Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Limburg.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas vervangen, dubbel glas vervangen door Dubbel HR++ glas of Dubbel HR++ veiligheidsglas plaatsen, serre glas te herstellen vervangen, vervangen dubbel vensterglas in 4 venstervleugels, warmtesisolerend voorzetraam plaatsen, schuifraam vervangen, dubbel glas (1. 8) vervangen door HR++ (1. 1 of minder), dubbel glas plaatsen, hR++ dubbel isolatie glas plaatsen in houten kozijn, geluidsisolerend voorzetraam plaatsen, enkel gebarste ramen (dubbel glas) vervangen, vervangen glas van etalageraam, vervangen van dubbel glas ruit in terrasdeur, toiletraampje vervangen, serre herstellen na stormschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Limburg:

dinsdag 21 februari 2017

Vervanging glas van velux raam

Er zit een barst in 1 van de twee glazen in het velux-raam (dubbel glas). Het velux raam bevindt zich buiten. (onder de oversteek). Afmeting: 119 cm x 121,5 cm
donderdag 16 februari 2017

Vervangen klein vensterglas in houten keukenraam met verdeling

Vervangen van klein dubbel vensterglas in houten keukenraam met verdeling Ik heb de indruk dat er vocht zit tussen 2 glasplaten van één vensterglas
woensdag 23 november 2016

Glas vervangen in deur

Glaspaneel van voordeur vervangen ( ongeveer 1m op 0. 50m) onderste is gebarsten. Is melkglas.
maandag 14 november 2016

Plaatsen dubbele beglazing

Een 6 tal ramen van ongeveer 1. 40 breed op 2. 60 hoog daarin dubbel glas plaatsen. Het meest isolerend mogelijk.
zondag 23 oktober 2016

Vervangen ramen houten erker

In ons huurhuis zijn er barsten in de ramen van de erker in de keuken. Het hout van de erker is gedeeltelijk rot.
dinsdag 20 september 2016

Dubbelglas vervangen

Ik wil een dubbelglas vervangen aan de voorgevel van mijn woning. Is een smal klein raam van 50 op 2 m. Raam PVC dubbel glas.Boog bovenaan.
maandag 19 september 2016

Plaatsen glazen binnendeur

Graag wil ik een glazen binnendeur op maat: breedte 97cm, hoogte 206. Deze deur moet kunnen opendraaien naar 2 kanten.
maandag 29 augustus 2016

Gezandstraald dubbelglas vervangen

Vervangen van dubbelglas in voordeur. gezandstraald, Ug 0,9W/m2K B: 68 cm H: 200 cm.
dinsdag 23 augustus 2016

Vervangen dubbel vensterglas

Twee vensters met dubbel glas zijn stuk. Vocht tussen de twee glasplaten. Het is extra isolerend glas. Afmetingen (B*H) is ongeveer 79 cm * 48 cm en 60 cm * 21 cm.
maandag 1 augustus 2016

Vervangen lichtkoepel

Wij willen graag onze lichtkoepel vervangen door beloopbaar glas op ons dakterras. Wie kan mij hiermee helpen?
maandag 13 juni 2016

Glas voordeur herstellen

Via vandalisme is ons raam van de voordeur beschadigd en volledig gebarsten. Het is een melkglas. We dienen voor de verzekering een offerte over te maken alvorens we dit kunnen laten herstellen.
dinsdag 7 juni 2016

Vervangen glaspaneel balkon

Één van de balkonpanelen van gewapend glas van mijn appartement is stuk en dient vervangen te worden. Grootte van het paneel ongeveer 0. 60 x 1. 00 meter
woensdag 4 mei 2016

Dubbel glas vervangen in voordeur en slaapkamer

Voordeur dubbel glas vervangen en een raam van de slaapkamer boven ook dubbel glas er zit namelijk vocht tussen het glas. Graag ter plaatse komen kijken voor de juiste afmetingen.
vrijdag 25 maart 2016

Vervanging dubbel beglazing

Vervanging 2 ruiten 1é verdiep dubbel beglazing.Het betreft hier wel degelijk over 2 ruiten 1é verdiep Afmetingen: 1 690 x 1656 mm 1 1723 x 1656 mm Latjes vervangen
woensdag 2 maart 2016

Dubbel glas steken in ramen

Ik overweeg enkele ramen te vervangen door dubbel glas. Of het hele huis naargelang de prijs en/of de noodzaak. Aantal ramen te bespreken.
zondag 31 januari 2016

Enkel glas laten plaatsen

Ik wil enkel glas laten plaatsen in een houten venster en deur . De afmeting van het raam is 70cm*110cm en deur 90cm*195cm. Kostprijs?
woensdag 27 januari 2016

Dubbelglas van schuifraam vervangen

Het dubbelglas van mijn schuifraam in wit PVC is gebarsten. Graag wil ik er een nieuw dubbelglas in hebben staan. Het glas is ongeveer 200 cm bij 110 cm en 16 mm dik.
zaterdag 9 januari 2016

Vervangen 2 vensters veranda

We willen in onze veranda 2 ruiten laten vervangen die door luchtintrede zijn beschadigd. Kunt u een offerte maken voor deze herstelling?
dinsdag 29 december 2015

Dubbele beglazing vervangen in slaapkamer

In één van onze ramen van onze slaapkamer is er sinds enige tijd condens op getreden. Bijgevolg wensen we dit venster en eventueel ook die van het tweede raam te vervangen. Afmetingen glas 1: 80 cm op 85 cm. Afmetingen glas 2: 80 cm op 85 cm. PVC ramen.
zondag 6 december 2015

Lekkende douchecabine herstellen

Mijn douchecabine dient hersteld te worden, hier lekt er een koppeling naar de aanvoerkraan aan de achterzijde (Zie foto) alsook de kraan zelf aan de binnenzijde (zie foto). Daarnaast komt er water doorgesijpeld tussen de aansluiting van de douchebak en de opstaande wanden. Dit dient ook gemaakt te worden. Door de lekkage heb ik een vochtvlek met afbrokkelende verf aan de muur in de aanpalende kamer (zie foto). Deze muur moet ontvochtigd worden en opnieuw geschilderd De vlek heft een oppervlakte van +- 1 m² en de muren die waterschade vertonen ongeveer 26m² om opnieuw te schilderen. Daarnaast moeten er ook nog 3 plinten teruggeplaatst worden, die zijn losgekomen door de vochtige muur.Foto's ter beschikking.
zaterdag 28 november 2015

Vervangen van glas

Glas vervangen in garagedeur, glas met draad in verwerkt, enkel glas, ongeveer 1,2m op 0,8m
zaterdag 28 november 2015

Hoogrendementsglas plaatsen

Vervangen van enkel glas door HR++ glas . Pvc ramen met glaslijsten die kunnen aangepast worden(zijn breed genoeg) voor glas HRdeur gewoon glas H:162. 0 cm B:67. 0 cm. 2 vensters mat glas (badkamer) H:73. 7 B:57. 5 cm 1 venster mat glas (badkamer) H:73. 7 B:73. 0 cm Graag offerte all in , materiaal , plaatsing , verwijdering oud glas . Adresgegevens bij afspraak
zaterdag 21 november 2015

Enkel glas vervangen in houten ramen in chalet

Wij zouden graag het enkel glas laten vervangen door dubbel glas in houten ramen. Aantal 4 ramen en 1 deur. Voor chalet .
maandag 9 november 2015

Vervangen 1 dubbel glas raam

Vervangen raam keuken voor de winter met dubbelglas. De afmetingen is (bij benadering) 94 cm breed en 1 meter hoog. Graag ter plaatse voor de exacte afmetingen dit is een schatting.
vrijdag 6 november 2015

Plaatsen van dubbel isolerend glas

Plaatsen van nieuw raam door barts in raam. Zou u mij een offerte kunnen maken voor een nieuw raam te plaatsen. Afmetingen van het glas zijn: 1 ruit dubbel isolerend glas Thermobel Top 4/15/5 Afm: 1 x 876 x 2097

Partners

Partners van Casius