Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas binnendeur vervangen:

Glas binnendeur vervangen

Het glas van mijn binnendeur is stuk, momenteel is dit loodglas en ik zou dit graag vervangen door doorzichtig of melk glas. Alleen weet ik niet of dit mogelijk is? Mijn deur is wel vrij sterk, maar kan die dat wel dragen. De afmetingen zijn 64 cm op 1, 77 meter.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas binnendeur vervangen uit heel België:

9 Deuren verven

8 Binnendeuren en 1 dubbele binnendeur met glas verven. Ook alle deuromlijstingen en boven- en onderkant van de deuren verven. In halfglanzende uitvoering. De deuren werden al eens geverfd in matte uitvoering behalve de boven- en onderkant.

Glas binnendeur vervangen

Het glas in de binnendeur naar de living is kapot, het glas is ongeveer 1,50 meter op 54 cm. Zou dus moeten vervangen worden. Er zat structuur in het glas. Deze deur komt uit op de gang waar nog eenzelfde deur op uitkomt. Het zou goed zijn als het kon hersteld worden met hetzelfde glas.

Glas binnendeur vervangen

Glas van de eiken binnendeur is kapot nadat er een voorwerp tegen is gekomen. Ook vertonen andere onderverdelingen van het glas barsten. Het is een glas dat bestaat uit 6 delen aangezien er een kruis in het midden zit. Het deel dat stuk is zit vanonder, maar de barst zit ondertussen al over de hele oppervlakte. Graag nieuw glas ( eventueel in stalen frame in zwart).

Glas in binnendeur vervangen

Het glas is uit mijn binnendeur gevlogen door de storm. 1m10x65cm Mag eventueel ook iets anders zijn. Het is op aanraden van de vakman.

Vervangen raam binnendeur

Het glas van onze binnendeur naar onze tenhal is gesneuveld. Dit was geel glas. Ruwe Afmetingen: 95,5cm x 61cm. Mocht dit niet mogelijk zijn zouden we misschien kijken voor een nieuwe deur.

Glas van binnendeur herstellen

Glas binnendeur keuken ligt eruit. Was een ondoorzichtig figuurglas met verticalen verdeling. Afmeting ongeveer 1,75 m x 0,52m. Nieuwe glas mag van hetzelfde type zijn.

Binnendeur enkelglas vervangen

Onze binnendeur bestaat uit enkel glas. Graag zou ik deze laten veranderen naar dubbel- (evt,) driebubbelglas. Het betreft een houten deur met bovenaan twee dezelfde glas partijen van 60cm breed en 54cm hoog. Het gaat dus enkel om het vervangen van het glas.

Vervagen raam binnendeur

Er is een glas breuk in de binnendeur, die zou ik graag willen herstellen. Het is een geel antiek glas en de maat is ongeveer lengte 1m37 en breedte 57 cm. Dit moet opnieuw gemeten worden want de maat is alleen de oppervlakte van de raam dat zichtbaar is.