Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Brussel.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ruiten enkel glas vervangen door dubbel glas HR ++, glas vervangen in bestaande houten ramen, ramen op gelijkvloers renoveren ook glaswerk, 5 vensters in dubbel glas plaatsen, dubbel zonwerend glas plaatsen in serre, serre glas te vervangen, enkel glas van voordeur en 3 ramen vervangen, glas in bestaand raam vervangen, dubbelglas plaatsen in kelderramen, retro dubbel ribbelglas plaatsen, gebarsten glas vervangen, enkel glas vervangen door dubbel glas, glas in raam vervangen, gebarsten glas vervangen, glas vervangen in raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Brussel:

vrijdag 26 mei 2017

Isolatie van 3 slaapkamerramen wegens vliegtuiglawaai

Ofwel vervanging van het dubbel glas door geluidwerend glas, ofwel installatie van isolerende voorzetramen aan de binnenkant. Aantal ramen : 3
maandag 22 mei 2017

Gebarsten glas vervangen school

Een raam is gebarsten en moet vervangen worden. De ramen zijn zonwerend en het gaat om dubbel glas.
dinsdag 16 mei 2017

Kapot glas in tussendeur vervangen

Vervanging kapot glas in tussendeur. Is een binnendeur.
dinsdag 25 april 2017

Gebarste ramen (dubbel glas) vervangen

Het dubbel glas in het raam is gebarsten en moet hersteld en geplaatst worden. Afmeting 83 x 1.40m.
maandag 3 april 2017

Gebroken glas in overkapping terras vervangen

Het kapotte glas in onze overkapping van het terras zou vervangen moeten worden. Afmeting ongeveer 1 x 3 meter.
maandag 20 maart 2017

3 nieuwe houten binnenvensters met hoogrendementsglas plaatsen

Ik wens 3 nieuwe houten binnenvensters met hoogrendementsglas te plaatsen om geluidshinder van de straat beter te weren (vandaar ook het behoud van de buitenvensters) en ook de warmte beter binnen te kunnen houden. De ruiten kan ik eventueel zelf behandelen/verven.
zondag 19 februari 2017

Glasraam vervangen

Ik zoek iemand die mij kan helpen met het vervangen van het glas op mijn binnendeur. Ikzelf weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Het glasraam is niet doorschijnend en met breedte: 420mm en lengte: 1400mm en dikte: 7mm.
donderdag 8 september 2016

Glazen dak op aanbouw

Onze keuken is een aanbouw met plat dak. Wij willen hier een glazen dak op laten plaatsen (ca. 2m x 3m). Dit zou in de lente / zomer van 2017 moeten gebeuren.
dinsdag 9 augustus 2016

Raampje herstellen

Er is een klein vierkant raampje kapot en deze dient hersteld te worden.
maandag 1 augustus 2016

Dubbel glas vervangen

Dubbel glas vervangen in raam. Hoogte 160 cm breedte 50 cm (opendraaiend) Op 2e verdiep straatzijde
donderdag 7 juli 2016

Glasraam vervangen

Er zit een breuk in m'n ruit. Het glasraam is ongeveer 107 cm x 67 cm
maandag 11 april 2016

Vervangen ruit terrasdeur

De binnenruit van de terrasdeur 75x215 cm is gebroken. Het is dubbelglas in plastic kozijn.
dinsdag 5 april 2016

Vervangen van glas in binnendeur

Glas vervangen in een binnendeur
maandag 28 december 2015

Vervangen dubbel glas in slaapkamer

Vervanging van een dubbel glas raam in mijn appartement dat is gebarsten. ( slaapkamer ) Afmetingen ruwweg 2,2 m op 0,62 m met PVC omlijsting. Ter plaatse komen om juist af te meten.
woensdag 25 november 2015

Glas vervangen binnendeur

Ik heb gebroken glas in de binnendeur. De afmetingen zijn (ongeveer) 22 cm op 41 cm. Het betreft een oude binnendeur met mat glas. Ik ben dringend op zoek naar vervanging.
maandag 2 november 2015

Plaatsing dubbele beglazing in houten ramen

Ik wil het bestaande houten schrijnwerk met enkele beglazing in de achtergevel ( appartement 2de verdieping) vervangen door houten ramen met dubbele beglazing. Het betreft 1 raam met 2 vleugels (118 x 130) en 1 raamgeheel bestaande uit centrale deur met vaste ramen boven gemetste borstwering links en rechts en bovenlicht over de volledige breedte ( 236 x 277). Liefst met behoud van de bestaande houten kassementen en minimum afmetingen profielen om zo groot mogelijke glasvlakken te verkrijgen.
dinsdag 9 juni 2015

Katten luik in dubbel glas plaatsen

Ik heb een offerte nodig om en katten luik in een dubbel glas deur te plaatsen. Wij zoeken naar iemand die de werken voor 10 Juli kan doen.
maandag 4 mei 2015

Dubbel glas in 3 vensters vervangen

3 vensters van mijn dubbele beglazing in houten ramen zijn lek en moeten vervangen worden. Foto's ter beschikking.
woensdag 25 maart 2015

Enkel glas vervangen in deur

Ik had graag 1 nieuw enkel, mat glas met afmetingen 146,5 op 39 cm in een binnendeur gehad. Foto ter beschikking.
maandag 23 maart 2015

Kapot glas binnendeur vervangen

Bij de Academie voor Geneeskunde van België beschikken we over een auditorium waarbij de deuren ‘versiert’ zijn met klein glazen raampje met een groenachtige kleur. Aangezien het over twee deuren gaat waarvan een nog met een raampje en een zonder raampje (is eruit gevallen en stuk)zouden we de kapote deur willen laten herstellen. De afmetingen van het glazen raampje: l = 30cm, h = 15,5 cm; zie foto’s in bijlage. Is het mogelijk mij hiervan een offerte te bezorgen aub? Alvast bedankt!
vrijdag 17 oktober 2014

Glas in voordeur te vervangen

Het glas van onze voordeur van het appartement is kapot! Het moet dringend een nieuw glas geplaatst woorden.
donderdag 24 oktober 2013

Glaszetter

Per direct zoek ik iemand die nieuw glas kan zetten in de oude ramen en eventueel daarna renoveren.
dinsdag 10 april 2012

Vervangen 4 ramen + voordeur

Vervangen van bestaande ramen en voordeur. Ramen in pvc (3 x gelakt in het rood langs buitenkant en wit binnenkant, 1x volledig wit). Ik beschik reeds over de afmetingen en kan u deze bezorgen, graag op basis daarvan een offerte apart voor de deur en voor de ramen. Ook graag aanduiding van het verschil in prijs voor 2 grote ramen met geluidsisolatie erin. Voordeur basismodel eveneens in pvc, zeker 5-punts tegen inbraak, eventueel extra inbraakbeveiliging (graag ook hiervoor een meerprijs aangeven).
vrijdag 14 oktober 2011

Vitrine

Graag zou ik een nieuwe ALU-vitrine laten plaatsen op het gelijkvloers van mijn pand. Breedte +/- 4,4M Hoogte +/- 3,3M Met een deur in het midden
vrijdag 16 april 2010

Nederlandse verie Vervanging van een ...

Nederlandse verie Vervanging van een glazen afdak (zowel structuur als beglazing) - Lengte: 4500 mm - Breedte: 1350 mm - Structuur : Dubbele stalen balk diam. 80 mm (loopt parallel met de gevel) + 4 verticale connectiebalkjes en steunarmen - Beglazing: gehard meerlagig veiligheidsglas 6.6.2 met afgeronde kant - Afwerking van de stalen structuur: zandstralen + metallizeren + verven époxy RAL Version française: Remplacement d'un auvent vitré - longueur : 4500 mm - Largeur : 1350 mm - Structure : Double tube acier diam. 80 mm parallèle à la façade + tubes de liaison et bras de support - Vitrage : verre feuilleté trempé 6.6.2 Clair avec bords rodés - Finition de la structure acier : sablage + métallisation + peinture époxy au four teinte RAL (à préciser)

Partners

Partners van Casius