Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste glaszetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Leopoldsburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in Leopoldsburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Leopoldsburg:

Herstellen flinterdun scheurtje glasraam

Er is in mijn thermopane glasraam een kleine filter dunne scheur ontstaan. Deze begint linksboven en gaat lichtjes schuin naar de zijkant met een lengte van 5 a 6 cm.

Vervangen van thermopaneglas van 1988

Graag had ik het glas van mijn verandaramen laten vervangen door glas met een betere k-waarde. Het huidige dubbel glas dateert van 1988. De afmetingen: 7 x ( 85 x ( 75 x ( 70 x 210) 1 x ( 37 x Totale glasoppervlakte ongeveer 22,50 m2 Bedoeling is een raming te ontvangen van de totale kostprijs: uitnemen oud glas, vervangen van de dichtingen en plaatsen van het nieuwe glas. Ik verwacht daarbij een nieuwe k-waarde van min. 1,1 of minder. Driedubbel glas is geen optie.