Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
67 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 15 september 2018

Raampartijen vervangen door HR glas

Vijf raampartijen dienen vervangen te worden door hoogrendementsglas voor een totaal oppervlakte van circa 10 m². 4 x 1. 75 x 1. 25 + een klein zijraam. Bestaande raamkozijnen zijn in hout.
woensdag 29 augustus 2018

Glas van gebroken ruit vervangen

Dubbel raam van 68x151 is gebarsten langs de binnenzijde. Ik ben opzoek naar iemand die dit kan vervangen.
woensdag 22 augustus 2018

Gebarsten glas vervangen

Er zouden 2 glazen moeten vervangen worden. 3 dubbel glas ( mat van kleur). 60X112 cm. Gewoon raam van badkamer. Moet nu vervangen worden door mat glas.
donderdag 2 augustus 2018

Raam vervangen

Het raam van onze koffiebar werd kapotgeslaan. Graag zouden wij die zo snel mogelijk willen vervangen. De afmeting van het raam is 118 x 177 cm (enkele beglazing).
dinsdag 31 juli 2018

Vervanging glas buitenkant voordeur

Onze voordeur bestaat uit witte pvc met melkglas langs de binnenzijde en melkglas langs de buitenzijde. Dit is dubbelzijdig glas. Het glas langs de buitenzijde is volledig gebarsten. Dat langs de binnenzijde is volledig intact. De breedte is 80cm de hoogte van het glas is 200cm.
woensdag 25 juli 2018

Enkel glas houten voordeur vervangen

Het raampje van mijn houten voordeur is stuk, graag vervangen. Het is enkel glas de afmetingen van het glas is 31 x 93 cm. De houten deur is nog heel goed, dus moet niet hersteld worden.
vrijdag 13 juli 2018

Dubbelglas plaatsen in 9 ramen en nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil dubbelglas plaatsen 32 m² in totaal te plaatsen. Vooraan een heel groot raam. Ongeveer een totaal van 9 ramen. Ook een voordeur plaatsen.
maandag 2 juli 2018

Drievoudig glas plaatsen

Ik wil twee vensters laten vervangen door 3 voudig glas, De afmetingen zijn 2,8m op 1,5m ( lengt, hoogte).
zondag 1 juli 2018

Vervangen dubbel glas GHL 8 door HR++ of door 3 voudig glas

Vervangen van het dubbel glas door een HR glas. Dit is 1 glas boven dat moet worden vervangen.
dinsdag 26 juni 2018

Voordeur glas vervangen door transparant glas

Wij hebben een houten voordeur met dubbel glas waar je niet doorheen kan kijken. Wij zouden dit graag asap willen vervangen door 'transparant glas'. Afmetingen van glas is ongeveer 60 op 1.65 meter ongeveer.
dinsdag 26 juni 2018

Glas van veranda herstellen/vervangen

Veranda dak herstellen of vervangen. Dit is van glas.
woensdag 13 juni 2018

Dubbelglas plaatsen in achterdeur

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in de achterdeur. Nu zit er geen glas in en dit zou dubbel glas moeten zijn. De afmeting is 113 cm x 77 cm.
woensdag 13 juni 2018

Binnenraam herstellen

Er moet een raam in de living hersteld worden, een raam dat een buffer is tussen de living en de veranda
maandag 11 juni 2018

Herstellen van raam in keukendeur

Mijn zoon heeft het raam van de keukendeur gebroken. Ik ben op zoek naar de meest voordelige manier om dit te laten herstellen. Het raam is 141 cm lang en 44 cm breed.
woensdag 6 juni 2018

Vervangen dubbelglas

Het dubbelglas in een schuifdeur is gebarsten, en moet vervangen worden. Afmetingen 131 x 183 cm, in houten sponning. Het lijkt mij vrij normaal dubbelglas, geen bijzonder HR
maandag 4 juni 2018

Plexiglas plaatsen aan trapleuning open trap

Wij hebben 2 trappen en 1 overloop waarbij we aan de leuning/balustrade graag plexiglas willen monteren. Het gaat over een projectje "op maat".
zondag 3 juni 2018

Houten ramen vervangen door ramen in pvc

Vervanging van enkele beglazing van 4 grote ramen naar hoogrendementsglas. Afmetingen ongeveer 2x2,5m. Werken voorzien voor najaar 2018. 15de verdieping. Bedoeling is om PVC kozijnen te plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Herstellen serre na stormschade

Onze serre (15m²) is beschadigd geraakt na een storm Het gaat om een particuliere serre. De beglazing van het geheel moet vervangen worden
dinsdag 29 mei 2018

Dubbelglas vervangen en opening maken voor kattenluik

Ik wil in de achterdeur het dubbel glas vervangen met in het nieuwe matte dubbele glas een opening voor een kattenluik.
donderdag 24 mei 2018

Glas in raam vervangen

Herstelling glasbreuk van 1 glas van raam met dubbele beglazing. Afmetingen 85 x 185 cm. Rijhuis, gelijkvloers, straatkant.
maandag 21 mei 2018

Glas vervangen

Ik wil graag het glas van de deur laten vervangen Het glas van binnen is nog intact, maar dat van buiten is kapot.
vrijdag 18 mei 2018

Glas voordeur vervangen

In de aluminium voordeur zit een dubbel glas, waarvan het buitenste deels mat is met motief in verwerkt. Het buitenste glas is gebarsten en moet vervangen worden. Afmetingen: glas 192 op 74 cm.
dinsdag 15 mei 2018

Enkel glas plaatsen

Klein ruitje kapot, moet vervangen worden. Er is nog een losse glasplaat compleet dus moet nog 1 glasplaat gemaakt en samen geplaatst worden. Afmetingen zijn ongeveer 69 breedte en 31 hoogte.
dinsdag 15 mei 2018

Glas vervangen voordeur

Ik wil een glas laten plaatsen aan de voordeur de binnenzijde is kapot en moet vervangen worden is met matte strepen erin het glas .
donderdag 10 mei 2018

Enkel glas vervangen door hoog rendement dubbele beglazing

We willen in de 6 ramen van een appartement het enkel glas vervangen door hoog rendement dubbele beglazing, indien mogelijk met behoudt van de bestaande aluminium profielen. Indien dit niet mogelijk is dan zouden we volledig nieuwe ramen willen plaatsen.

Partners

Partners van Casius