Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas hr:

Vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas HR

Graag offerte voor het vervangen van enkelglas in houten ramen door dubbelglas of HR glas. Totaal 10 ramen met een totale oppervlakte van 36. 5m². Hoge smalle ramen tot op de grond.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Beerse (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen enkel glasraam door hoogrendementglas hr uit heel België:

Vervangen doorstromer/gasgeiser

Vervangen van een doorstromer/gasgeiser van open naar gesloten systeem, hangt in toilet. Enkel gebruik voor douche en afwas in klein appartement.

Glas voordeur vervangen

Wij hebben een houten voordeur met een draai portiek waarin zich een glas enkel beglazing bevindt, tijdens een windvlaag is ze dicht gewaaid met de gevolgen van dien heel het glas is eruit. Hoogte is 168,5 cm - Breedte is 55,5 cm is dit mogelijk om in dubbel glas te verkrijgen.

Vernieuwen badkamer met aangekochte materialen

Volledig badkamer renovatie .. tegels en vloeren inclusief . Badkamer van 3 m op 4 m. Bad vervangen door douche, hangend toilet plaatsen.Lavabomeubel installeren. Enkel plaatsing.

Glas in deur vervangen

Enkel glas vervangen in dubbel glas. Het bovenste stuk van een metalen deur (tussen kamer en kleine terras) is uit enkel glas en kapot gegaan door te hard dicht te slaan bij een hevige windstoot . De afmetingen zijn ongeveer 80 x 100 cm

Enkel glas vervangen

14 ruiten te plaatsen, kaders zijn van hout. 1 ruit bestaat uit 2 delen, nl bovenkant van 138x14. 8 en onderkant van 138x70. Mag enkel glas zijn.

Vervangen boiler Vaillant

Doorstroom geiser op aardgas dient vervangen te worden door nieuwe doorstroom geiser. De boiler staat in de badkamer is een Vaillant. Is een 14 liter, is enkel voor de badkamer en de keuken. Afvoer is momenteel met enkele schouw 120 mm. Ook mogelijk om uitgang te maken via dubbele muur achter boiler (minder dan 50 cm breed).

Grondwaterpomp en regenwater nakijken en herstellen

1: Er is reeds een aantal jaar geleden een grondwater put geboord en een pomp geïnstalleerd. Echter de pomp trekt enkel lucht, dus ik heb een vermoeden dat de grondwaterput droog is komen te staan (7m) ofwel trekt de pomp ergens lucht. Dus graag even het oog van een professional hierop. 2: Mijn regenwaterpomp trekt ook lucht en er zit echter water in de regenput. Begrijp dit niet hoe dit komt. Deze pomp werkt wel nog met een drukvat en zou dit dan willen vervangen door een elektronische.

Lichtkoepel in keuken vervangen door dubbelwandige koepel

Lichtkoepel in de keuken enkel glas en aan vervanging toe. Afmetingen 1 meter op 2 meter. Plat dak , graag met gebogen glas die open kan staan. En met heatstop, glas tegen de warmte. Graag een dubbelwandige koepel.

Partners

Partners van Casius