Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer:

Geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer

Ik heb nieuwe alu ramen met geluidsisolerend glas laten plaatsen maar heb nog steeds veel geluid van auto's in de ochtend tss 6 en 9 am. Ik wil nu de optie van een voorzetraam verder bekijken.

Geluidsisolerend voorzetraam plaatsen

Ik woon in een vrijstaande woning langs drukke verkeersweg. Bijkomend: in de zomer nachtlawaai door luide muziek in open lucht. In de bijlage stuur ik foto’s van de bestaande toestand: dubbel opendraaiend raam met luchtroosters, en inbouwrolluik. Om zoveel mogelijk lawaai buiten te houden denk ik dat het aangewezen is (ook de simpelste oplossing) om een extra raam met geluidsisolerend glas in de raamopening aan de buitenkant te plaatsen, dus vòòr het rolluik. Zo wordt het lawaai wat door de rolluikbak komt ook vermeden. Er is ongeveer 6,5 cm. Ruimte tussen de rolluikgeleider en de gevel. (zie onderste foto’s) Verluchting kan dan op een andere manier, dat is geen probleem. Dus luchtroosters zijn niet nodig.