Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Brussel:

maandag 25 mei 2020

Houten en pvc ramen leveren en plaatsen

Plaatsen van 8 houten ramen vooraan en 5 pvc-ramen met sierfolie achteraan. Standaardramen van een herenhuis. 1 Verdiep - H 2,36 2 verdiep - H 1,95
maandag 18 mei 2020

Vervanging glas voordeur

Glas van 1.63m x 0.465m van voordeur appartementsgebouw vervangen. Momenteel enkele barsten.
vrijdag 10 april 2020

Glas raam vervangen

Er zit een kleine barstje in mijn raam en zou het glas dus graag laten herstellen. Het glas is 80 cm op 210 cm.
zaterdag 11 januari 2020

Dubbel glas vervangen

5 ruiten in de gang in houten kozijnen te vervangen door dubbel glas. Kozijnen mogen eventueel ook vervangen worden, indien nodig. 2 ruiten van 36 breed op 105 hoog 1 ruit 87 breed op 47 hoog 2 ruiten van 36/37 breed op 120 hoog
dinsdag 29 oktober 2019

Beloopbaar glasplaat leggen

Ik zoek iemand die beloopbaar glas kan leggen in een trappenhuis. Het trappenhuis was voorheen open, maar omdat er nu een viertal appartementen in het gebouw zijn is het laatste stuk dicht. Ik zou graag willen zien of het mogelijk een glasplaat te leggen.
zaterdag 7 september 2019

Dubbel glas laten plaatsen in bestaande houten ramen

Aan de voorkant van ons appartement zijn er grote ramen met enkel glas, we willen daar dubbelglas inzetten. Het is een houten frame.
donderdag 22 augustus 2019

Vervangen van loodglas in binnendeuren

Loodglas van dubbele binnendeur laten vervangen. Nu zit er enkel glas en wil ook enkel glas opnieuw laten plaatsen in plaats van de oude loodglas.De deur is dubbeldeur dus heeft 2 kanten . De afmetingen zijn: B 41,5 cm L 134,5 cm Dieptegroef 7mm Glasdikte 2mm . Ik voeg hieronder een paar foto's toe
vrijdag 29 maart 2019

Glas-in-lood herstellen en / of vervangen

Herstelling en/of vervanging van glas-in-loodramen : ronde glazen met een straal van 40 cm.
maandag 18 maart 2019

Glas in deur vervangen

We hebben een snack overgenomen en de voordeur had vroeger een glas. Deze is waarschijnlijk door het stukgaan vervangen door een houten paneel. Wij zouden dit weer graag laten vervangen door een glas.
maandag 18 februari 2019

Beloopbaar glas plaatsen op dakterras

Bij het aanmaken van een daktuin hadden wij graag vier partijen loopglas geplaatst zodat er nog licht binnen komt in de onderliggende ruimte. Drie glasramen van 2000mm op 900mm (buitenafstand van de kaders) en één raampartij van 1000mm op 1000mm.