Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor plaatsen dubbel glas:

Plaatsen dubbel glas

Ik wil mijn enkel glas in mijn stalen kozijnen laten vervangen door dubbelglas in dezelfde stalen kozijnen. Graag zou ik dus de stalen kozijnen behouden mocht dit mogelijk zijn. Glas met verschillende maten: h1950 x b550 (5 ramen) h1350 x b550 (3 ramen) h1350 x b620 (4 ramen)
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen dubbel glas uit heel België:

Ramen uitbreken en gat vergroten

Een bestaand dubbel raam van 2m20 op 2m moet uitgehaald worden het gat moet iets hoger gemaakt worden ongeveer 15 cm om een nieuw raam in te plaatsen. Het nieuwe raam moet uitgeplijsterd worden. Bij een keukenraam van 1.5m op 1.1m wordt door de ramenplaatser een bestaand rolluikbak verwijderd daar zou het ook moeten uitgeplijsterd worden.

Dubbel glas plaatsen in stacaravan

Dubbel glas plaatsen in stacaravan voor betere isolatie tegen de kou. Het betreft een caravan van ong. 11-12m x 3-4m met een plat dak.

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 20m² aanleggen in klinkers. Kunstgras van ong. 30m² aanleggen dat geschikt is voor intensief gebruik. Dubbel putdeksel plaatsen op de septische put. Putdeksel plaatsen. Rooster aan buitenkraan plaatsen. Afwatering rondom terras voorzien.

Nieuw dubbel glas in een raam steken

Het buitenste glas van ons dubbelglas keukenraam (ong 1,5m2) is gebroken. Graag plaatsen van nieuw dubbelglas raam.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in een bestaand metalen schuifraam. Afmetingen: 2 keer 130 x 170 cm.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 35m x 1.5m op betonnen keerwanden plaatsen en zwarte doeken erop. Er zitten verschillende 'trappen' in de lengte. Dubbel poortje in metaal met doeken op van 3m. Graag ook bovenbuis.

Dubbel glas plaatsen

2-3 Dubbel glas in houten ramen vervangen. 2 Ramen zijn standaard maat, 1 is 1.85m x 2.5m zonder deur. Graag dubbel glas.

Dubbel glas plaatsen

Dubbel glas steken tussen living en terras want deze vertoont glasdamp Oppervlakte van de ruit:+- 2m op 3m Houten omrandingen van de ruit