x 2.25 x 1m
donderdag 5 januari 2017

Glas schuifdeur plaatsen

Het binnenste glas van onze schuifdeur is gebarsten. De schuifdeur is 147 cm b x 183 cm h Het betreft polyglass 1-1983. Zou u me een prijs kunnen maken voor enkele types glas?
woensdag 4 januari 2017

Gebarste raam (enkel) vervangen

Wij hebben in 1 slaapkamer een raam die gebarst is en dient vervangen te worden. De afmetingen zijn B50xH120. Kan u ons laten weten hoeveel dit gaat kosten en wanneer u de vervanging kan inplannen?
dinsdag 3 januari 2017

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Het is om de prijs te weten om enkel glas te vervangen naar dubbel glas in een bestaand raam van ijzer. De ramen zijn dik genoeg voor dubbel glas.Afmeting : ?Is een vrkaveling : moeilijk te vinden.
vrijdag 30 december 2016

Vervanging dubbel beglazing

Ik zou 4 bestaande ramen met dubbel glas die een lek hebben willen vervangen door nieuwe. 60cm op 2m x 4 stuks
dinsdag 6 december 2016

Vervanging dubbel beglazing

Vervanging dubbele beglazing achterzijde woning wegens condensatie Twee ramen met een afmetingen van ongeveer 2.12 X 2.18 m,
maandag 28 november 2016

Glas vervangen in raam

Een venster in dubbelglas werd ingegooid. Er is slechts een laag glas kapot. Wanneer kunnen jullie dit vervangen? Was raam in dubbelglas. Woensdag ter plaatse.
donderdag 24 november 2016

Velux raam dubbel glas vervangen

Het glas van mijn velux dakraam 120X80 is gebroken en zou dit willen vervangen , als de prijs meevalt zou ik het 2de velux dakraam ook willen laten vervangen type is velux GGL804 ,
zondag 20 november 2016

Gebroken ruit vervangen

Bij een poging tot inbraak is in een meranti raam het dubbel glas gebroken en moet vervangen worden. Afmeting +- 0,78 hoog en 0,42 breed.
zondag 20 november 2016

Herstelling glazen serre

Door de storm zijn er twee glazen van het dak van onze serre kapot. Onze serre is +/- 8 op 4 m. De serre zou zo snel mogelijk hersteld moeten worden.
woensdag 9 november 2016

Dubbel glas vervangen

Ik moet een glas vervangen in een dubbel raam PVC omdat er lucht is ingekomen en troebel is geworden. Afmeting raam 1m op 1m50.
maandag 7 november 2016

Glas vervangen in deur

Onze voordeur is met glas en die is helemaal kapot , Voordeur bestaat uit hout
maandag 7 november 2016

Gebarsten glas vervangen

Glas vervangen dat gebarsten is van een ronde raam in een buitenmuur met diameter 1m.
vrijdag 28 oktober 2016

Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen in bestaand houten kozijn (meranti denk ik) op de benedenverdieping. Het zijn twee ruiten in één raam. Afmetingen 129,5 op 107 en 63 op 107. Er moeten dan ook nieuwe raamlatten geplaatst worden vermoed ik.
zondag 23 oktober 2016

Vervangen dubbel glas

Sinds enkele weken hebben wij condensievocht tussen ons dubbel glas. Kunnen wij dit laten vervangen? Onze ramen zijn ongeveer 20 jaar geplaats,zijn uit pvc en van het merk profel.
donderdag 20 oktober 2016

Vervanging dubbel glas door schade

Dubbele beglazing tuindeur is wazig geworden door vocht. Houten schrijnwerk. Afmetingen: ongeveer 175 x 70 cm. Schilderen is niet nodig.
woensdag 19 oktober 2016

Glas binnendeur vervangen

De deur aan onze badkamer heeft een half transparant glasraam (70 ies glas met een ruwe ribbel/textuur) nu is daardoor een ongeluk een grote barst in gemaakt. Nu is mijn vraag bij wie ik terecht kan om deze te vervangen? Adres zal ik later doorgeven aan de vakman.
woensdag 19 oktober 2016

Thermopanglas plaatsen

Graag prijs voor plaatsen van 2 thermopanramen (glas) in stalen L-profielen. Afmetingen: 91,7 cm x 193 cm
zondag 16 oktober 2016

Ramen in dubbelglas vervangen

2 ramen in dubbelglas vervangen. Breedte raam met kader 3m, hoog 2,1m.
vrijdag 14 oktober 2016

Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas

De bestaande 24 dubbel glas panelen ( Ug = 3,0 W / m2 K ) van het gelijkvloers vervangen door hoogrendementsglas met Ug = 0,70 W / m2 K . Het leveren van een gezandstraald glazen bureaublad in veiligheidsglas.
zondag 9 oktober 2016

Kelderraam met dubbele beglazing en ventilatie

Graag had ik iemand die mij onmiddellijk kan helpen, ik zou een kelderraam dringend moeten hebben met dubbel beglazing en een goede ventilatie, daar deze raam ook in de kelder komt . Kunnen jullie snel met mij contact op nemen , de werkmannen hebben de raam eruit gehaald en ben bang dat het een nacht gaat regenen.
woensdag 28 september 2016

Vervangen dubbel glas

Op de eerste verdieping moet er een raam worden vervangen. Het zichtbare glas is 2.28m breedt en de hoogte is 1.44m dat in het raamkozijn zit dit is van pvc. Het beste is dat de raam langs buiten geplaatst word.
woensdag 28 september 2016

Vervangen enkel glas

Ik wil enkel glas vervangen voor beneden portiekdeur.