Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
86 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

dinsdag 17 april 2018

Veranda raam vervangen

Het raam in onze veranda (70 x 200 ongeveer bxh) vertoont een barst en moet dus vervangen worden. Is reeds dubbel glas in pvc frame. Enkel de binnenruit van het dubbelglas is gebarsten.
woensdag 11 april 2018

Ramen nakijken en vliegeramen plaatsen

We wonen in een rijhuis met vooral PVC ramen, hier en daar hout, een paar Veluxen bovenaan. We willen graag vliegeramen laten plaatsen voor een aantal ramen en misschien veluxen. Ook moeten de huidige ramen worden nagekeken en vervangen waar nodig.
dinsdag 10 april 2018

Herstellen dubbel glas en PVC profiel raam

Het glas van het raam is gebroken en ook de zijkant van het raam is geforceerd. Het gaat om dubbelglas van 70 x 95 cm dat men moet vervangen. Ook het profiel in pvc is verwrongen en moet men herstellen.
zaterdag 7 april 2018

Mat glas in deur plaatsen

Het glas in de deur van de woonkamer is eruit will graag een nieuwe laten plaatsen. Het liefst enkel, mat glas.
vrijdag 6 april 2018

Dubbelglas vervangen

Er is een scheur in mijn dubbelglas van mijn raam, deze wil ik graag laten vervangen. Nieuw dubbelglas plus inzetten en afkitten. Afmetingen 1999 x 727 mm.
dinsdag 3 april 2018

Vervangen kapot dubbelglas

Ik zoek een glaszetter die een HR ruit van 60 x 60 cm kan vervangen die kapot geslagen is.
woensdag 28 maart 2018

Beloopbaar glas boven waterput in stenen terras

Ik wil in een stenen terras een ronde glasplaat inwerken boven een opgemetselde waterput. De buitenkant van de waterput heeft een diameter van 83 cm en een binnendiameter is 48 cm. Bij voorkeur willen we een groot deel van de bovenste stenen zichtbaar laten. Deze bovenste laag ligt ongeveer 4 cm onder de pas van het nog te bouwen stenen terras. Op de toegevoegde foto's is de situatie duidelijk.
dinsdag 27 maart 2018

Dubbel glas vervangen in raam

Ik wil dubbel isolerend glas K 1. 1 laten herstellen in een houten raam. Momenteel is dit glas gebarsten langs de buitenkant. H 462 B 1561 D 4/15/4
zondag 25 maart 2018

Installeren glazen deur

Ik wil een glazen deur die ik zelf aankoop laten installeren. Het gaat om een vervanging van een bestaande (schilder)deur.
woensdag 21 maart 2018

Hoogrendementsglas plaatsen

Ik had graag hoogrendementsglas laten plaatsen in mijn huidige rijwoning. Te bekijken of dit al dan niet mogelijk is in de houten kozijnen. Aan de zuidkant is een grote glaspartij van 4 grote ramen die ik graag had laten vervangen.
dinsdag 20 maart 2018

Dubbel glas vervangen in schuifraam living

Wegens condens tussen de ramen, dubbel glas vervangen in schuifraam.
maandag 19 maart 2018

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen

Ik wil graag dubbel glas plaatsten. Na de brand in de keuken is mijn glas kapotgegaan. Ik had enkel glas. Voor deurglas zijn de afmetingen 202 cm op 70 cm. Voor 2 andere ramen 123 op 32 cm en 80 op 39 cm.
zondag 18 maart 2018

Dubbel glas vervangen

Ik wil het glas in mijn 3 dakvensters vervangen. Nu zit er 2 * velterm 3685 in en 1* velterm 0686 in. Het glas is ca. 75 cm op ca. 60 cm, dit moet nog eens exact worden nagemeten.
donderdag 15 maart 2018

Vervangen van beglazing etalage

We zoeken een vakman voor het leveren en plaatsen van nieuwe beglazing in een etalage. De nieuwe beglazing moet voldoen aan de volgende eisen: - Geschikt voor etalages (geen spiegelend effect). - Hoog rendement beglazing met een U-waarde van maximum 1,1 W/m². K - Veiligheidsbeglazing omdat onze beglazing lager komt dan 90 cm en dit verplicht is i.v.m. gevalrisico.
woensdag 14 maart 2018

Kapot raam in voordeur vervangen

Er is een raam (gezandstraald) gesneuveld in mijn voordeur - slechts 1 glas plaat van een dubbelglas is kapot. Dit zou uiteraard snel hersteld moeten worden.
donderdag 8 maart 2018

Dubbel glas plaatsen in voordeur

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in mijn voordeur. De voordeur is gemaakt uit metaal. Het glas dat hierin moet komen is geen standaardvorm (zie foto's). Het zou HR ++ moeten zijn.
woensdag 7 maart 2018

Dubbel glas vervangen

Het dubbel glas vervangen van openstaande deur naar de tuin. Afmeting: 520 x 1910 mm
woensdag 7 maart 2018

Dubbel glas vervangen

Ik zou een nieuw dubbelglas moeten laten plaatsen in een kleine slaapkamer, die oude is gebarsten. De afmeting van het raam is is ongeveer 1 x 1 meter.
zondag 4 maart 2018

Dubbel glas vervangen

Dubbel glas vervangen in bestaande houten ramen. Het gaat om een 20 ruitjes van voornamelijk 50 x 60 cm, maar niet allemaal.
donderdag 1 maart 2018

Gebroken dubbelglas in schuifdeur vervangen

De dubbel glas van de woonkamer is gebroken, de binnenkant is stuk. Dat moet vervangen worden. De afmeting is ongeveer 115 x 210 cm. Dit is voor in een schuifdeur.
zondag 25 februari 2018

Melkglas plaatsen

Het raam van mijn deur is gebroken. Ik wil dit laten vervangen door dubbelzijdig melkglas. Het gaat om een raam met standaardafmetingen voor een raam in de deur.
zaterdag 24 februari 2018

Serre glas vervangen

Wij zijn opzoek naar iemand die het glas van onze serre kan vervangen. Het gaat om 3 stukken in het plafond van zo een 80 x 170 cm. Ook moet er 1 stuk worden vervangen van 74 x 152 cm. Voor alle stukken gaat het om enkel helder glas.
woensdag 21 februari 2018

Glazen serre te herstellen

Enkele ramen van serre vervangen door stormschade. Er zijn ongeveer 3 ramen stuk.
maandag 19 februari 2018

Dubbel glas vervangen in houten keukendeur

Het glas van onze keukendeur is gebarsten en zou vervangen moeten worden door een nieuw dubbel glas met profiel. De afmetingen zijn ongeveer 181 x 54,5 cm. Ik zoek iemand om dit glas te vervangen en het ook netjes af te kitten.
zaterdag 17 februari 2018

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik wil in al mijn houten ramen het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas. In totaal heb ik 27 ramen en deuren waarin het glas moet vervangen worden. In het totaal is er ong. 32 m2 glas. Nu is het glas 8 mm dik en geplaatst met stopverf. De rebat waarin het glas geplaatst is, bedraagt 20 mm. De houten ramen zijn van Afzelia dus nog in prima staat.

Partners

Partners van Casius