Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste glaszetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Deurne:

Enkelglas vervangen van bestaande raam naar dubbelglas

Voorgevel bestaande raam vervangen naar dubbel glas en eventueel kleine raampjes van deur en garagepoort ook. 1 raam boven en 1 groot raam beneden.

Herstellen raamvakjes binnendeur en tussenschot

Herstellen raamvakjes deur en tussenschot met behoud van origineel gevoel. Ofwel plaatsen van volledig nieuw raam of vervangen van gaten.

Enkel glas vervangen door dubbel glas in een vaste driedelige houten raam

Ik zou enkel glas in een 3-delig raam willen laten vervangen door standaard dubbel glas. Het is een vast raam tussen keuken en kleine veranda, en kan (hoeft) niet open. Afmetingen binnen raamkader (bxhxd) : ongeveer 48 x 163 x 3,5 cm, 57,5 x 163 x 3,5 cm, 48 x 163 x 3,5 cm.

Plaatsen van loodglas in een deur

Plaatsen nieuw raampje van 40 X 25 met loodrand in een deur. Vervangen van raampje van 40 X 25 met loodrand in een deur.

Vliegenramen op maat maken en glas vervangen

2 harmonica vliegenramen voor schuifdeuren & 3 vaste vliegenramen voor ramen op maat maken. 1 dubbelglas raam vervangen; ongeveer 50x120 cm.

Dubbel glas vervangen in buitendeur

Het glas in onze achterdeur is kapot. Het is dubbel glas waarvan 1 laag nu volledig kapot is, de afmetingen zijn ongeveer 65 x 175 cm. Ik zoek iemand die nieuw dubbel glas kan steken en het oude wegenemen.

Glas vervangen in deur

Ik wil graag het glasvan mijn salondeur laten vervangen. Is kapot. Gewoon enkel.

Deur glas living vervangen

Het glas van de deur van mijn living is gebarsten, het is een dubbele deur met langs beide kanten een glas. Ik zou graag beide laten vervangen. Ze zijn allebei 136. 5 cm lang, 47. 5 cm breed en ik denk 4 mm dik.

Dubbel glas plaatsen in aluminium schuifraam

Dubbel glas in bestaand alu schuifprofiel met enkel glas

Kapot glas vervangen

Het glas van een vaste raam is stuk. Afmetingen 51. 5 cm met 116 cm. Drukte van glas 3 cm. Dit is een glas van een raam.