Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor enkel naar dubbel glas in ramen:

Enkel naar dubbel glas in ramen

In bijkamer glas in 2 ramen te vervangen. Enkel naar dubbel glas en onderaan te isoleren.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel naar dubbel glas in ramen uit heel België:

Dubbel glas plaatsen in een bestaand stalen frame

Ramen met enkel glas in stalen frame vervangen door dubbel glas met behoud stalen frame. Het betreft 4 appartementen. 4 ramen en een deur per appartement.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Woning gekocht van 1975 en er zijn verschillende zaken die onder handen moeten genomen worden. Het dak is het belangrijkste. Dit moet vernieuwd worden, graag ook geïsoleerd en zonnepanelen in verwerkt worden. Wij zouden graag een 4000 à 5000 kwh opwekken. Daarnaast zijn er een aantal ramen die nog enkel glas bevatten, dit zou dubbel moeten worden. Graag zouden we van mazout naar gas over gaan en als laatste zouden we het bad willen vervangen door de combinatie van een bad douche.

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben een pvc voordeur met 3 glazen ramen, evenredig verdeeld over de hele deur. Het middelste glas is gebarsten. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. de barst is enkel in het buitenste glas aanwezig.

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Binnendeur enkelglas vervangen

Onze binnendeur bestaat uit enkel glas. Graag zou ik deze laten veranderen naar dubbel- (evt,) driebubbelglas. Het betreft een houten deur met bovenaan twee dezelfde glas partijen van 60cm breed en 54cm hoog. Het gaat dus enkel om het vervangen van het glas.

Dubbel glas plaatsen in alu chassis

Enkel glas in twee aluminium ramen vervangen door dubbel glas met behoud van de aluminium kozijnen. Maten zijn 0,78B 1,21 H.

Enkel glas vervangen door dubbel glas in bestaande houten ramen

Ik wil dubbel glas plaatsen in 6 bestaande houten ramen afmetingen 3 ramen van 60 cm x 101 cm en 3 ramen van 44,7 cm x 76,5 cm

Dubbel glas plaatsen

In een studio van 22m² zou ik graag mijn 2 ramen, het enkel glas laten vervangen door dubbel glas. Ik denk dat dit om een afmeting gaat van 2 keer 1,2m en hoogte 0,5m.