Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas hr:

Vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas HR

Graag offerte voor het vervangen van enkelglas in houten ramen door dubbelglas of HR glas. Totaal 10 ramen met een totale oppervlakte van 36. 5m². Hoge smalle ramen tot op de grond.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Beerse (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas hr uit heel België:

Raam vervangen

Een kapot raam laten vervangen in onze keuken, enkel glas, in houten kozijn en deze is circa 30cm breed en 93cm hoog

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Temperatuurregelaar van de douche werkt niet meer, en lekt. De regendouchekop vervangen. Systeem is misschien enkel bereikbaar door tegels weg te nemen. Betegelen na uitvoeren van herstellingswerken.

Blokhut plaatsen

Montage van de blokhut Chamois 445 x 355 ? Vloerplaat is reeds gegoten. Mijn oude blokhut (zelfde type) is weggewaaid door de wind. Ze dient dus enkel vervangen te worden door een nieuwe.

Asbest verwijderen van afdak

Er staat een stockage ruimte (tuinkot) achter in de tuin en afdak met asbest golfplaten als bedekking . Dit bedraagt +- 10 m². Verwijderen van asbest. De platen zijn makkelijk bereikbaar. Enkel verwijderen - niet te vervangen.

Dubbel glas in aluminium ramen plaatsen

Ik wens het glaswerk van de ramen van 3 slaapkamer (5 profielen) te laten vervangen. De aluminium ramen zijn van de jaren 70 en bevatten nu nog enkel glas. De profiellatten moeten dus ook ingekort worden en afgekit worden. De ramen zijn nog in goede staat. De hoogte van de 5 profielen is circa 110cm. Breedtes: 2x 50cm, 2x 70 cm en 1x 75cm.

Dakraam herstellen of vernieuwen

De plastiek bedekking is volledig kapot en losgerukt uit zijn scharnierpunten. Indien dat type dakraam nog te vinden is, kan mogelijks enkel de plastiek vervangen worden, zoniet moet het geheel vervangen worden.

Kroonlijst vervangen

De kroonlijst bestaat uit pvc plankjes die beginnen los te komen. Het is een gesloten bebouwing en enkel de voorste kroonlijst van ongeveer 5 m moet vervangen worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuin waarbij enkele betonnen platen kapot zijn en dienen vervangen te worden . Er zijn verschillende kapot door veroudering. Het is een afsluiting van 40 m lang waarbij enkel stukken dienen vervangen te worden.