Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas vervangen van binnendeuren :

Glas vervangen van binnendeuren

Ik heb oude deuren, waarvan ik het glas wil laten vervangen. Het gaat om niet doorschijnend glas, dat momenteel beschadigd is. 2 x: Glasoppervlak: 1. 28 m * 0. 43 m 1 x: Glasoppervlak: 1. 32 m x 0. 56 m 1 x: Glasoppervlak: 1. 12 m x 0. 50 m
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas vervangen van binnendeuren uit heel België:

vervangen enkel glas door dubbel glas in alu kader

Betreft 2 appartementen op 3 de verdieping . Ramen geven telkens uit op terras . Appartement 1 : 5 ramen met totale oppervlakte 30 m2 en appartement 2 : 2 ramen met totale oppervlakte 10 m2

Vervanging raam enkel glas

Ik wil een gebroken raam laten vervangen van de achterdeur in onze veranda. Het betreft een houten deur met enkel glas van ca. 189cm x 65cm en is ongeveer 1mm dik veronderstel ik. Hiervoor moet de vakman eerst langskomen om deftig op te meten.

Vervangen dubbel glas woning aan de binnenkant

Aan de voorkant van de woning is het glas aan de binnenkant gebroken. 2mx1m80 ongeveer Het glas moet dringend vervangen worden .

Glas vervangen door sandwichpaneel

We hebben een aluminium voordeur met dubbel hr++ glas. Het glas moet vervangen door sandwichpaneel met 3 brievenbussen.

Dak in isolerend glas plaatsen

Er is een voorlopig dak geplaatst in triplex platen. Door lekkage willen we een waterdicht dak in isolerend glas. Te vervangen dak is 15 m².

Volledig nieuwe ramen steken

In mijn achterbouw (keuken) heb ik twee oude houten (rotte) ramen met enkel glas die ik wil vervangen. De ramen zijn scheef. Ik had graag binnen nieuwe vensterbanken, maar weet niet of dit allemaal mogelijk is. Nieuwe mogen hout of pvc zijn.

Vervangen van dubbel glas in aluminium boven de voordeur

Glasbreuk boven de voordeur, zou moeten vervangen worden, deze is voorzien van een grijze folie die erop is geplakt. Raam van een meter op een meter. in Aluminium.

Kapot velux glas vervangen

Ik heb 1 kapot glas in een veluxraam en wil alleen het glas laten vervangen. Raamtype: GGL 308 0000 “91 AA 04000 S de te vervangen dubbelglas moet 16mm dik zijn

Partners

Partners van Casius