Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Glas vervangen schuifraam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Glas vervangen schuifraam:

Twee glazen voordeuren vervangen

Twee stuks zijn gebroken, maar telkens 1 van de 2 lagen Demonteren pvc - glaslatten Verwijderen en afvoeren van gebroken glas Leveren en plaatsen van : isolerende beglazing Samenstelling : Planibel Clear 4 * 6 Planibel clear [of andere] Met gezandstraald vlak gecentreerd 680 x 459 Monteren pvc - glaslatten

Glas in deur vervangen

Het glas in de voordeur vervangen aan de binnenkant van de deur (er zitten 2 glazen in vermoed ik want de barst is enkel binnen te zien). Het glas is ongeveer 1,90m x 0,62m groot.

Dubbel glas vervangen in ramen

Dubbel glas vervangen door hoog rendement dubbel glas in volledige woning. Ongeveer 84m² in totaal. Houten ramen.

Gebarsten glasraam vervangen

Onze poetsvrouw wilde een houten raam dat een beetje klemde openen en toen barstte de ruit in een hoek linksonder. Het is dubbel glas, alleen de binnenkant is gebarsten. Het glas is ongeveer 60 op 180 cm. Is voor verzekering.

Plexidak veranda vervangen door zonnewerend glas

Het verandadak bekijken of dit door zonnewerend gls kan vervangen worden. Ook is er 1 dubbelglasgedeelte waar er vocht in komt en nog 2 verticale zijpanelen in plexi. Ook die graag vervangen. Dak van veranda : 6 op 3 m. Schuin plexi gedeelte.

Aluminium dakramen herstellen en of vervangen

We hebben een schuinhellende glaspartij als onderdeel van ons dak, bestaande uit glas in een aluminium frame (gelijk vaste ramen). De verschillende glasdelen zijn met rubberen banden afgedankt. Nu hebben we een lek bij die rubberen afdekbanden. We zoeken iemand om dit te herstellen. Of te vervangen door een ander waterdicht afdeksysteem. Ook sommige glazen dienen vervangen te worden. 4 glaspartijen van 40 cm.

Raam schuifdeur vervangen wegens krassen

Het gaat om een schuifraam van 150 op 220 Het is enkel het glas van het schuivend gedeelte dat dient te vervangen worden

Glas oude binnendeur vervangen

Ik wil graag glas vervangen in een binnendeur. Deze was met 3 vakken bestraald glas ( 3 vierkanten ) Het glas is vorige week kapotgewaaid door de wind ( op de bijgevoegde foto ziet u op de achtergrond het glas en de gezandstraalde delen ) Graag hiervoor een prijsofferte om glas te maken en in deur te plaatsen ( is met fijne houten latjes )