Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Antwerpen.

59 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas plaatsen, koepel vervangen door beloopbaar glas, herstellen loodglas binnendeur, gat in raam van schuifpui herstellen, dubbelglas plaatsen, dubbel glas winkel vervangen, kapot enkel glas vervangen, dubbel glas vervangen, vervangen enkel glas schuifdeur, herstellen flinterdun scheurtje glasraam, glas dubbele deur vervangen, glas vervangen, vervangen van glas in binnendeur, ruit van dubbel glas herstellen, vervangen van veluxruit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

maandag 19 juni 2017

Glas dubbele deur vervangen

Terrasdeur met dubbelglas ligt in scherven, 1 raam van het dubbelglas is nog ok.
woensdag 14 juni 2017

Glas van dakraam vervangen

Ons dakraam bovenaan in de keuken, zijn 4 stuks waarvan 1 gebarsten is en deze zou moeten vervangen worden.
donderdag 8 juni 2017

Vervangen enkel glas schuifdeur

Ik wil een gebarsten glas laten vervangen in een schuifdeur in de veranda. De afmeting van het glas zelf is ongeveer 82 x 181 cm.
vrijdag 2 juni 2017

Vervangen van veluxruit

Ik wil een nieuw raam in het frame plaatsen wegens barst (standaardmaat 50 x 70).
vrijdag 2 juni 2017

Dubbelglas plaatsen

Vervangen glas voor 4 appartementen (voorzijde raam 2x4 en 2 deuren - achterzijde slaapkamer en de keuken) door dubbel glas.
dinsdag 23 mei 2017

Dubbel glas vervangen in alu ramen

Er zit een barst in het dubbele glas van het raam, het glas moet dus vervangen worden. De afmetingen van het raam (vast raam, kan niet open) zijn 95 cm X 203 cm, van het glas 91 cm X 199 cm.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glas plaatsen in houten kozijnen

Wij hebben juist een huis gekocht en de ramen zijn allemaal enkel glas. Het houtwerk is daarentegen nog in uitstekende staat. Daarom willen wij dit allemaal door dubbelglas laten vervangen.
woensdag 17 mei 2017

Gebroken panorama raam te verangen

Na de verbouwing is ons panorama raam zomaar gebarsten. De vezekering keurde deze schade goed en we hebben reeds een bedrag ontvangen. Graag een prijs voor dubbel glas incl plaatsing en meenemen kapot raam. Maat (ongeveer, de correcte maten volgen, bij verder intetesse) 3 op 2. 5m.
maandag 15 mei 2017

Dubbel glas plaatsen + volledig nieuwe ramen

Art deco appartement uit de jaren 30, achteraan nog met oorspronkelijke houten raamkozijnen en enkel glas. Wil dit laten renoveren met respect voor de stijl van het appartement, en met dubbel glas voor isolatie. Het gaat om 2 kamers, met ramen die bestaan uit verschillende delen: - slpkamer 1 = 3 vensters die telkens bestaan uit 2 delen (strook bovenaan en groot deel); slpkamer 2 = 5 vensters die ook telkens bestaan uit strook bovenaan en groot venster. Deze indeling moet zelfde blijven. Graag offerte voor nieuwe ramen met dubbel glas.
donderdag 11 mei 2017

Herstellen lichtstraat

Dubbel glaspanelen van de lichtstraat en de voegen van het dak lekken.
maandag 8 mei 2017

Beglazing vervangen van 2 ramen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een tweetal nieuwe ramen. A ) Dit raam is van onze werkruimte gelijkvloers en heeft de afmetingen van 129cm breed x 176cm hoog. Kunststof kozijn en driedubbel glas. B ) Is 1 van de ramen in het dak van onze verander welke schuin geplaatst moet worden met de afmetingen van 47cm breed x 173cm hoog. Houten kozijn en dubbel glas.
donderdag 4 mei 2017

Glas in eiken binnendeur vervangen

We zouden het gekleurd glas in onze eiken binnendeuren graag laten vervangen door mat/helder kleurloos glas.
woensdag 3 mei 2017

Barst in raam te herstellen

Dubbele beglazing enkel het glas aan de buitenzijde werd beschadigd. Raam in Pvc. Afmetingen ongeveer 48 cm op 125 cm.
dinsdag 2 mei 2017

Dubbelglas plaatsen

Glas plaatsen in raam, afmeting 2,1 op 2,1 meter dubbel in aluminium profiel. Leveren en plaatsen op 3de verdiep.
donderdag 27 april 2017

Glas deur vervangen wegens schade

Deur glas vervangen, zie foto in bijlage.
donderdag 27 april 2017

Dubbelglas in deur vervangen

Nieuwe dubbelglas plaatsen 67cm op 1m82
donderdag 27 april 2017

Vervangen vast raam met dubbel glas na brand

Een groot vast raam is gebarsten na brand in deze chalet.. Of daardoor ook het kader, profiel, is aangetast, weet ik niet. Afmetingen tussen de muren: breedte 2. 10 M hoogte 2. 30 M. Afmetingen van de ruit zelf: breedte 1. 97 M hoogte 2. 10 M
dinsdag 25 april 2017

Glas vervangen van 2 ramen

Ik heb een dubbel raam afmeting ( 120 x 200 ) de binnenkant van het dubbel glas heeft een barst waardoor er condens is tussen de 2 ramen. Zou graag het binnenste raam vervangen zodat het er terug proper uitziet.
maandag 24 april 2017

Enkel glas in bestaande houten ramen laten vervangen

Ik wil hoogrendementsglas min. 1/1 laten plaatsen in bestaande houten ramen, vier stuks grote ramen met vaste bovenstuk en telkens twee opendraaiende raamvleugels in een herenhuis. Het schrijnwerk wordt reeds aangepast zodanig dat de steun breed genoeg is om met voorzetlatten te werken zodanig, mijn buurman heeft identiek gebouw en heeft dit over de hele voorgevel al laten uitvoeren. In totaal een 16 stuks dat moet worden vervangen.
dinsdag 18 april 2017

Glas vervangen in dakvenster

Glas in dakvenster vervangen (Velux). Alléén glas vervangen. Standaardmaat.
vrijdag 14 april 2017

Raam vervangen

Er zit een gat in mijn venster (dubbele beglazing) door de hoveniersfirma van bij de buren. Er is een steen door de grasmaaier gegaan en door mijn raam gegaan.
woensdag 12 april 2017

Kapot raam in deur vernieuwen

Dubbel raam van achterdeur kapot. Ik wil een nieuwe raam in de deur laten plaatsen. Afmeting?
zaterdag 8 april 2017

Hondenluik in raam dubbel glas plaatsen

We willen een hondenluik voor een grote hond in een glazen deur laten plaatsen waar momenteel dubbel glas zin zit.
dinsdag 4 april 2017

Vervangen ruit voordeur

Eén van de ruiten in de voordeur is stuk. Deze moet vervangen worden. Het is de onderste ruit van de voordeur, meet 80 op 55,5 en ze is afgewerkt met een melkwit stuk. Zie ook foto.
donderdag 30 maart 2017

Ruit vervangen in binnendeur

Ruit in binnen deur vervangen ongeveer 1,40 m op 55 cm.

Partners

Partners van Casius