Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Dubbele beglazing plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dubbele beglazing plaatsen:

Nieuwe dubbele beglazing in 12 ramen voorzien

Ik wil bij een aantal ramen het dubbel glas laten vervangen. Het gaat om dakglas dat aansluit op de ramen van het gelijkvloers: 2 ramen van ongeveer 62 op 250 cm 4 ramen van ongeveer 57 op 205 cm 6 ramen van ongeveer 45 op 137 cm

Dubbel glas plaatsen

Ik wil 4 keer dubbele beglazing laten zetten.

Dubbele beglazing plaatsen

Enkel glas van een vierslag voordeur vervangen. Hier moet dubbele beglazing in komen. Hiernaast moet men ook in 3 houten ramen dubbele beglazing plaatsen.

Enkele beglazing vervangen door dubbele in houten ramen

Ik wens 10 ramen in enkele beglazing te vervangen door dubbele beglazing, zonder de chassis te hoeven vervangen. Je désire remplacer 10 vitrages simples par des doubles vitrages performants, SANS CHANGER MES CHASSIS EXISTANTS (en bois).

Dubbele beglazing plaatsen

Wij wonen in een duplex appartement op de 3de en 4de verdieping van een herenhuis in Antwerpen centrum en we zouden graag dubbel glas in onze ramen laten plaatsen. Het gaat in totaal om 48 ruiten/vensters.

Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas op benedenverdieping

In alle vensters op de benedenverdieping 4 + 1 deur met veel glas, de dubbele beglazing laten vervangen door hoogrendementsglas. De ramen zijn gemaakt van hout en nog in goede staat.

Enkelglas naar dubbel beglazing

In bestaande houten Meranti ramen met enkel beglazing , vernieuwen naar dubbele beglazing Aflmeting : 5 x Br.103cm x H.93cm (glaszicht)

Melkglas voordeur vervangen

We hebben een voordeur met dubbele beglazing, waarbij het glas uit 3 verschillende onderdelen bestaat. De deur zelf is aan de buitenkant aluminium, aan de binnenkant van hout. Het buitenste glas van het onderste gedeelte glas is stuk (zie foto). We zoeken een vakman om dit te herstellen.