Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor enkel glas plaatsen:

Enkel glas plaatsen

Er is één glas gebroken in een bestaand houten frame raam met enkel glas in de badkamer (1e verdiep). De hoogte van het glas is +/- 107 cm en de breedte is +/- 48 cm, aan de binnenzijde gemeten. enkel glas
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Puurs (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas plaatsen uit heel België:

Aluminium ramen met HR+ glas plaatsen

Ik wil mijn ramen met enkel glas laten vervangen in mijn appartement door HR+ ramen met aluminium omlijsting. Meer dan 2m hoog en ongeveer 12 à 14m breed voor in totaal 4 ramen.

Glas van veluxraam vervangen

De beglazing van mijn velux is gebarsten. De velux werd recent aangekocht en is dus in goede staat, enkel het glas is gebarsten. Graag vervanging van het glas.

Glas velux GGL7 vervangen

Ik ben op zoek naar een vervangruit voor een Velux GGL7 afmeting 134x98cm. Het gaat dus enkel om het glas dat vervangen moet worden.

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben een pvc voordeur met 3 glazen ramen, evenredig verdeeld over de hele deur. Het middelste glas is gebarsten. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. de barst is enkel in het buitenste glas aanwezig.

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Binnendeur enkelglas vervangen

Onze binnendeur bestaat uit enkel glas. Graag zou ik deze laten veranderen naar dubbel- (evt,) driebubbelglas. Het betreft een houten deur met bovenaan twee dezelfde glas partijen van 60cm breed en 54cm hoog. Het gaat dus enkel om het vervangen van het glas.

Enkel glas in deur vervangen

Enkel glas vervangen in deur. Afmetingen 166,4 op 29,2

Plaatsen voorzetraam

Ik wil een voorzetraam laten plaatsen achter een origineel houten raam met enkel glas van een herenhuis. Afmetingen 215cm x 154cm.