Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
132 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Antwerpen:

zaterdag 4 april 2020

Glas binnendeur vervangen

Glas van de eiken binnendeur is kapot nadat er een voorwerp tegen is gekomen. Ook vertonen andere onderverdelingen van het glas barsten. Het is een glas dat bestaat uit 6 delen aangezien er een kruis in het midden zit. Het deel dat stuk is zit vanonder, maar de barst zit ondertussen al over de hele oppervlakte. Graag nieuw glas ( eventueel in stalen frame in zwart).
dinsdag 31 maart 2020

Vervangen van enkel glas naar dubbelglas

Ik zou graag het glas van mijn zestal ramen laten vervangen en raam in mijn houten deur ( 65 cm op 100 cm). Er zit momenteel enkel glas in, die moet dubbel glas worden. De omkadering is hout, maar dit moet niet vervangen worden. Voor de ramen gaat het om: 2 keer 50-75, 105-75, 135-55 en 2 keer 130-55.
dinsdag 31 maart 2020

Glas binnendeur vervangen

Het glas van mijn binnendeur is stuk, momenteel is dit loodglas en ik zou dit graag vervangen door doorzichtig of melk glas. Alleen weet ik niet of dit mogelijk is? Mijn deur is wel vrij sterk, maar kan die dat wel dragen. De afmetingen zijn 64 cm op 1, 77 meter.
woensdag 25 maart 2020

Plaatsen enkel glas in houten veranda deur

Ik wil een enkel glas laten vervangen dewelke nu gebroken is. Kader is hout. Afmeting van het glas is ca 189*65 maar dient voor zekerheid nog opgemeten te worden door ramenplaatser.
woensdag 25 maart 2020

Twee ramen van velux GGL7 vervangen

Ik wil van 2 Velux ramen GGL-7, maten 134x98 het glas laten vervangen. Enkel het glas.
woensdag 11 maart 2020

Kapot raam in voordeur vervangen

Ik heb een ovaal raampje in mijn voordeur dat stuk is en vervangen moet worden. Dubbel glas, 34 cm hoog en 54 cm breed. Het zou ook vierkant kunnen zijn doordat het in de deur zit kan ik niet zien.
dinsdag 10 maart 2020

Glas in luifel vervangen

Luifel is stukgegaan bij laatste storm. Hij bestaat uit 10 panelen van elk +- 62cm * 255. In draadglas uitgevoerd. Plaatsen, afwerken afvoeren van oud materiaal.
donderdag 5 maart 2020

Druivenserre herstellen na storm

Dak van serre beschadigd, nokbalk scheef en liggers losgekomen, gans de serre helt over, glasbreuk. Eea zou via brandverzekering gedekt zijn. Oppervlakte serre 36m2
woensdag 4 maart 2020

Glas serre vervangen

Een 5-tal ruiten ongeveer (50×200) in mijn serre moeten vervangen worden.
woensdag 4 maart 2020

Vervangen gebarsten raam

In mijn slaapkamerraam zit een barst. Dit raam heeft reeds dubbele beglazing. De grootte bedraagt ongeveer 52x108 cm. Ik weet echter niet wat de dikte is van het raam. Hot kozijn is van kunststof.