Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele glaszetter voor "Ramen en deuren in dubbel glas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende glaszetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met glaszetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en deuren in dubbel glas plaatsen:

Ramen en deuren in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag dubbelglas plaatsen in al mijn ramen. De kozijnen wil ik ook graag vervangen. Het gaat om 20 raamkozijnen en 3 deurkozijnen. Het materiaal van de kozijnen wil ik graag aluminium.

Vervangen dubbel glas door HR glas

Vrijstaand huis met dubel glas in Meranti kaders geplaatst in 1988 . Ramen en deuren van het merk Engels. Vervangen door HR glas Ramen : 12 à 13 ramen Deur: 1 achterdeur met half glas.

Enkel glas vervangen door dubbel glas en 2 glazen deuren plaatsen

We willen van een 6-tal ramen het enkel glas laten vervangen door dubbel glas met behoud van het houtwerk (indien mogelijk). Tevens wensen we twee glazen deuren op pivot te laten plaatsen.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik wil in al mijn houten ramen het enkel glas vervangen door hoogrendementsglas. In totaal heb ik 27 ramen en deuren waarin het glas moet vervangen worden. In het totaal is er ong. 32 m2 glas. Nu is het glas 8 mm dik en geplaatst met stopverf. De rebat waarin het glas geplaatst is, bedraagt 20 mm. De houten ramen zijn van Afzelia dus nog in prima staat.

Glas in bestaande houten ramen vervangen door HR glas

Wij willen het dubbel glas in onze woning laten vervangen door hoog rendementsglas 13 stuks. Waarvan 2 deuren en 1 grote schuifraam Ramen en deuren zijn van exotisch hout en blijven behouden. -glaslatten mee te vervangen indien nodig.

Omschakeling naar dubbel glas in de ramen

Verhuren een huis waar nog enkel glas in zit en we zouden die willen veranderen naar dubbel glas . 11 à 12 tal ramen en 2 deuren. Ramen zijn in aluminium.

Houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing

Er zijn 5 houten ramen /deuren vervangen door plastiek ramen met isolerende beglazing.

Enkel glas vervangen door dubbele beglazing

Mijn woning (grote vrijstaande woning) heeft overal (rondom rond) nog enkel glas, (houten ramen en deuren met elk een onderverdeling naar kleinere rechthoeken) Ik overweeg om dit enkel glas te vervangen door dubbel glas teneinde een energetisch betere oplossing te bereiken en liefst in het bestaande houten kaderwerk vermits dit nog goed is (behoud) .