Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen:

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen

Ik had graag dubbel glas of hoogrendementsglas laten zetten in 2 bestaande houten kozijnen. Het betreft de tweeluikige ramen van de souterrain, vooraan en achteraan. De ramen voorraan zijn rechte ramen van +/- 42cm op 114cm. De ramen achteraan zijn aan de bovenkant gebogen en hebben een metalen sierstuk in het midden.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen uit heel België:

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas op benedenverdieping

In alle vensters op de benedenverdieping 4 + 1 deur met veel glas, de dubbele beglazing laten vervangen door hoogrendementsglas. De ramen zijn gemaakt van hout en nog in goede staat.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Statische accumulatoren vervangen Isolatie en dubbele beglazing aanwezig. Nu elektrische verwarming.

Enkelglas naar dubbel beglazing

In bestaande houten Meranti ramen met enkel beglazing , vernieuwen naar dubbele beglazing Aflmeting : 5 x Br.103cm x H.93cm (glaszicht)

Melkglas voordeur vervangen

We hebben een voordeur met dubbele beglazing, waarbij het glas uit 3 verschillende onderdelen bestaat. De deur zelf is aan de buitenkant aluminium, aan de binnenkant van hout. Het buitenste glas van het onderste gedeelte glas is stuk (zie foto). We zoeken een vakman om dit te herstellen.

Vervangen glas in schuifdeur

Dubbele beglazing in schuifdeur vervangen. Dubbel glas afm. 190 x 127 cm

Warmtepomp installeren

Het betreft een oude hoeve waar er momenteel geen CV aanwezig is. Enkel een tegelkachel op hout en warm sanitair water via een doorstroomboiler op propaan. We wensen over te stappen op één systeem voor zowel verwarming als sanitair water. De totale te verwarmen oppervlakte bedraagt ongeveer 240 vierkante meter. Vloer en dak zijn goed geïsoleerd, overal werd reeds dubbele beglazing geplaatst.

Enkele beglazing woning vervangen door dubbele beglazing

Wij willen het enkel glas in de volledige woning laten vervangen door dubbelglas. Woning is volledig gelijkvloers. Het aantal ramen is 12 stuks. De helft ervan zijn grote ramen.