Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Oost-Vlaanderen.

51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas vervangen door HR geluidisolerend glas, omschakeling naar dubbel glas in de ramen, nieuwe dubbele beglazing in bestaande houten chassis zetten, glazen ingang maken voor winkel, enkel glas vervangen door dubbelglas, dakraam van veranda herstellen, dubbel glas plaatsen in alu ramen, warmte isolerend voorzetglas aan de binnenzijde van voordeur plaatsen, vervangen enkel glas naar HR glas, glas in deur vervangen, serre glas herstellen, dubbel glas plaatsen in aluminium schuifraam, kapot glas vervangen, dubbelglas van ruit vervangen, herstellen of vervangen glasraam appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

maandag 20 november 2017

Gebarsten glas binnendeur vervangen

Ik heb een barst in het glas van mijn binnendeur. De barst is langs de buitenkant ongeveer 40 cm.
maandag 20 november 2017

Glas in deur vervangen

Er is een grote barst in de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn pvc voordeur (buitenste glas is intact). Het binnenste glas zal helemaal moeten vervangen worden. Afmeting is ongeveer 2m op 0,75 m.
zaterdag 18 november 2017

Velux glas vervangen

We hebben een velux raam van ongeveer 30 jaar oud. Graag zouden we het glas laten vervangen. Type glas: Veltrem 3686. Ongeveer maten: 117 x 75. Het type velux kan ik niet meer lezen op het raam. Kan u een offerte opmaken.
maandag 13 november 2017

Enkel glas vervangen door dubbelglas

We hebben net een woning gekocht. In deze woning staan houten ramen en sommige hebben nog enkel glas. We zouden dit glas willen laten vervangen door thermopan maar in de bestaande ramen. Het gaat over volgende werken: - 2x glas in deur (+/- volledige hoogte) - 2 smalle ramen naast de voordeur - 3 dubbele openslaande ramen - 1 klein raampje in wc
zaterdag 11 november 2017

Vervangen glas in binnendeur

Glas in binnendeur (badkamer) is gebroken en moet worden vervangen. Oud glas is verwijderd uit sponning, nieuw glas = enkel glas, ondoorzichtig.
zaterdag 11 november 2017

Dubbelglas vervangen door HR geluidisolerend glas

We willen nieuw dubbel glas dat beter isoleert en beter het geluid buiten houdt. Nakijken of de bestaande houten ramen nog in voldoende in staat zijn om dit te doen. Eventueel vervangen maar liefst niet. Het zijn ongeveer 12 ramen die moeten worden vervangen gans het huis met de voordeur. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 6 november 2017

Gebroken glas deur vervangen

Mijn raam van mijn deur is gebroken. Het is dubbele beglazing maar enkel het gezandstraald glas is gebroken.
donderdag 2 november 2017

Dakraam van veranda herstellen

Veranda dakraam gebroken : maat ongeveer 325 cm x 80 cm. Is dubbel glas. Ruit aan de buitenkant is gebroken : draadglas met vierkantjes ongeveer15 mm x 15 mm (stralio). Gelieve prijs te geven voor opmeten + herstellen
zaterdag 21 oktober 2017

Vervangen glas voordeur

Gebroken glas voordeur te vervangen. Afmeting :195 x62 cm Eén kant melkglas
zaterdag 21 oktober 2017

Glas in raam lichtstraat keuken vervangen

Minstens 2 ramen in lichtstraal keuken zijn aan vervanging toe. Vocht tussen het glas. Hout nog goed denk ik. Maar heeft nazicht nodig.
woensdag 18 oktober 2017

Dubbel glas in raam van lichtstraat vervangen

In de lichtstraat in de keuken is er 1 raam dat open kan. In dat raam komt er vocht tussen de dubbele beglazing. Dit moet dus vervangen worden. Ongeveer 1m op 1m40
maandag 16 oktober 2017

Kapot gaskachel raam vervangen en onderhoud gaskachel

Mijn gaskachel raam (25 cm op 40 cm ) is gebroken en is toe aan een onderhoud. Merk niet geweten...
donderdag 12 oktober 2017

Houten voordeur vervangen door PVC deur

Momenteel hebben wij een houten voordeur en zouden deze willen vervangen door een PVC voordeur. Liefst zo snel mogelijk een nieuwe voordeur kunnen plaatsen.
zaterdag 30 september 2017

Gebarsten glas vervangen in een scheidingswand

Ik zoek iemand die een gebarsten glas in een scheidingswand kan vervangen.
dinsdag 26 september 2017

Glas in raam vervangen

Er is een grote barst (met uitlopers) in de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn raam, de buitenkant is nog intakt. Afmetingen zijn ongeveer 200x150 cm.
donderdag 21 september 2017

Vervanging beglazing velux

Vervanging beglazing velux.Velux type GGL5 (66 X 118) - dakvenster in berging -
woensdag 20 september 2017

Enkel glas vervangen door dubbel glas 6 ramen

Wens enkel glas te vervangen door dubbel glas of hoog rendementsglas : ongeveer 6 m² , kozijnen hebben een slag lat van 4 cm breedte . Waarschijnlijk ook nog bij 2 andere ramen het glas vervangen. In totaal 6 ramen.
woensdag 6 september 2017

Gebarsten glas vervangen van winkelpand

Betreft een winkelpand: In de raampartij van de voorgevel is een glasplaat gebarsten. Dit is te vervangen met een soortgelijke beglazing (ik vermoed dubbel glas).
woensdag 6 september 2017

Ruit vervangen van hotelkamer

Wij hebben een ruit van een hotelkamer welke is gebarsten. De ruit is 132,5 cm breed en 134. 5 hoog, het betreft dubbelzijdig glas. De barst bevind zich aan de binnenzijde van kamer 15 in een hotel.
vrijdag 25 augustus 2017

Enkel glas vervangen door HR glas chalet

Ik wil in 6 ramen en 1 deur enkel glas laten vervangen door hr glas ,de kozijnen zijn nog in uitmuntende staat.
dinsdag 22 augustus 2017

Glas vervangen van serre

Vervangen van gebroken glas in dak van serre. Maten : 1.73 op 63.
maandag 21 augustus 2017

Matglazen panelen vervangen door dubbel glas

In een bestaande poort wil ik de 6 houten panelen en de 3 matglazen panelen vervangen door transparant dubbel glas.
woensdag 9 augustus 2017

Glas vervangen in voordeur

Graag uw prijs voor de vervanging van het glas in onze voordeur. Het is dubbel mat glas waarvan slechts een kant is gebarsten (door ertegen te botsen met een step).
dinsdag 8 augustus 2017

Ramen op gelijkvloers renoveren ook glaswerk

Wij willen de ramen op het gelijkvloers renoveren. Op het plan zijn de afmetingen terug. (Opmerking bij het plan: de woning is het huis rechts op het plan. Het gelijkvloers is op het linkse huis aangeduid). De ramen aan "ontvangstplaats" en "woonkamer" zijn gelegen aan de straatkant. Deze zijn reeds vervangen en zijn nu in één stuk, vast. We zouden graag de ramen als volgt willen: - Onvangtsplaats: 1 stuk, vast - Woonkamer: 1 stuk, vast - Traphal: 1 stuk, vast - Bergplaats: kleine raam gaan we verwijderen, het andere raam mag in 1 stuk, vast - WC: deze gaan we verwijderen Voor de ontvangstplaats, de woonkamer en de afwas ook nog rolluiken gewenst (deze zijn reeds aanwezig, doch verouderd). Ramen in alu of pvc
maandag 7 augustus 2017

Dubbel glas in bestaand raam vervangen

Dubbel glas (Sprimoglass 2/97) vervangen in bestaand raam (waterdamp tussenin) door hoogrendementsglas met een U-waarde van maximaal 1,1. Het is een raam met houten kader op de 1e verdieping (vlot bereikbaar, op een slaapkamer). Afmetingen dubbel glas ongeveer. : 65 cm breed op 97 cm hoog.

Partners

Partners van Casius