Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen:

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen

Ik had graag dubbel glas of hoogrendementsglas laten zetten in 2 bestaande houten kozijnen. Het betreft de tweeluikige ramen van de souterrain, vooraan en achteraan. De ramen voorraan zijn rechte ramen van +/- 42cm op 114cm. De ramen achteraan zijn aan de bovenkant gebogen en hebben een metalen sierstuk in het midden.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen uit heel België:

Warmtepomp installeren

Het betreft een oude hoeve waar er momenteel geen CV aanwezig is. Enkel een tegelkachel op hout en warm sanitair water via een doorstroomboiler op propaan. We wensen over te stappen op één systeem voor zowel verwarming als sanitair water. De totale te verwarmen oppervlakte bedraagt ongeveer 240 vierkante meter. Vloer en dak zijn goed geïsoleerd, overal werd reeds dubbele beglazing geplaatst.

Enkele beglazing woning vervangen door dubbele beglazing

Wij willen het enkel glas in de volledige woning laten vervangen door dubbelglas. Woning is volledig gelijkvloers. Het aantal ramen is 12 stuks. De helft ervan zijn grote ramen.

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen op gelijkvloers bungalow

Het leveren en plaatsen van een dubbele beglazing k=1. 0 in bestaande houten raamkozijnen, inclusief uitbraak en afvoer van bestaand enkel glas, inclusief afwerking volgens de regels van de kunst, exclusief eventueel schilderwerk. Aantal met afmetingen in cm: Klaar glas: 57 x108: 4st 59 x122:2st 41 x122:1st 57 x67:2st 39 x38:1st 39x37:1st 45x38:2st 37x38:1st 40x176:1st gezuurd glas: 24x64:2st gezuurd glas met 2 horizontale strepen 24x125:2st

Glas in raam vervangen

Raam van dubbele beglazing. Deel van binnen is van eigen ,zonder reden , gebroken. Is een lange kras. Ongeveer 200 cm lang en 90 cm.

Vervangen van enkel glas naar dubbel glas + houten omlijsting

Vervangen van 2 dubbele enkel glas ramen (4 x +- 50-150 cm) naar dubbele beglazing. Eventueel ook de houten omlijsting vernieuwen indien nodig.

Herstellen dubbele beglazing verandadak

Vervanging gecondenseerde dubbelbeglazing veranda dak volgens afmeting 2,75 x 0,5 meter.

Glas uit raam vervangen

De binnenkant van de dubbele beglazing van onze houten terrasdeur is stuk en moet vervangen worden. Raam ongeveer 62 x 198 cm.

Gebarsten glas verandadak vervangen

Eén glazen paneel van het dak van de veranda is gebarsten en dient vervangen te worden. Afmeting ca. 308 cm X 69 cm, het gaat om dubbele beglazing.