Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

zondag 31 december 2017

Deurraam van salondeur vervangen

Ik zou graag het deurraam van onze salondeur willen vervangen. Er is namelijk een ongeluk gebeurt en we zouden dit graag laten herstellen. Het gaat om een enkele beglazing.
dinsdag 19 december 2017

Herstellen of vervangen gebarsten glas verandadak

Er zit een barst van ongeveer 7 cm aan de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn verandadak. Herstellen of vervangen van glas.
maandag 18 december 2017

Enkel glas vervangen door HR glas (in totaal 11 ramen)

Ik wil het glas van de ramen (enkel glas) laten vervangen door hoogrendementsglas. antal ramen : Afmetingen raam ongeveer 70 cm op 110 cm. Varieert wel wat van raam tot raam. In totaal 11 ramen.
dinsdag 12 december 2017

Glas velux raam vervangen

Er is een barst in glas van velux raam. Ik wil deze repareren/vervangen. type velux raam :GGL 304 0000
vrijdag 8 december 2017

Vervangen ruit van binnendeur

Nieuwe glas plaatsen in deur. Breedte van het raam is ongeveer 52 cm en lengte is 1m36.
woensdag 6 december 2017

Barst in raam herstellen

Zit met driedubbel glas op pvc raam. De barst is enkel binnenin.
maandag 4 december 2017

Glas vervangen deur living

Ik wil graag het glas vervangen van de deur van de living. Dit is al een oudere deur. Het zijn 2 aparte ramen van afmetingen van : H 99 cm en B 27 cm. Graag prijs inclusief plaatsing. Graag doorzichtig glas.
vrijdag 1 december 2017

Thermische breuk / raam vervangen in houten chassis

Wij hebben een raam dat gebarsten is (thermische breuk), formaat is ong 57 op 130 mm in een houten chassis.
woensdag 29 november 2017

Dubbel glas plaatsen in beschermd monument

We zijn eigenaar van een beschermd monument. Deze heeft nog enkele beglazing en we zouden graag overgaan naar dubbele beglazing. Ook zijn er enkele lichten ( Bovenwaaiers) met gekleurd glas. Aantal : 20 chassis in hout Woning 420 m²
dinsdag 28 november 2017

Veranda raam vervangen

Er is uit mijn veranda een raam stuk, dit zou ik graag laten vervangen, het gaat over enkel het raam en niet de omkadering (dak van veranda). Materiaal = pvc. Afmetingen zijn: lengte 2934mmBreedte 570mmDikte 29 mm
maandag 27 november 2017

Dubbele beglazing vervangen door nieuwe

Wij hebben een bestaande woning met enkel dubbel glas. Graag een offerte voor de volgende afmetingen. Breedte: 74cm x Hoogte 1. 81m x vier stuks. Met de daarbij voorzien tochtstrips. Deze zijn opendraaiende terrasdeuren. HR+ of hoger (indien dit mogelijk is ). Houten kozijnen.
maandag 20 november 2017

Gebarsten glas binnendeur vervangen

Ik heb een barst in het glas van mijn binnendeur. De barst is langs de buitenkant ongeveer 40 cm.
maandag 20 november 2017

Glas in deur vervangen

Er is een grote barst in de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn pvc voordeur (buitenste glas is intact). Het binnenste glas zal helemaal moeten vervangen worden. Afmeting is ongeveer 2m op 0,75 m.
zaterdag 18 november 2017

Velux glas vervangen

We hebben een velux raam van ongeveer 30 jaar oud. Graag zouden we het glas laten vervangen. Type glas: Veltrem 3686. Ongeveer maten: 117 x 75. Het type velux kan ik niet meer lezen op het raam. Kan u een offerte opmaken.
maandag 13 november 2017

Enkel glas vervangen door dubbelglas

We hebben net een woning gekocht. In deze woning staan houten ramen en sommige hebben nog enkel glas. We zouden dit glas willen laten vervangen door thermopan maar in de bestaande ramen. Het gaat over volgende werken: - 2x glas in deur (+/- volledige hoogte) - 2 smalle ramen naast de voordeur - 3 dubbele openslaande ramen - 1 klein raampje in wc
zaterdag 11 november 2017

Vervangen glas in binnendeur

Glas in binnendeur (badkamer) is gebroken en moet worden vervangen. Oud glas is verwijderd uit sponning, nieuw glas = enkel glas, ondoorzichtig.
zaterdag 11 november 2017

Dubbelglas vervangen door HR geluidisolerend glas

We willen nieuw dubbel glas dat beter isoleert en beter het geluid buiten houdt. Nakijken of de bestaande houten ramen nog in voldoende in staat zijn om dit te doen. Eventueel vervangen maar liefst niet. Het zijn ongeveer 12 ramen die moeten worden vervangen gans het huis met de voordeur. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 6 november 2017

Gebroken glas deur vervangen

Mijn raam van mijn deur is gebroken. Het is dubbele beglazing maar enkel het gezandstraald glas is gebroken.
donderdag 2 november 2017

Dakraam van veranda herstellen

Veranda dakraam gebroken : maat ongeveer 325 cm x 80 cm. Is dubbel glas. Ruit aan de buitenkant is gebroken : draadglas met vierkantjes ongeveer15 mm x 15 mm (stralio). Gelieve prijs te geven voor opmeten + herstellen
zaterdag 21 oktober 2017

Vervangen glas voordeur

Gebroken glas voordeur te vervangen. Afmeting :195 x62 cm Eén kant melkglas
zaterdag 21 oktober 2017

Glas in raam lichtstraat keuken vervangen

Minstens 2 ramen in lichtstraal keuken zijn aan vervanging toe. Vocht tussen het glas. Hout nog goed denk ik. Maar heeft nazicht nodig.
woensdag 18 oktober 2017

Dubbel glas in raam van lichtstraat vervangen

In de lichtstraat in de keuken is er 1 raam dat open kan. In dat raam komt er vocht tussen de dubbele beglazing. Dit moet dus vervangen worden. Ongeveer 1m op 1m40
maandag 16 oktober 2017

Kapot gaskachel raam vervangen en onderhoud gaskachel

Mijn gaskachel raam (25 cm op 40 cm ) is gebroken en is toe aan een onderhoud. Merk niet geweten...
donderdag 12 oktober 2017

Houten voordeur vervangen door PVC deur

Momenteel hebben wij een houten voordeur en zouden deze willen vervangen door een PVC voordeur. Liefst zo snel mogelijk een nieuwe voordeur kunnen plaatsen.
zaterdag 30 september 2017

Gebarsten glas vervangen in een scheidingswand

Ik zoek iemand die een gebarsten glas in een scheidingswand kan vervangen.