Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
96 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

zondag 14 juli 2019

Vervangen van glaspanelen in een terrasoverkapping

Er dienen een 10 tal enkel glaspanelen te vervangen te worden van een terrasoverkapping. De gladpanelen liggen op metalen dragers. Afmeting van een glaspaneel is ongeveer 40 cm X 300 cm
zondag 14 juli 2019

Glas oude binnendeur vervangen

We hebben binnendeur waar glas in zit dat zou moeten vervangen worden. Het gaat over een dubbele deur. In elke deur zitten 6 ruitjes.
dinsdag 9 juli 2019

Kapot raam vervangen

Een veranda, houten ramen , en in 1 glas zit vocht. Kan u daar een ander raam in steken? afmeting 186cm x 196 cm.
maandag 8 juli 2019

Gebroken glas deur vervangen

Ik wil glas laten plaatsen in achterdeur maar wel binnen achter veranda. Oude aluminiumdeur
vrijdag 5 juli 2019

Nieuw dubbel glas steken in de voordeur

Onderste gedeelte van de glazen voordeur in dubbel glas is volledig in stukken en dient vervangen te worden. Buitenste glas dient vervangen te worden en is in mat glas.
vrijdag 5 juli 2019

Vervanging kunststofpaneel door dubbelglas

Het bovenste horizontale paneel in mijn raampartij op gelijkvloers van 45x160cm zit momenteel in ondoorzichtige kunststof. Ik zou deze graag vervangen door een venster van dubbelglas. Hiernaast gaan ook de twee verticale vensters in dezelfde raampartij enkel normaal open. Een van deze ramen van 80 x 160 wil ik graag , ik had graag begrepen of het mogelijk is om het rechterraam (ca 80x160cm) om te bouwen naar een raam dat op kipstand openkan, en wat daarvan de kost zou zijn.
maandag 1 juli 2019

Glas in mijn voordeur vervangen

Mijn voordeur heeft dubbel glas K 1,1 en van binnen is beschadigd . Het is matglas H1m84, B 76cm. Aluminium deuren.
vrijdag 28 juni 2019

PVC Raam wegdoen en terugplaatsen voor verhuis

Ik moet verhuisen, de ramen van mijn nieuw appartement zijn te klein, die zijn pvc ramen, die liggen vaste, die die kan geopend worden is te kleine, de grote ligt vast.
donderdag 27 juni 2019

Geluids en zonwerende voorzetramen plaatsen

Mijn gevel is zuidgericht en de woning ligt dicht tegen een verkeersader, ringweg. We willen voorzetramen. 4 ramen in één geheel - in totaal breedte 4m568 breed op 2,044 hoog. Aluminium profielen.
dinsdag 18 juni 2019

Glas vervangen

Enkel glas vervangen door 1.0 isolatie glas voorzien van de nodige verluchtigsroosters 2 st in aluminium ramen