Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas laten plaatsen in bestaande houten ramen:

Dubbel glas laten plaatsen in bestaande houten ramen

Aan de voorkant van ons appartement zijn er grote ramen met enkel glas, we willen daar dubbelglas inzetten. Het is een houten frame.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Vorst (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas laten plaatsen in bestaande houten ramen uit heel België:

Dubbel glas plaatsen in een bestaand stalen frame

Ramen met enkel glas in stalen frame vervangen door dubbel glas met behoud stalen frame. Het betreft 4 appartementen. 4 ramen en een deur per appartement.

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.

Vervanging glas van velux ramen

Glas velux GGL4 met dubbel glas is gebroken,moet vervangen worden.

Dubbel glas plaatsen in bestaande houten ramen

Voor een renovatieproject zou ik graag willen weten of het mogelijk is hoog rendementsglas (HR, HR+, HR++) in de bestaande oude houten kozijnen (nu enkelglas) te plaatsen. In totaal zouden moeten vervangen worden : 9x ramen 798mm x 378mm 36x ramen 173mm x 160mm (of 4x kleine vervangen door 1 grote, dus dan 9 grote) 4x ramen 680mm x 435mm

Dubbel glas vervangen wegens condensatie

Ik wil 1 raam (+/- 115 cm op 64 cm) laten vervangen omdat er condensatie tussen de ramen van het dubbel glas zit. Het glas zit in een houten kozijnen. Het raam bevindt zich op de 2de verdieping van een appartement zonder lift. Het raam kan langs binnen vervangen worden , aangezien het volledige venster naar binnen opendraait.

Dubbel glas vervangen buitendeur

Ons dubbele beglazing van ons buitendeur is stuk dat moet vervangen worden. We willen een nieuw glas met hoogte 1m89 op 58 cm. Graag opnieuw dubbel mat glas.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Woning gekocht van 1975 en er zijn verschillende zaken die onder handen moeten genomen worden. Het dak is het belangrijkste. Dit moet vernieuwd worden, graag ook geïsoleerd en zonnepanelen in verwerkt worden. Wij zouden graag een 4000 à 5000 kwh opwekken. Daarnaast zijn er een aantal ramen die nog enkel glas bevatten, dit zou dubbel moeten worden. Graag zouden we van mazout naar gas over gaan en als laatste zouden we het bad willen vervangen door de combinatie van een bad douche.

Vervangen bestaande velux GH606

Mijn veluxraam code GH606 is na 30jaar aan vervanging toe. Ik had graag een nieuw veluxraam laten plaatsen in kunststof met verduisteringsgordijn handmatig geplaatst. Graag een velux met dubbel glas, niet doorschijnend.