Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Herstellen beglazing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen beglazing:

Herstellen beglazing

Wij zitten met een thermische glasbreuk aan de binnenkant van ons verandaraam. Het gaat om een raam met code 'glaverbel thermobel 06 05 S1 starlight N HR++' Bovenaan zit er ook nog een ventilatierooster. met afmetingen h 190,2 cm (grond tot ventilatiestrook) + b 193.7 cm (kader tot kader) - Raam is dus iets groter. De breuk blijft verder barsten dus herstelling is eerder dringend.

Glazen raam herstellen

Wij hebben ons huis net gekocht en is een glazen raam van gebarsten dit is dubbele beglazing we zouden dit graag laten herstellen en eventueel ineens melkglas laten plaatsen indien mogelijk

Melkglas voordeur vervangen

We hebben een voordeur met dubbele beglazing, waarbij het glas uit 3 verschillende onderdelen bestaat. De deur zelf is aan de buitenkant aluminium, aan de binnenkant van hout. Het buitenste glas van het onderste gedeelte glas is stuk (zie foto). We zoeken een vakman om dit te herstellen.

Herstellen dubbele beglazing verandadak

Vervanging gecondenseerde dubbelbeglazing veranda dak volgens afmeting 2,75 x 0,5 meter.

Herstellen serre na stormschade

Onze serre (15m²) is beschadigd geraakt na een storm Het gaat om een particuliere serre. De beglazing van het geheel moet vervangen worden

Deurraam van salondeur vervangen

Ik zou graag het deurraam van onze salondeur willen vervangen. Er is namelijk een ongeluk gebeurt en we zouden dit graag laten herstellen. Het gaat om een enkele beglazing.

Herstellen of vervangen gebarsten glas verandadak

Er zit een barst van ongeveer 7 cm aan de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn verandadak. Herstellen of vervangen van glas.

Gat in raam van schuifpui herstellen

Wij hebben een gat in het raam van een schuifpui. Hier zit dubbele beglazing in. Afmetingen zijn 1.03 m x 1.90 m.