Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Gebroken glas in achterdeur vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gebroken glas in achterdeur vervangen:

Glas voordeur vervangen

Door de hevige wind is onze voordeur (aluminium) dichtgeslagen. De voordeur bestaat uit dubbel glas en het glas aan de straatkant is gebroken. We willen die vervangen, liefst nog door mat glas. Afmeting ruit ong 75x150cm.

Plaatsen enkel glas in houten veranda deur

Ik wil een enkel glas laten vervangen dewelke nu gebroken is. Kader is hout. Afmeting van het glas is ca 189*65 maar dient voor zekerheid nog opgemeten te worden door ramenplaatser.

Vervangen van een kapot raam

Een kantelraam op de 3de verdieping is gebroken en moet vervangen worden. Raam is 77,5 op 51cm groot, ik denk 3 dubbel glas.

Vervangen gebroken glas in serres

Serre herstellen. Aantal glazen zijn gebroken.

Herstellen serre na stormschade

Door de laatste stormwinden is er een boom op onze serre gevallen. De schade is gebroken glas en gebogen profielen. 4x4m

Terras deuren plaatsen en glas vervangen

Van één aluminium schuifdeur moet het gebroken glas vervangen worden: dubbele beglazing met 1 zijde gelaagd, 4/18/33.2 mm, isolatiewaarde ug.1.1, 810 mm x 1710 mm. Twee andere bestaande PVC terrasdeuren moeten volledig vervangen worden door één aluminium schuifdeur 1600 x 2050 mm en één aluminium draaideur 800 x 2050 mm, RAL 9001, zie bijlage.

Enkel glas in serre vervangen

Door storm zijn er 3 stukken glas gebroken in mijn serre . Het glas in de deur en 2 stukken glas aan zijkant .

Serre glas herstellen

Door het stormweer zijn in de woning van mijn huurders 4 vensters gebroken door afgewaaide dakpannen. Graag spoedige herstelling.