Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas hr:

Vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas HR

Graag offerte voor het vervangen van enkelglas in houten ramen door dubbelglas of HR glas. Totaal 10 ramen met een totale oppervlakte van 36. 5m². Hoge smalle ramen tot op de grond.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Beerse (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas hr uit heel België:

vervangen enkel glas door dubbel glas in alu kader

Betreft 2 appartementen op 3 de verdieping . Ramen geven telkens uit op terras . Appartement 1 : 5 ramen met totale oppervlakte 30 m2 en appartement 2 : 2 ramen met totale oppervlakte 10 m2

Vervanging raam enkel glas

Ik wil een gebroken raam laten vervangen van de achterdeur in onze veranda. Het betreft een houten deur met enkel glas van ca. 189cm x 65cm en is ongeveer 1mm dik veronderstel ik. Hiervoor moet de vakman eerst langskomen om deftig op te meten.

Volledig nieuwe ramen steken

In mijn achterbouw (keuken) heb ik twee oude houten (rotte) ramen met enkel glas die ik wil vervangen. De ramen zijn scheef. Ik had graag binnen nieuwe vensterbanken, maar weet niet of dit allemaal mogelijk is. Nieuwe mogen hout of pvc zijn.

Vervangen enkel glas door hoogrendementsglas in ramen

Vervangen van enkel glas door Isolatieglas HR++ in bestaande houten ramen. Wel in één ruit een ventilatierooster voorzien. Het gaat over de twee ramen met als afmetingen binnen het bestaande houten kader: 57cm b x 151cm h

Enkele beglazing woning vervangen door dubbele beglazing

Wij willen het enkel glas in de volledige woning laten vervangen door dubbelglas. Woning is volledig gelijkvloers. Het aantal ramen is 12 stuks. De helft ervan zijn grote ramen.

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer

Voor een nieuw kantoor de tapijtvloeren in enkele vergaderzalen verwijderen en deze laten vervangen met linoleum of vinylvloeren, en deze eventueel afwerken met een kleine plint enkel indien nodig. De oppervlaktes van de vergaderzalen zijn als volgt: Vergaderzaal 1 51 m² Vergaderzaal 2 23 m² Vergaderzaal 3 22 m²

Parlofoon in appartementsgebouw vernieuwen

In een gebouw met drie appartementen willen we de parlofonie vervangen. We hebben buiten een post nodig met drie bellen en een mooie inox plaat er rond. Op het gelijkvloers en tweede verdieping is er enkel een parlofoon met hoorn in de gang nodig waar mensen ook de deur mee open moeten kunnen doen. Op de eerste verdiep is er dezelfde parlofoon met hoorn nodig in de gang maar we willen ook 3 afstandsbedieningen om de deur afzonderlijk vanuit drie verschillende kamers open te kunnen doen. Liefst willen we door de afstandbediening ook kunnen praten maar als het niet gaat, is het ok om enkel te drukken en open te doen. De bestaande bekabeling is nog in orde en moet niet worden vervangen. We willen geen videofonie.

Bestaande ketel vervangen door lucht-water warmtepomp

Mazoutketel willen vervangen door een lucht water warmtepomp. Verwarmen van enkel gelijkvloers met een oppervlakte van 100 m² via vloerverwarming en één handdoekdroger.

Partners

Partners van Casius