Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Brussel:

zaterdag 7 september 2019

Dubbel glas laten plaatsen in bestaande houten ramen

Aan de voorkant van ons appartement zijn er grote ramen met enkel glas, we willen daar dubbelglas inzetten. Het is een houten frame.
donderdag 22 augustus 2019

Vervangen van loodglas in binnendeuren

Loodglas van dubbele binnendeur laten vervangen. Nu zit er enkel glas en wil ook enkel glas opnieuw laten plaatsen in plaats van de oude loodglas.De deur is dubbeldeur dus heeft 2 kanten . De afmetingen zijn: B 41,5 cm L 134,5 cm Dieptegroef 7mm Glasdikte 2mm . Ik voeg hieronder een paar foto's toe
vrijdag 29 maart 2019

Glas-in-lood herstellen en / of vervangen

Herstelling en/of vervanging van glas-in-loodramen : ronde glazen met een straal van 40 cm.
maandag 18 maart 2019

Glas in deur vervangen

We hebben een snack overgenomen en de voordeur had vroeger een glas. Deze is waarschijnlijk door het stukgaan vervangen door een houten paneel. Wij zouden dit weer graag laten vervangen door een glas.
maandag 18 februari 2019

Beloopbaar glas plaatsen op dakterras

Bij het aanmaken van een daktuin hadden wij graag vier partijen loopglas geplaatst zodat er nog licht binnen komt in de onderliggende ruimte. Drie glasramen van 2000mm op 900mm (buitenafstand van de kaders) en één raampartij van 1000mm op 1000mm.
maandag 4 februari 2019

Glas in deur vervangen in school

Vanochtend is de bovenste glasplaat van een binnendeur van onze school gebroken, deze moet uiteraard vervangen worden met gelaagd glas, afmeting 66cm x 113,8cm. Ook zouden we graat een offerte krijgen voor het vervangen van alle vier de ramen met deze afmetingen, plus vier onderramen van 66cm x 57,8cm. Op welke termijn kunt u deze reparaties uitvoeren?
vrijdag 23 november 2018

Plaatsen van gekleurd glas in de ramen van het kelderportaal

Mat glas in deur en zijraam naar de kelder vergangen door gekleurd glas. Afmeting van glas : 40 cm bij 50 cm 4 panelen in deur , en kleinere panelen
donderdag 11 oktober 2018

Glas vervangen van binnendeuren

Ik heb oude deuren, waarvan ik het glas wil laten vervangen. Het gaat om niet doorschijnend glas, dat momenteel beschadigd is. 2 x: Glasoppervlak: 1. 28 m * 0. 43 m 1 x: Glasoppervlak: 1. 32 m x 0. 56 m 1 x: Glasoppervlak: 1. 12 m x 0. 50 m
woensdag 5 september 2018

Glazen dak herstellen van een kantoorruimte

Over ons atrium is er een glazen dak in een metalen skelet. Deze lekt momenteel. Graag zouden we dit herstellen . Totale oppervlakte van het dak is 8m breed op 40m lang.
dinsdag 24 juli 2018

Dubbelglas vervangen Velux dakraam

Ik wil het dubbelglas vervangen van een Velux dakraam van ongeveer 80 x 120 cm samen met de glaslatten van een houten raamkader.