Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor enkel glas plaatsen:

Enkel glas plaatsen

Er is één glas gebroken in een bestaand houten frame raam met enkel glas in de badkamer (1e verdiep). De hoogte van het glas is +/- 107 cm en de breedte is +/- 48 cm, aan de binnenzijde gemeten. enkel glas
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Puurs (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor enkel glas plaatsen uit heel België:

Gebroken ruit met enkel glas vervangen

Enkel glas van ongeveer 0.7 m x 0.9 m vervangen. Huurbaas eist dat er opnieuw enkel glas komt. Raam van een living die uitgeeft op de koer.

Vervangen glas in raam

Glas van raam in veranda vervangen. Het is enkel glas en dat mag wel zo blijven. Het gaat om een raam van ruw gemeten 1.57m x 2.11m.

Garage verbouwen

Vrijstaande garage van ong. 7m x 3-4m verbouwen. Electriciteit aanpassen. Watertoevoer aanpassen. Dak vervangen en isoleren. Vloer aanleggen. Muren isoleren. 3 Houten enkel glas ramen van 1.2m x 0.7m vervangen door PVC dubbel glas ramen.

Reparatie van veranda

We hebben aan ons appartement een kleine oude veranda met glazen dak dat bij hevige regenval op verschillende plaatsen lekt. Vervanging van het dak en het raam. Veranda met PVC-profielen. Dak is 2 à 3 m² groot. Graag volledig nieuw dak, dus niet enkel het glas.

Lichtstraat plaatsen

We wonen in een oud rijhuis. Achteraan is er een uitbouw over ongeveer de helft van de breedte van de achtergevel. Tussen deze uitbouw en de zijgevel van de buren is er een glazen dak / lichtstraat van ca. 2 meter breed en 6 meter lang. Deze voldoet niet langer aan de energetische normen van vandaag (enkel glas / plexiglas / ?). We zouden deze dus willen laten vervangen.

Vervanging ruit

Ruit van ong. 1m² van garage vervangen. Is in 2 gebarsten. Momenteel enkel glas maar graag nu dubbel glas.

Oude aluminium enkel glasramen vervangen door nieuwe dubbel glas

Oude, versleten ramen plus profielen van oude stacaravan vervangen door nieuwe dubbel glas ramen. Hoeft niet conform te zijn met EPC. Het betreft 6 kleine ramen van ong. 75cm x 52cm waarvan 1of2 open moeten kunnen, en 1 groot raam van 1.82m x 0.76m en deze moet ook open kunnen. Profiel van ramen mag in hout, aluminium of PVC

Voordeur restaureren

Voordeur opknapbeurt geven. Ook enkel glas in voordeur vervangen door dubbel glas. Sloten vervangen, want zijn veroudert en blokkeren soms. Deur sluit niet volledig vanboven, graag ook dit verhelpen.