Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Plaatsen dubbele beglazing in 7 ramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen dubbele beglazing in 7 ramen:

Dubbel glas plaatsen

Dubbele glazen plaatsen in bestaande kozijn (hout), allemaal kleine glazen van de zelfde maat, jaren 30 kozijnen.

Terras deuren plaatsen en glas vervangen

Van één aluminium schuifdeur moet het gebroken glas vervangen worden: dubbele beglazing met 1 zijde gelaagd, 4/18/33.2 mm, isolatiewaarde ug.1.1, 810 mm x 1710 mm. Twee andere bestaande PVC terrasdeuren moeten volledig vervangen worden door één aluminium schuifdeur 1600 x 2050 mm en één aluminium draaideur 800 x 2050 mm, RAL 9001, zie bijlage.

Vervangen dubbel glas en ventilatierooster plaatsen

Voor drie ramen van een appartement op de 10e verdieping zou ik bestaande dubbele beglazing van het vast raamdeel willen vervangen door een beglazing met ventilatierooster (type renson in zwarte afwerking). Een raam is 1,20 meter op 1,50 meter en twee zijn er 80 meter op 1,20 meter ongeveer.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in 3 slaapkamer ramen. Alles gelijkvloers, zeer gemakkelijk bereikbaar. De kozijnen bestaan uit hout, maar deze moeten niet vervangen worden. Het zijn 3 identieke ramen, elk bevattende 3 glazen. Nodig: 3X maat 45X175 en 6X maat 80X105 cm (juiste maat nog eens na te meten!) Rest van het huis heeft dubbele beglazing. Destijds slaapkamers niet gedaan.

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman om de beglazing van een raam in de living te vervangen. Eksters hebben de rubberen isolatie eruit gepikt waardoor er regenwater tussen de dubbele beglazing is gekomen. De afmetingen van het raam zijn 250 cm hoog x 220 cm breed. Met ronde boog bovenaan. Kozijn in PCV.

Glazen raam herstellen

Wij hebben ons huis net gekocht en is een glazen raam van gebarsten dit is dubbele beglazing we zouden dit graag laten herstellen en eventueel ineens melkglas laten plaatsen indien mogelijk

Dubbele beglazing plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die dubbele beglazing kan zetten voor vensters in loodglas. Het gaat om een groot raam van 150 x 300 cm in twee delen en 2 kleinere ramen van 150 x 40 cm. Men moet deze behouden en er dus nieuw glas voorzetten.

Enkele beglazing vervangen door dubbele in houten ramen

Ik wil dubbel glas in 3-5 bestaande houten ramen laten plaatsen.