Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas veranda vervangen:

Glas veranda vervangen

Veranda glas dat onlangs beschadigd is zouden wij graag laten herstellen.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas veranda vervangen uit heel België:

Herstelling van veranda in glas/hout

Veranda uit hout en glaspartijen waarvan de hoek wat is ingezakt. Hierdoor gaat de deur slecht open en kan er lucht tussen het venster komen. Ofwel dus herstellingswerken, ofwel de deur en het venster vervangen.

Plat dak vernieuwen

We zouden graag ons dak van de veranda, polycarbonaat platen, willen vervangen door hoog rendements glas of polycarbonaat platen. Het dak is ongeveer 9x8m De platen zijn 2,10m lang.

Vervangen glas in raam

Glas van raam in veranda vervangen. Het is enkel glas en dat mag wel zo blijven. Het gaat om een raam van ruw gemeten 1.57m x 2.11m.

Dak van veranda vernieuwen

Dak van veranda van 6.3m x 5.5m vernieuwen. Er is 1 schuine zijde 45° 2m x 2m als aftrek op hoek. Ook opnieuw afkitten van glas. Graag polycarbonaat, sandwichplaten of glas.

Volledige Renovatie woning

Het uitbouwen van een veranda, hier moet glas geplaats worden met een aluminium of PVC profiel (dit moet een 1.5m uitgebouwd worden) Alles mag in matglas maar een moet een deur in komen. Stenen moeten uitgebroken worden & op de vloer mag parket gelegegd worden. Huidige keuken moet afgebroken worden, in de plaats moet een speelhoek voor de kinderen komen. Waar de keuken nu is moet een muur komen met een (schuif) deur zodat er een berging gecreerd kan worden. De deur van de huidige living moet verplaats worden zodat er meer kastruimte in de keuken kan ontstaat. De muur langs de oprit moet geisoleerd en waterdicht worden. Alsook moet de oprit opnieuw aangelegd worden dit door waterschade.

Keukenrenovatie uitvoeren

Willen onze bestaande kleine keuken uitbreiden door middel van een moderne aanbouw te plaatsen (veranda) hier moeten de plafond, vloer en of wanden aangepast worden. Schuifruimen en glas moeten geplaatst worden voor een goede lichtinval en het zicht op het tuin. Oppervlakte: 6m op 3 meter bijbouw

Reparatie van veranda

We hebben aan ons appartement een kleine oude veranda met glazen dak dat bij hevige regenval op verschillende plaatsen lekt. Vervanging van het dak en het raam. Veranda met PVC-profielen. Dak is 2 à 3 m² groot. Graag volledig nieuw dak, dus niet enkel het glas.

Opruiming + Afbraak veranda + bijbouw leegstaande woning

- leegmaken/verwijderen van afbraakmateriaal uit de woning - afbraak gietijzeren veranda oppervlakte van 7m2 (materiaal) glas + metaal - afbraak vervallen achterbouw (10m2)