Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Dubbel glas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dubbel glas plaatsen:

Dubbel glas plaatsen in een bestaand stalen frame

Ramen met enkel glas in stalen frame vervangen door dubbel glas met behoud stalen frame. Het betreft 4 appartementen. 4 ramen en een deur per appartement.

Vervanging glas van velux ramen

Glas velux GGL4 met dubbel glas is gebroken,moet vervangen worden.

Dubbel glas plaatsen in bestaande houten ramen

Voor een renovatieproject zou ik graag willen weten of het mogelijk is hoog rendementsglas (HR, HR+, HR++) in de bestaande oude houten kozijnen (nu enkelglas) te plaatsen. In totaal zouden moeten vervangen worden : 9x ramen 798mm x 378mm 36x ramen 173mm x 160mm (of 4x kleine vervangen door 1 grote, dus dan 9 grote) 4x ramen 680mm x 435mm

Dubbel glas vervangen wegens condensatie

Ik wil 1 raam (+/- 115 cm op 64 cm) laten vervangen omdat er condensatie tussen de ramen van het dubbel glas zit. Het glas zit in een houten kozijnen. Het raam bevindt zich op de 2de verdieping van een appartement zonder lift. Het raam kan langs binnen vervangen worden , aangezien het volledige venster naar binnen opendraait.

Dubbel glas vervangen buitendeur

Ons dubbele beglazing van ons buitendeur is stuk dat moet vervangen worden. We willen een nieuw glas met hoogte 1m89 op 58 cm. Graag opnieuw dubbel mat glas.

Dubbel glas plaatsen op verschillende plaatsen

Op zoek naar een specialist om verschillende ramen van dubbel glas te voorzien.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in 3 slaapkamer ramen. Alles gelijkvloers, zeer gemakkelijk bereikbaar. De kozijnen bestaan uit hout, maar deze moeten niet vervangen worden. Het zijn 3 identieke ramen, elk bevattende 3 glazen. Nodig: 3X maat 45X175 en 6X maat 80X105 cm (juiste maat nog eens na te meten!) Rest van het huis heeft dubbele beglazing. Destijds slaapkamers niet gedaan.

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman om de beglazing van een raam in de living te vervangen. Eksters hebben de rubberen isolatie eruit gepikt waardoor er regenwater tussen de dubbele beglazing is gekomen. De afmetingen van het raam zijn 250 cm hoog x 220 cm breed. Met ronde boog bovenaan. Kozijn in PCV.