Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Kalmthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit Kalmthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste glaszetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Kalmthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in Kalmthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Kalmthout:

Enkel glas vervangen in dubbel glas in bestaande ramen

Alles is enkel glas, 9 ramen in totaal. Ik zou het liefst dubbel glas laten plaatsen in de bestaande ramen. Chassis ook te bekijken of ze nog in orde zijn

Vervangen dubbel glas en ventilatierooster plaatsen

Ik wil dubbelglas raam vervangen door dubbelglas met een ventilatie rooster erin. Maat is 176x207cm (b*h). In een houten kader.

Vervangen dubbelglazen raam met condensatie

De afmetingen van het raam zijn : 85cm breed en 210cm hoog. Volgens het lastenboek : dubbel isolerend blank glas (4mm glas, 15mm spouw, 4mm glas), K-waarde 3 W/m2K

Nieuw glas in oude houten raamkaders

Ik wil in een appartement op de eerste verdieping (straatkant) het oude enkel glas vervangen door dubbel glas. Nieuwe houten 'glaslatten' te voorzien. Volgende afmetingen voor het glas:foto's ter beschikking.

dubbel glas, negen ramen, een voordeur ...

dubbel glas, negen ramen, een voordeur en een balkondeur 20 m2 glas en 2 deuren telkens 2m breed

leveren en plaatsen van een binnenwand ...

leveren en plaatsen van een binnenwand in profielglas cfr. Reglit, zonder kader, enkelvoudig geplaatst, naast trap