Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas dakraam vervangen:

Dubbel glas dakraam vervangen

Buitenste deel dubbel glas van dakraam, velux type GGL 306, is gebroken. Afmetingen zijn in de breedte 60cm en in de hoogte 94 cm.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas dakraam vervangen uit heel België:

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen

Ik had graag dubbel glas of hoogrendementsglas laten zetten in 2 bestaande houten kozijnen. Het betreft de tweeluikige ramen van de souterrain, vooraan en achteraan. De ramen voorraan zijn rechte ramen van +/- 42cm op 114cm. De ramen achteraan zijn aan de bovenkant gebogen en hebben een metalen sierstuk in het midden.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. De woning is een split-level met 2 verdiepingen en een kelder, bebouwde oppervlakte gelijkvloers is 157 m2. Er zijn weinig binnendeuren, er zijn grote glaspartijen met dubbel glas, de muren zijn zichtmetselwerk. Het huis ligt op 21 are grond, de ondergrond is ijzerzandsteen.

Velux glas vervangen

Vervangen glas veluxraam (standaard dubbel glas). Type: GGL 1. Binnenafmetingen glas: ca. 730 x 630mm.

Vervangen dubbel glas en ventilatierooster plaatsen

Ik wil dubbelglas raam vervangen door dubbelglas met een ventilatie rooster erin. Maat is 176x207cm (b*h). In een houten kader.

vervangen enkel glas door dubbel glas in alu kader

Betreft 2 appartementen op 3 de verdieping . Ramen geven telkens uit op terras . Appartement 1 : 5 ramen met totale oppervlakte 30 m2 en appartement 2 : 2 ramen met totale oppervlakte 10 m2

Vervangen dubbel glas woning aan de binnenkant

Aan de voorkant van de woning is het glas aan de binnenkant gebroken. 2mx1m80 ongeveer Het glas moet dringend vervangen worden .

Dubbel glas plaatsen

Ik wil graag in een slaapkamer aan de voorzijde van het huis op de eerste verdieping dubbel glas laten plaatsen. Indien mogelijk van de riemen 2 kiepramen maken. De afmeting van de ramen zijn 75 cm breed x 83 cm hoog. Beide ramen hebben een bovenruitje van 75 cm breed en 30 cm hoog.

Glas vervangen door sandwichpaneel

We hebben een aluminium voordeur met dubbel hr++ glas. Het glas moet vervangen door sandwichpaneel met 3 brievenbussen.