Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Oost-Vlaanderen.

25 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas vervangen, glasramen vervangen met dubbel glas, dubbel glas vervangen door Dubbel HR++ glas of Dubbel HR++ veiligheidsglas plaatsen, schuifraam vervangen, dubbel glas (1. 8) vervangen door HR++ (1. 1 of minder), dubbel glas plaatsen, hR++ dubbel isolatie glas plaatsen in houten kozijn, geluidsisolerend voorzetraam plaatsen, enkel gebarste ramen (dubbel glas) vervangen, vervangen glas van etalageraam, serre herstellen na stormschade, gebarsten glas in driedubbel raam vervangen, vervanging glas van velux raam, glasraam vervangen, herstellen loodglas binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

donderdag 23 februari 2017

Warmtesisolerend voorzetraam plaatsen

Plaatsen van warmte isolerende voorzetramen in 3 plaatsen in ons huis. Er zijn 4 single ramen van 85 cm breed en 125 cm hoog en 2 dubbele ramen met een vast gedeelte van 120 cm breed en 55 cm hoog en een open gedeelte van 120 cm breed en 100 cm hoog. De bovenkant van alle venster is licht gebogen.
zaterdag 18 februari 2017

Herstellen loodglas binnendeur

De deuren op de gelijkvloers van mijn woning bestaan uit een houten omkadering met daarin zes stukken gekleurd bruin-geel glas. Onlangs brak er één stuk glas van de keukendeur. Bijgevolg ben ik op zoek naar iemand die me kan helpen met de vervanging van dit stuk glas. Het stuk glas in kwestie heeft volgende afmetingen (zie foto's): 29cm x 49cm.
woensdag 15 februari 2017

Schuifraam vervangen

Ons huidig schuifraam is aan vervanging toe. Ik had graag een offerte ontvangen voor een schuifraam pvc met afmetingen 180 cm lengte x 200 cm hoogte in PVC.
zondag 5 februari 2017

Enkel gebarste ramen (dubbel glas) vervangen

Graag zou ik 2 gebarsten ramen vervangen. Deze zijn in dubbel glas.
vrijdag 20 januari 2017

Ruit van de deur in de garage vervangen

Het glas in de deur met aluminium omlijsting/frame moet vervangen worden. Heden is dit gewapend glas, fijn in metaalraster. De deur bevindt zich in de garage.
maandag 9 januari 2017

Dubbelglas voordeur herstellen

Mijn voordeur bevat 3 gelijke ruiten in dubbelglas, melkglas. 1 van deze is gebarsten en moet hersteld worden.
donderdag 29 december 2016

Dubbel glas plaatsen

Enkel glas vervangen door dubbele beglazing in bestaande houten ramen afmetingen. Gelijkvloer:2x(65*128) 1x(82*128) 1°verdieping: 2x(53*117) 5x(50*117)
donderdag 24 november 2016

Vervangen enkel glas door dubbelglas

Graag een gratis prijsofferte voor vervangen van mijn enkele beglazing door dubbelglas met behoud van de houten ramen. Het gaat om 6 "portes-fenêtre" en 4 gewone ramen.
dinsdag 22 november 2016

Serre te herstellen

Ik heb in de omgeving van Lochristi ongeveer 7000 m² serren. Een aantal ruiten liggen gebarsten en enkele zijn ook gevallen. Graag vernam ik op welke manier u werkt en of u in de omgeving van Lochristi reeds werken uitvoerde. Er zijn een 50 tot 100 stuks gebarsten, afmetingen 75 x 150 cm
zaterdag 12 november 2016

Vervanging dubbelglas

Ik zou graag een herstelling laten uitvoeren van dubbelglas (te vervangen door nieuw dubbelglas) vanwege schade, alsmede de mogelijk om te bekijken of er voor 1 raam waar enkelglas in zit een offerte te verkrijgen voor het vervangen naar dubbelglas (of indien niet mogelijk een offerte voor een nieuw raam).
donderdag 10 november 2016

Vervangen dubbel glas

Bestaand glas in alu ramen vervangen door HR++. Ongeveer 15 ramen.
vrijdag 21 oktober 2016

Glas vervangen in voordeur

Vervangend glas zou zo best mogelijk het oorspronkelijke glas moeten benaderen.
dinsdag 4 oktober 2016

Lichtstraat vervangen

Vervanging van een beloopbare schuine lichtstraat op een plat dak
maandag 26 september 2016

Terrasafbakening in plexi/acrylaatglas

Ik had graag mijn terras afgebakend door een 1m hoge wand bestaande uit plexi/acrylaat en dit zonder zichtbare profielen. Gaat over een lengte van 7. 5 op 2. 9m. Ondergrond is een plat roofing dak waar een houten vlonder op gelegd werd.
maandag 19 september 2016

Vervangen raam glasstraat

Raam vervangen in glasstraat. Zit overal al dubbel glas in maar 1 van de glazen zit vocht tussen. Glas heeft binnen afmetingen van 190 x 65.
woensdag 7 september 2016

Vervanging dubbel glas door schade

Wij willen graag 3 glasramen laten vervangen wegens schade. Er zit nu dubbel glas in, houten schrijnwerk. Dank u
dinsdag 6 september 2016

Plaatsen van dubbel glas in keukendeur

Plaatsen van dubbel glas in houten keukendeur afm 0. 66X1. 12 - Dikte 0,5
vrijdag 2 september 2016

Dubbel glas vervangen

Graag offerte voor een raam in een buitendeur te vervangen. Het raam bestaat uit mat dubbel glas en is ongeveer B= 65,5cm en H= 58 cm. Ook graag offerte voor een raam van een binnendeur te vervangen. Dit is enkel glas en ongeveer B= 58 en H= 156 cm.
donderdag 18 augustus 2016

Dubbelglas plaatsen

Ik zou graag alle ramen van onze woning vervangen. Het betreft enkel glas dat door dubbel glas moet vervangen worden. Indien mogelijk zouden we de huidige houten lijsten willen behouden. Indien het niet mogelijk is dienen de lijsten vervangen worden door alluminium of pvc.
dinsdag 16 augustus 2016

Glas voordeur plaatsen

Aangekocht pand heeft een degelijke voordeur waarvan het glas vermoedelijk gebroken werd en vervangen door houten plaat aan binnenkant en metalen aan buitenkant. Wil dit vervangen door glas.
maandag 15 augustus 2016

Glas in binnendeur vervangen

Ik wil het glas in een 3-delige binnendeur laten vervangen door helder glas of licht getint glas. Aangezien ze 3-delig is gaat het om 3 stukken glas van 42cm op 147cm.
donderdag 4 augustus 2016

Vervanging verandaraam

Betreft 1 raam in de veranda (dubbelglas) is beschadigd (condens tussenin) en moet vervangen worden. Afmeting glasraam inclusief kader ongeveer 3m breed, 1,70m hoog. Profiel is in aluminium
maandag 1 augustus 2016

Glas oude binnendeur vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die het glas in een oude binnendeur kan vervangen, dit glas is volledig kapot gevallen. We hadden graag dezelfde look behouden van het vorige glas, dit was licht geprofileerd met verticale lijnen waardoor je er niet helder door kon kijken. Ik heb voldoende foto's ter beschikking. Het glas is 60 x 140 cm. We hadden dit graag snel opgelost aangezien we katten hebben die nu door deze deur kunnen (wat niet de bedoeling is)
zondag 24 juli 2016

Glasraam vervangen

Glasbreuk in garageraam. Maten: 195 cm x 106 cm Het is geen helder glas maar iets bewerkt. Het betreft enkel glas met houten omlijsting. Graag vervanging vóór 1 september
vrijdag 22 juli 2016

Dubbel glas vervangen

Vervangen dubbelglas van Keukenraam: 0,90 m op 0. 78 m. Vervangen dubbelglas schuifraam: 0. 94 m op 1. 80 m.

Partners

Partners van Casius