Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste glaszetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Genk:

Vervagen raam binnendeur

Er is een glas breuk in de binnendeur, die zou ik graag willen herstellen. Het is een geel antiek glas en de maat is ongeveer lengte 1m37 en breedte 57 cm. Dit moet opnieuw gemeten worden want de maat is alleen de oppervlakte van de raam dat zichtbaar is.

Dubbel glas in bestaande houten ramen/fermette stijl plaatsen

We hebben momenteel houten ramen, in fermette stijl met bovenaan glas in lood en onderaan kleine kaders met 'craquelé' glas.De kaders zijn nog mooi en in goede staat. We zouden graag de huidige look behouden, en de bestaande raamkaders bewaren. Overal dus met enkel glas, en dat zouden we graag willen aanpassen naar isolerend glas. Benedenverdieping : 10 ramen zoals in bijlage. 17.5x24 cm : gewoon glas (8 per raam) 40x45 cm : glas in lood (2 per raam) Bovenverdieping : ander type raam, zonder glas in lood 32x23.5 cm : 6 ramen in dakkapel x 4 per raam = 24 raampjes te vervangen 32x17cm : 3 ramen x 4 = 12 raampjes te vervangen De diepte van het kader waar nu het glas in staat = +/- 1.8 à 2 cm. Kan hier dubbel of enkel isolerend glas in geplaatst worden.

Vervangen glaspaneel balkon appartement

Ik wil een glaspaneel ( doorschijnend glas 1 m 80/0 m 77 ) op het balkon vervangen. Dit is geen plexiglas. Best ter plaatse komen kijken, het is doorzichtig glas.

Vervangen dubbel vensterglas

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in de voordeur. Nu zit er enkel glas in (al deur) Ook de glaslatten vervangende afmetingen zijn 800 x 1600mm (2 maal)

Glas van schuifraam vervangen

Dubbel glas is stuk en moet vervangen worden.

Dubbelglas vervangen

Ik wil een dubbelglas vervangen aan de voorgevel van mijn woning. Is een smal klein raam van 50 op 2 m. Raam PVC dubbel glas.Boog bovenaan.

Vervangen deurraam

Deurraam moet vervangen worden. afmeting 70 op 70 cm ongeveer