Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Dubbel glas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dubbel glas plaatsen:

Glas van gebroken ruit vervangen

ik wil een gebroken ruit laten vervangen in de slaapkamer. dubbel glas, afmeting 852 x 655 mm, de code die in het glas staat is 2008 LERABEL SANCO 000843/013 FLOAT KLAAR 5MM/15AL/PLUS SLE EN2 4MM ARGON

Dubbel glas in ramen van appartement plaatsen

Graag had ik dubbel glas laten steken in oude eerste generatie PVC profielen. (indien nodig ook profielen vervangen) Het gaat over 14 ruiten van ongeveer 1.8 op 0.35, een kleine 10 vierkante denk ik.

Vervangen glas in dakvenster

Het binnenste glas van ons dakvenster is gebarsten. Graag willen we dit laten vervangen door een nieuw dubbel glas, eventueel iets meer zonnewerend/geluidsdempend. Het gaat om een Velux GGL 804 met afmeting 134 x98.

Dubbelglas vervangen in bestaand raam

Het dubbel glas in één van de ramen (ca 170 cm x 204 cm) moet vervangen worden. Nu is het raam ondoorzichtig. Raam op het gelijkvloers, geeft uit op een terras.

Glas voordeur vernieuwen

Glas voordeur stuk, afmeting +/- 2m² , was enkel glas, eventueel nu dubbel plaatsen indien mogelijk.

Dubbel glas in aluminium ramen

Isolerend dubbel glas plaatsen in aluminium ramen van achtergevel met drie identieke apartementen

Oud dubbel glas vervangen

De aluminium ramen hebben oud dubbel glas dat wij wensen te vervangen in nieuwer dubbel glas. Tevens dienen de klinken vervangen te worden. Mogelijks ook kozijnen te vervangen dat is na te kijken. Het gaat om 2 kleinere ramen, 3 iets grotere en één schuifraam.

Nieuwe dubbele beglazing in 12 ramen voorzien

Ik wil bij een aantal ramen het dubbel glas laten vervangen. Het gaat om dakglas dat aansluit op de ramen van het gelijkvloers: 2 ramen van ongeveer 62 op 250 cm 4 ramen van ongeveer 57 op 205 cm 6 ramen van ongeveer 45 op 137 cm