Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Antwerpen.

60 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: enkel glas vervangen door dubbele beglazing, dubbel glas plaatsen, dubbel glas plaatsen in raam voorgevel, houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing, dubbel glas in bestaande ramen plaatsen, dubbel glas plaatsen, retro dubbel ribbelglas plaatsen, dubbel glas plaatsen, gat in raam van schuifpui herstellen, dubbelglas plaatsen, herstellen dakraam en twee kleine venstertjes, ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen, herstellen glas voordeur, dubbel glas vervangen, ramen vervangen in glazen afdak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

vrijdag 14 juli 2017

Dubbel glas vervangen

In mijn veranda (aluminium constructie) is er één raam met condens. Ondertussen is deze ook gebarsten langs één zijde. Het gaat om een raam van het dak van ongeveer 71cm * 194cm (op de offerte van 1998 staat gelaagde STOPRAY K-waarde 1. 1 en zonwerend effect van 75%). De vraag om dit ene raam te laten vervangen door een nieuwe.
maandag 10 juli 2017

Houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing

Er zijn 5 houten ramen /deuren vervangen door plastiek ramen met isolerende beglazing.
zondag 9 juli 2017

Vervangen Velux glas dakraam

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een glasraam in Velux. Afmeting 60 x 77,50.
vrijdag 7 juli 2017

Glas in voordeur gebarsten

Door een onvoorzichtigheid is een glas in de voordeur gebarsten. Type glas is: Profiel Fcekal 652 Komo K7522 - PROFEL-PLUS U1 1 HR++x578
maandag 3 juli 2017

Dubbel glas in bestaande ramen plaatsen

We hebben zonet een woning gekocht om te renoveren. Hier willen we het enkele glas vervangen door dubbel- of hoogrendementsglas. De bestaande kaders willen we graag behouden.
vrijdag 30 juni 2017

Enkel glas vervangen door dubbele beglazing

Mijn woning (grote vrijstaande woning) heeft overal (rondom rond) nog enkel glas, (houten ramen en deuren met elk een onderverdeling naar kleinere rechthoeken) Ik overweeg om dit enkel glas te vervangen door dubbel glas teneinde een energetisch betere oplossing te bereiken en liefst in het bestaande houten kaderwerk vermits dit nog goed is (behoud) .
maandag 19 juni 2017

Glas dubbele deur vervangen

Terrasdeur met dubbelglas ligt in scherven, 1 raam van het dubbelglas is nog ok.
woensdag 14 juni 2017

Glas van dakraam vervangen

Ons dakraam bovenaan in de keuken, zijn 4 stuks waarvan 1 gebarsten is en deze zou moeten vervangen worden.
donderdag 8 juni 2017

Vervangen enkel glas schuifdeur

Ik wil een gebarsten glas laten vervangen in een schuifdeur in de veranda. De afmeting van het glas zelf is ongeveer 82 x 181 cm.
vrijdag 2 juni 2017

Vervangen van veluxruit

Ik wil een nieuw raam in het frame plaatsen wegens barst (standaardmaat 50 x 70).
vrijdag 2 juni 2017

Dubbelglas plaatsen

Vervangen glas voor 4 appartementen (voorzijde raam 2x4 en 2 deuren - achterzijde slaapkamer en de keuken) door dubbel glas.
dinsdag 23 mei 2017

Dubbel glas vervangen in alu ramen

Er zit een barst in het dubbele glas van het raam, het glas moet dus vervangen worden. De afmetingen van het raam (vast raam, kan niet open) zijn 95 cm X 203 cm, van het glas 91 cm X 199 cm.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glas plaatsen in houten kozijnen

Wij hebben juist een huis gekocht en de ramen zijn allemaal enkel glas. Het houtwerk is daarentegen nog in uitstekende staat. Daarom willen wij dit allemaal door dubbelglas laten vervangen.
woensdag 17 mei 2017

Gebroken panorama raam te verangen

Na de verbouwing is ons panorama raam zomaar gebarsten. De vezekering keurde deze schade goed en we hebben reeds een bedrag ontvangen. Graag een prijs voor dubbel glas incl plaatsing en meenemen kapot raam. Maat (ongeveer, de correcte maten volgen, bij verder intetesse) 3 op 2. 5m.
maandag 15 mei 2017

Dubbel glas plaatsen + volledig nieuwe ramen

Art deco appartement uit de jaren 30, achteraan nog met oorspronkelijke houten raamkozijnen en enkel glas. Wil dit laten renoveren met respect voor de stijl van het appartement, en met dubbel glas voor isolatie. Het gaat om 2 kamers, met ramen die bestaan uit verschillende delen: - slpkamer 1 = 3 vensters die telkens bestaan uit 2 delen (strook bovenaan en groot deel); slpkamer 2 = 5 vensters die ook telkens bestaan uit strook bovenaan en groot venster. Deze indeling moet zelfde blijven. Graag offerte voor nieuwe ramen met dubbel glas.
donderdag 11 mei 2017

Herstellen lichtstraat

Dubbel glaspanelen van de lichtstraat en de voegen van het dak lekken.
maandag 8 mei 2017

Beglazing vervangen van 2 ramen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een tweetal nieuwe ramen. A ) Dit raam is van onze werkruimte gelijkvloers en heeft de afmetingen van 129cm breed x 176cm hoog. Kunststof kozijn en driedubbel glas. B ) Is 1 van de ramen in het dak van onze verander welke schuin geplaatst moet worden met de afmetingen van 47cm breed x 173cm hoog. Houten kozijn en dubbel glas.
donderdag 4 mei 2017

Glas in eiken binnendeur vervangen

We zouden het gekleurd glas in onze eiken binnendeuren graag laten vervangen door mat/helder kleurloos glas.
woensdag 3 mei 2017

Barst in raam te herstellen

Dubbele beglazing enkel het glas aan de buitenzijde werd beschadigd. Raam in Pvc. Afmetingen ongeveer 48 cm op 125 cm.
dinsdag 2 mei 2017

Dubbelglas plaatsen

Glas plaatsen in raam, afmeting 2,1 op 2,1 meter dubbel in aluminium profiel. Leveren en plaatsen op 3de verdiep.
donderdag 27 april 2017

Glas deur vervangen wegens schade

Deur glas vervangen, zie foto in bijlage.
donderdag 27 april 2017

Dubbelglas in deur vervangen

Nieuwe dubbelglas plaatsen 67cm op 1m82
donderdag 27 april 2017

Vervangen vast raam met dubbel glas na brand

Een groot vast raam is gebarsten na brand in deze chalet.. Of daardoor ook het kader, profiel, is aangetast, weet ik niet. Afmetingen tussen de muren: breedte 2. 10 M hoogte 2. 30 M. Afmetingen van de ruit zelf: breedte 1. 97 M hoogte 2. 10 M
dinsdag 25 april 2017

Glas vervangen van 2 ramen

Ik heb een dubbel raam afmeting ( 120 x 200 ) de binnenkant van het dubbel glas heeft een barst waardoor er condens is tussen de 2 ramen. Zou graag het binnenste raam vervangen zodat het er terug proper uitziet.
maandag 24 april 2017

Enkel glas in bestaande houten ramen laten vervangen

Ik wil hoogrendementsglas min. 1/1 laten plaatsen in bestaande houten ramen, vier stuks grote ramen met vaste bovenstuk en telkens twee opendraaiende raamvleugels in een herenhuis. Het schrijnwerk wordt reeds aangepast zodanig dat de steun breed genoeg is om met voorzetlatten te werken zodanig, mijn buurman heeft identiek gebouw en heeft dit over de hele voorgevel al laten uitvoeren. In totaal een 16 stuks dat moet worden vervangen.

Partners

Partners van Casius