Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor gebroken glas in achterdeur vervangen:

Gebroken glas in achterdeur vervangen

Achterdeur in PVC heeft glasschade opgelopen. Graag vervangen van het glas in HR++. Maten zijn ca. 70x120cm. PVC glaslatten kunnen opnieuw gebruikt worden.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Willebroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken glas in achterdeur vervangen uit heel België:

Nieuw dubbel glas in een raam steken

Het buitenste glas van ons dubbelglas keukenraam (ong 1,5m2) is gebroken. Graag plaatsen van nieuw dubbelglas raam.

Studio renoveren

Ik plan een renovatie van een studio, volgende werken moeten worden gedaan: Keukenrenovatie inclusief afschaffing van de bovenmuur Renovatie van de badkamer (wand tegels; lavabo, douche en wc verschonen) Vloerrenovatie (tegelvloer in badkamer en living) reparatie van een gebroken dubbel glas in een balkondeur (Double glass: hoogte 182 cm; breedte 108 cm) evenals reparatie van het schuifmechanisme van de balkondeur.

Glas voordeur vervangen

Door de hevige wind is onze voordeur (aluminium) dichtgeslagen. De voordeur bestaat uit dubbel glas en het glas aan de straatkant is gebroken. We willen die vervangen, liefst nog door mat glas. Afmeting ruit ong 75x150cm.

Plaatsen enkel glas in houten veranda deur

Ik wil een enkel glas laten vervangen dewelke nu gebroken is. Kader is hout. Afmeting van het glas is ca 189*65 maar dient voor zekerheid nog opgemeten te worden door ramenplaatser.

Vervangen van een kapot raam

Een kantelraam op de 3de verdieping is gebroken en moet vervangen worden. Raam is 77,5 op 51cm groot, ik denk 3 dubbel glas.

Vervangen gebroken glas in serres

Serre herstellen. Aantal glazen zijn gebroken.

Herstellen serre na stormschade

Door de laatste stormwinden is er een boom op onze serre gevallen. De schade is gebroken glas en gebogen profielen. 4x4m

Terras deuren plaatsen en glas vervangen

Van één aluminium schuifdeur moet het gebroken glas vervangen worden: dubbele beglazing met 1 zijde gelaagd, 4/18/33.2 mm, isolatiewaarde ug.1.1, 810 mm x 1710 mm. Twee andere bestaande PVC terrasdeuren moeten volledig vervangen worden door één aluminium schuifdeur 1600 x 2050 mm en één aluminium draaideur 800 x 2050 mm, RAL 9001, zie bijlage.