Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Dubbel glas vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dubbel glas vervangen:

Vervangen dubbel glas in aluminium veranda

Ik heb een veranda waarin het glas van 1 raam moet vervangen worden.(Zie foto) De afmeting van het raam is 106x205 (gemeten tussen de stijlen) Kan u mij een offerte maken voor de vervanging hiervan aub?

Vervanging ruit

Ruit van ong. 1m² van garage vervangen. Is in 2 gebarsten. Momenteel enkel glas maar graag nu dubbel glas.

Dubbel glas van 2 binnendeuren vervangen

Dubbel glas van 2 binnendeuren van aangebouwde veranda en badkamer vervangen. Is zeer ouderwets glas. Graag melkglas of iets wat niet te doorzichtig is.

Oude aluminium enkel glasramen vervangen door nieuwe dubbel glas

Oude, versleten ramen plus profielen van oude stacaravan vervangen door nieuwe dubbel glas ramen. Hoeft niet conform te zijn met EPC. Het betreft 6 kleine ramen van ong. 75cm x 52cm waarvan 1of2 open moeten kunnen, en 1 groot raam van 1.82m x 0.76m en deze moet ook open kunnen. Profiel van ramen mag in hout, aluminium of PVC

Herstellen glas in veranda

2 Ramen herstellen of vervangen van veranda. 1 Raam van 3.024m x 2.254m en K 1.0 1 Raam van 1.944m x 2.234m en K 1.0 Beide ramen zijn dubbel glas.

Glas vervangen

Er dient dubbel glas vervangen te worden, omwille van condensatie, voor 2 ramen in onze woning. De kozijnen zijn PVC, deze moeten behouden worden.

Glas oude buitendeur vervangen

Ik wil een nieuwe dubbel glas in een opengaand stuk van een buitendeur laten steken. Paneel is er reeds uit, ook de latten die het raam vasthouden.

Vervangen dubbel glas en ventilatieroosters plaatsen

Ik zou het bestaande dubbelglas in 2 vensters willen vervangen door nieuw dubbelglas met een ventilatierooster. Gaat om ongeveer 3 vierkante meter in totaal.