Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen enkel glas door hoogrendementsglas in ramen :

Vervangen enkel glas door hoogrendementsglas in ramen

Vervangen van enkel glas door Isolatieglas HR++ in bestaande houten ramen. Wel in één ruit een ventilatierooster voorzien. Het gaat over de twee ramen met als afmetingen binnen het bestaande houten kader: 57cm b x 151cm h
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen enkel glas door hoogrendementsglas in ramen uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuin waarbij enkele betonnen platen kapot zijn en dienen vervangen te worden . Er zijn verschillende kapot door veroudering. Het is een afsluiting van 40 m lang waarbij enkel stukken dienen vervangen te worden.

Grond - water warmtepomp te plaatsen

Het is de bedoeling om bij de renovatie van een bungalow, bouwjaar 1989, de bestaande vloerverwarming op elektriciteit te vervangen door een warmtepomp en nieuwe vloerverwarmig. In een eerste fase gaat het enkel om het gelijkvloers (+/- 150m2) maar in een tweede fase zou het de bedoeling zijn om op het verdiep kamers en een badkamer te maken. Het is ook de bedoeling om tijdens deze renovatie de woning (momenteel niet bewoond) zo goed mogelijk te isoleren.

Ramen en deur in pvc vervangen

Vervangen van 11 ramen door nieuwe ramen met dubbel glas en twee deuren. Chassis en glas. Nu is het houtwerk met enkel glas. Ramen in PVC en dubbel glas.

Serreglas te vervangen in het dak

Het gaat om gewoon enkel glas. Serre glas in het dak. 2 dakvensters en een aan de zijkant.

Raambeslag herstellen van 26 aluminium ramen

Herstellen/vervangen van raambeslag op 26 aluminium ramen. Enkel profielen, klinken enzovoort moeten gedaan worden niet het glas zelf.

Dakgoten vervangen en herstellen dak

Oud dak dichten (enkele pannen stuk )en nieuwe dakgoten vooraan het huis plaatsen. Dakgoten in houten bakken nu de bedoeling zinken dakgoot. 10 m dakgoot. Oude hoeve. Geen optie om nu een nieuw dak te leggen enkel te herstellen.

Terras in klinkerwerken aanleggen

Bestaande situatie: terras (60 m2) met keramiektegels - 2 afvoerputjes - 1 regenput. Onder het terras liggen ook de afwateringsbuizen en riolering (ongeveer 30 lm). Het terras is enkel bereikbaar via het huis en het huis ligt op een 2de bouwperceel dat enkel via een voetpad bereikbaar is (ongeveer 20 lm van de straat tot aan de voordeur). Gewenste werken: uitbreken en afvoeren bestaand terras, afwateringsbuizen en riolering vervangen, nieuw terras aanleggen met 2 nieuwe afvoerputjes (20X20), integreren van de bestaande regenput en putdeksel. Terras: composiet of betontegels.

Gaskachels vervangen door cv installatie

Ik zou graag op deze plaatsen CV installeren : keuken, living , badkamer. Ik woon in een belle etage, dus de leefruimtes zijn op de eerste verdieping. Daar is nu enkel gasverwarming.