Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas vervangen:

Dubbel glas vervangen

5 ruiten in de gang in houten kozijnen te vervangen door dubbel glas. Kozijnen mogen eventueel ook vervangen worden, indien nodig. 2 ruiten van 36 breed op 105 hoog 1 ruit 87 breed op 47 hoog 2 ruiten van 36/37 breed op 120 hoog
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas vervangen uit heel België:

Dubbel glas plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in 3 slaapkamer ramen. Alles gelijkvloers, zeer gemakkelijk bereikbaar. De kozijnen bestaan uit hout, maar deze moeten niet vervangen worden. Het zijn 3 identieke ramen, elk bevattende 3 glazen. Nodig: 3X maat 45X175 en 6X maat 80X105 cm (juiste maat nog eens na te meten!) Rest van het huis heeft dubbele beglazing. Destijds slaapkamers niet gedaan.

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman om de beglazing van een raam in de living te vervangen. Eksters hebben de rubberen isolatie eruit gepikt waardoor er regenwater tussen de dubbele beglazing is gekomen. De afmetingen van het raam zijn 250 cm hoog x 220 cm breed. Met ronde boog bovenaan. Kozijn in PCV.

Glas vervangen in voordeur

Dubbel glas in voordeur te vervangen. Fabrikant Engels. Eén zijde Niagara, één zijde vlak. De afmetingen zijn +- 182 x 80

Plaatsen raamrooster

Ikv ventilatie (nu condens op het raam in slaapkamer) willen we proberen of dit met een rooster op te lossen is. 1 dubbel glas (4/12/4) +- 95,5 x 60 vervangen door glas + raamrooster (RAL 7016)

Oud dubbel glas vervangen door HR++ glas

4 ramen met dubbel glas vervangen door hoog rendementsglas HR++. Qua afmetingen: 2 keer 143X90 cm en 2 keer 131X48 cm.

Glas voordeur vervangen

Ik heb een voordeur in pvc. Glas in voordeur is gebroken. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. Afmeting 60cm×30cm.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in mijn voor deur, de afmeting is hoogte 192 x breedte 82 cm.

Herstellen massief eiken voordeur

Een herstelling aan een eiken voordeur. De beglazing dient vervangen te worden naar dubbel glas met nieuwe glaslatten en de kader dient aangepast te worden zodat deze tochtvrij is.