Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Plaatsen van hoogrendementsglas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van hoogrendementsglas:

Plaatsen van hoogrendementsglas

Plaatsen van hoogredementsglas voor mijn nieuwe woning. Het gaat over 11 ramen met een oppervlakte van ongeveer 11,5m². Het gaat om ramen geplaatst in 1985 en zijn momenteel al dubbelglas.

Plaatsen hoogrendementsglas

Graag wil ik hoogrendementsglas plaatsen in voordeur . Aan de buitenkant is echter smeedwerk geplaatst en dat wens ik terug te integreren. Afmetingen zijn ongeveer 50 cm op 2 cm en zijkanten 40 cm op 1,8 cm.

Plaatsing hoogrendementsglas

Ik wil graag hoogrendementsglas laten plaatsen in heel onze woning. Op dit momenten hebben we houten ramen. Ons huis heeft een fermettelook dus de houten kaderementen zouden we graag behouden. Ramen : 13 en 2 kleiner raampjes

Plaatsen van hoogrendementsglas

Ik wil van een aantal ramen het dubbel glas laten vervangen door hoogrendements glas. Ramen : 5 Ramen in hout.

Nieuwe dubbele beglazing in bestaande kozijnen plaatsen

Ik had graag dubbel glas of hoogrendementsglas laten zetten in 2 bestaande houten kozijnen. Het betreft de tweeluikige ramen van de souterrain, vooraan en achteraan. De ramen voorraan zijn rechte ramen van +/- 42cm op 114cm. De ramen achteraan zijn aan de bovenkant gebogen en hebben een metalen sierstuk in het midden.

Enkel glas vervangen door dubbel of HR voor 4 ramen

Op de eerste verdieping wil ik de oude glazen in de ramen vervangen door dubbel of hoogrendementsglas te plaatsen. U waarde van max 1,1. Het gaat om 4 ruiten: 2 st van ca 55x110 2 st van ca 66x110

Houten ramen vervangen door ramen in pvc

Vervanging van enkele beglazing van 4 grote ramen naar hoogrendementsglas. Afmetingen ongeveer 2x2,5m. Werken voorzien voor najaar 2018. 15de verdieping. Bedoeling is om PVC kozijnen te plaatsen.

Hoogrendementsglas plaatsen

Ik had graag hoogrendementsglas laten plaatsen in mijn huidige rijwoning. Te bekijken of dit al dan niet mogelijk is in de houten kozijnen. Aan de zuidkant is een grote glaspartij van 4 grote ramen die ik graag had laten vervangen.