Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Gebroken glas in achterdeur vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gebroken glas in achterdeur vervangen:

Gebroken glas in achterdeur vervangen

Achterdeur in PVC heeft glasschade opgelopen. Graag vervangen van het glas in HR++. Maten zijn ca. 70x120cm. PVC glaslatten kunnen opnieuw gebruikt worden.

Glas van gebroken ruit vervangen

ik wil een gebroken ruit laten vervangen in de slaapkamer. dubbel glas, afmeting 852 x 655 mm, de code die in het glas staat is 2008 LERABEL SANCO 000843/013 FLOAT KLAAR 5MM/15AL/PLUS SLE EN2 4MM ARGON

Gebroken raam herstellen

Raam (glas) van de voordeur is gebroken. Deze dient te worden hersteld. Het gaat om glaswerk met verwerkte ijzerdraad in. De afmetingen zijn ongeveer 50x100.

Glas van gebroken ruit vervangen

Ik wil ruit met barst in de voordeur vervangen door hetzelfde type ruit. Plastieken deur. Glas laat licht door maar niet doordschijnend.

Vervangen glas in houten raamkozijn

In de badkamer is het glas gebroken dat in een houten raamkonijn zit. Dit moet vervangen worden. Geschatte afmetingen: 60*80 cm (exacte afmetingen nog te bepalen).

Glas velux ramen vervangen

Vervangen van gebroken glas , de 2 veluxen zijn bereikbaar van op de begane grond. Hoogte +/- 2m50 Type GGL 7.

Twee glazen voordeuren vervangen

Twee stuks zijn gebroken, maar telkens 1 van de 2 lagen Demonteren pvc - glaslatten Verwijderen en afvoeren van gebroken glas Leveren en plaatsen van : isolerende beglazing Samenstelling : Planibel Clear 4 * 6 Planibel clear [of andere] Met gezandstraald vlak gecentreerd 680 x 459 Monteren pvc - glaslatten

Gebroken glas deur vervangen

Ik wil glas laten plaatsen in achterdeur maar wel binnen achter veranda. Oude aluminiumdeur