Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Gebarsten raam vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gebarsten raam vervangen:

Vervangen van velux glas

Ik heb op een slaapkamer 2 velux-ramen. Van eentje van deze ramen is het. Dubbel glas aan de binnenzijde gebarsten. Dit glas zou moeten vervangen worden. Op het typeplaatje van het raam staat vermeld: GGL-5 1007 I 06.

Vervangen gebarsten raam

In mijn slaapkamerraam zit een barst. Dit raam heeft reeds dubbele beglazing. De grootte bedraagt ongeveer 52x108 cm. Ik weet echter niet wat de dikte is van het raam. Hot kozijn is van kunststof.

Glas velux raam vervangen

Een velux raam is gebarsten. Het is dubbel glas en het binnenraam is gesprongen. Nummer van het velux raam is : GGL M04 - 3059 20AK09S. Ik had graag iemand die dat kan vervangen.

Dubbel glas vervangen

Ik wil dubbel glas vervangen wegens condensatie in 2 Alu ramen. Afmetingen: H=210 cm x B= 171 cm en H=197 cm x B= 144 cm. Ook te vervangen: dubbel glas van schuin venster in Alu raam, wegens gebarsten: afmeting: H = 67 cm x B = 70 cm. INFO: Inscriptie tussen dubbele beglazing: LEROBEL THERMOVITE 4 - 88.

Dubbel glas gebarsten moet vervangen worden

Mijn raam 206x140 is gebarsten en moet vervangen worden. Houten kader.

Vervangen gebarsten raam

Er zou een raam moeten vervangen worden gezien er een barst in is. Ik denk aluminium kader.

Glazen raam herstellen

Wij hebben ons huis net gekocht en is een glazen raam van gebarsten dit is dubbele beglazing we zouden dit graag laten herstellen en eventueel ineens melkglas laten plaatsen indien mogelijk

Gebarsten ruit vervangen

Aluminium raam met dubbele beglazing. Ruit langs binnenkant is gebarsten en dient vervangen te worden.