Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Enkel glas vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Enkel glas vervangen:

Vervanging ruit

Ruit van ong. 1m² van garage vervangen. Is in 2 gebarsten. Momenteel enkel glas maar graag nu dubbel glas.

Oude aluminium enkel glasramen vervangen door nieuwe dubbel glas

Oude, versleten ramen plus profielen van oude stacaravan vervangen door nieuwe dubbel glas ramen. Hoeft niet conform te zijn met EPC. Het betreft 6 kleine ramen van ong. 75cm x 52cm waarvan 1of2 open moeten kunnen, en 1 groot raam van 1.82m x 0.76m en deze moet ook open kunnen. Profiel van ramen mag in hout, aluminium of PVC

Plaatsen van enkel glas ruiten in tuinhuis

Ik zou graag 2 enkelglas ramen laten plaatsen in mijn tuinhuis. Van ongeveer 170x90cm ( afmeting is zoals de plaatser aanbeveelt ).

Enkel glas vervangen

Ik wens het enkel glas van mijn venster te vervangen door dubbel glas. Omkadering bestaat uit aluminium en dit mag behouden blijven. Afmeting binnenzijde glas is 104 op 107 cm.

Vervangen van enkel glas naar dubbelglas

Ik zou graag het glas van mijn zestal ramen laten vervangen en raam in mijn houten deur ( 65 cm op 100 cm). Er zit momenteel enkel glas in, die moet dubbel glas worden. De omkadering is hout, maar dit moet niet vervangen worden. Voor de ramen gaat het om: 2 keer 50-75, 105-75, 135-55 en 2 keer 130-55.

Dubbel glas zetten in raam

We hebben 1 raam nog met enkel glas, deze zou moeten vervangen worden naar dubbelglas. Het gaat om een pvc raam met glas van 135hoog op 88 breed ongeveer.

Plaatsen enkel glas in houten veranda deur

Ik wil een enkel glas laten vervangen dewelke nu gebroken is. Kader is hout. Afmeting van het glas is ca 189*65 maar dient voor zekerheid nog opgemeten te worden door ramenplaatser.

Twee ramen van velux GGL7 vervangen

Ik wil van 2 Velux ramen GGL-7, maten 134x98 het glas laten vervangen. Enkel het glas.