Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
65 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 13 november 2018

Glas vervangen door 2 velux ramen

Glas vervangen voor 2 velux ramen vervangen dit op de bovenverdieping. Dit zijn twee slaapkamers.
zaterdag 10 november 2018

Glas in raam vervangen

Raam van dubbele beglazing. Deel van binnen is van eigen ,zonder reden , gebroken. Is een lange kras. Ongeveer 200 cm lang en 90 cm.
vrijdag 9 november 2018

Gewapend glas + kader in aluminium te vervangen

Graag een prijs offerte voor een platform in gewapend glas met alu kaders afgewerkt. Afmeting ongeveer 400-800 cm.
maandag 5 november 2018

Glas van raam in slaapkamer vervangen door hoogrendementsglas

Ik zit met 2 barsten in het binnenste stuk van een raam in dubbel glas, afmetingen glas 60 x 109 cm. Het glas te vervangen is in de slaapkamer. Vervanging liefst in hoogrendementsglas.
zondag 4 november 2018

Vervangen glas in ramen benedenverdieping door hoogrendementsglas HR++

Vervangen van alle ramen op de benedenverdieping. Ongeveer 13 vierkante meter verdeeld over 10 ramen in bestaande houten kader.
donderdag 1 november 2018

Dubbelglas plaatsen voor 6 ramen

Wij willen dubbelglas of rendementsglas laten plaatsen in bestaande ramen. Het zou voor een 6 tal ramen zijn. Afmetingen : 75 breed - 1.20 hoog en de ramen zijn verdeelt in 6 kleine ramen. Allemaal op het gelijkvloers.
dinsdag 2 oktober 2018

Dubbel glas vervangen van 1 raam

Dubbel glas in het raam langs de voorkant aan de straat vertoont damp en strepen tussen de 2 glazen,en dient dus vervangen te worden. Afmetingen van het glas is ca 2,34m x 1,36m . Het glas is in een aluminium raam geplaatst met vierkante profielen van 18mm breed en natuurlijk met een licht rubber dichtingetje tussen glas en profiel.
zaterdag 15 september 2018

Raampartijen vervangen door HR glas

Vijf raampartijen dienen vervangen te worden door hoogrendementsglas voor een totaal oppervlakte van circa 10 m². 4 x 1. 75 x 1. 25 + een klein zijraam. Bestaande raamkozijnen zijn in hout.
woensdag 29 augustus 2018

Glas van gebroken ruit vervangen

Dubbel raam van 68x151 is gebarsten langs de binnenzijde. Ik ben opzoek naar iemand die dit kan vervangen.
woensdag 22 augustus 2018

Gebarsten glas vervangen

Er zouden 2 glazen moeten vervangen worden. 3 dubbel glas ( mat van kleur). 60X112 cm. Gewoon raam van badkamer. Moet nu vervangen worden door mat glas.
donderdag 2 augustus 2018

Raam vervangen

Het raam van onze koffiebar werd kapotgeslaan. Graag zouden wij die zo snel mogelijk willen vervangen. De afmeting van het raam is 118 x 177 cm (enkele beglazing).
dinsdag 31 juli 2018

Vervanging glas buitenkant voordeur

Onze voordeur bestaat uit witte pvc met melkglas langs de binnenzijde en melkglas langs de buitenzijde. Dit is dubbelzijdig glas. Het glas langs de buitenzijde is volledig gebarsten. Dat langs de binnenzijde is volledig intact. De breedte is 80cm de hoogte van het glas is 200cm.
woensdag 25 juli 2018

Enkel glas houten voordeur vervangen

Het raampje van mijn houten voordeur is stuk, graag vervangen. Het is enkel glas de afmetingen van het glas is 31 x 93 cm. De houten deur is nog heel goed, dus moet niet hersteld worden.
vrijdag 13 juli 2018

Dubbelglas plaatsen in 9 ramen en nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil dubbelglas plaatsen 32 m² in totaal te plaatsen. Vooraan een heel groot raam. Ongeveer een totaal van 9 ramen. Ook een voordeur plaatsen.
maandag 2 juli 2018

Drievoudig glas plaatsen

Ik wil twee vensters laten vervangen door 3 voudig glas, De afmetingen zijn 2,8m op 1,5m ( lengt, hoogte).
zondag 1 juli 2018

Vervangen dubbel glas GHL 8 door HR++ of door 3 voudig glas

Vervangen van het dubbel glas door een HR glas. Dit is 1 glas boven dat moet worden vervangen.
dinsdag 26 juni 2018

Voordeur glas vervangen door transparant glas

Wij hebben een houten voordeur met dubbel glas waar je niet doorheen kan kijken. Wij zouden dit graag asap willen vervangen door 'transparant glas'. Afmetingen van glas is ongeveer 60 op 1.65 meter ongeveer.
dinsdag 26 juni 2018

Glas van veranda herstellen/vervangen

Veranda dak herstellen of vervangen. Dit is van glas.
woensdag 13 juni 2018

Dubbelglas plaatsen in achterdeur

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in de achterdeur. Nu zit er geen glas in en dit zou dubbel glas moeten zijn. De afmeting is 113 cm x 77 cm.
woensdag 13 juni 2018

Binnenraam herstellen

Er moet een raam in de living hersteld worden, een raam dat een buffer is tussen de living en de veranda
maandag 11 juni 2018

Herstellen van raam in keukendeur

Mijn zoon heeft het raam van de keukendeur gebroken. Ik ben op zoek naar de meest voordelige manier om dit te laten herstellen. Het raam is 141 cm lang en 44 cm breed.
woensdag 6 juni 2018

Vervangen dubbelglas

Het dubbelglas in een schuifdeur is gebarsten, en moet vervangen worden. Afmetingen 131 x 183 cm, in houten sponning. Het lijkt mij vrij normaal dubbelglas, geen bijzonder HR
maandag 4 juni 2018

Plexiglas plaatsen aan trapleuning open trap

Wij hebben 2 trappen en 1 overloop waarbij we aan de leuning/balustrade graag plexiglas willen monteren. Het gaat over een projectje "op maat".
zondag 3 juni 2018

Houten ramen vervangen door ramen in pvc

Vervanging van enkele beglazing van 4 grote ramen naar hoogrendementsglas. Afmetingen ongeveer 2x2,5m. Werken voorzien voor najaar 2018. 15de verdieping. Bedoeling is om PVC kozijnen te plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Herstellen serre na stormschade

Onze serre (15m²) is beschadigd geraakt na een storm Het gaat om een particuliere serre. De beglazing van het geheel moet vervangen worden

Partners

Partners van Casius