Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Oost-Vlaanderen.

26 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: enkel glas vervangen door dubbele beglazing, dubbel glas plaatsen in raam voorgevel, houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing, dubbel glas in bestaande ramen plaatsen, dubbel glas plaatsen, glas in bestaand raam vervangen, dubbelglas plaatsen in kelderramen, retro dubbel ribbelglas plaatsen, dubbel glas plaatsen, herstelling glazen veranda, herstellen van raam in veranda, herstellen dakraam en twee kleine venstertjes, ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen, herstellen glas voordeur, dubbel glas vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

maandag 17 juli 2017

Dubbel glas plaatsen in raam voorgevel

Wil dubbel glas laten plaatsen in het alluminium raam in de voorgevel. Dit is nu enkel glas. Afmeting 140 cm B , L ?
dinsdag 27 juni 2017

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbele beglazing voor: Ramen in hout 70 cm op 110 cm 2 stuks Pvc ramen 180 cm op 1,40 cm 2 stuks Raam in deur 50 cm op 120 cm 2 stuks
dinsdag 20 juni 2017

Dubbel glas winkel vervangen

Een dubbel glas vervangen van voorruit van winkel, een formaat 2. 00 m x 1.75 meter.
dinsdag 6 juni 2017

Ruit van dubbel glas herstellen

Wij hebben een ruit van dubbel glas, afmetingen bij benadering 63*45cm. Hiervan is de binnenste "laag" dusdanig gebarsten dat deze volgens mij vervangen moet worden, de buitenste is prima in orde. Een foto van de schade heb ik bij deze aanvraag gevoegd. Ik wil graag benadrukken dat ik van mijn hoofdkantoor pas werk mag laten verrichten wanneer ik een fysieke (op papier/digitaal) offerte heb ontvangen, aan het opstellen van deze offerte mogen ook geen kosten zijn verbonden, maar dat zal gezien de omschrijving op deze website geen enkel probleem zijn neem ik aan.
dinsdag 30 mei 2017

Glas binnendeur vervangen

Glas in binnendeur tussen gang en living is gebroken, het betreft een dubbele deur waarvan er een glas stuk is.
maandag 22 mei 2017

Glas in ramen vervangen

Dubbel beglazing vervangen van 4 ramen, wegens vocht tussen het glas.
vrijdag 19 mei 2017

Plaatsen van ramen in dubbel glas

Het vervangen en plaatsen van 2 ramen dubbel glas in appartementsgebouw 1 raam 120x160 een tweede venster 60x40.
woensdag 17 mei 2017

Glas van dakramen vervangen

We zoeken een vakman voor de vervanging van twee glazen in een Velux CGL4. Dit gezien condenswater in de isolatieruimte tussen de twee lagen glas. Beide veluxen zitten ingewerkt in het dak van een traditionele gezinswoning (1° verdieping).
dinsdag 9 mei 2017

Kapot glas in raam vervangen

Ik heb twee houten terrasramen van firma Engels Lokeren (30j. Oud maar in goede staat) met dubbelglas, en opgeplakte houten kruisen. Afmeting elk glas ongeveer 183 x 53 cm. Eén van de twee glazen is gescheurd; ik wil de kruisen van de twee ramen ook verwijderen. Misschien moet het glas van de twee ramen tegelijk vervangen worden. Zoek iemand die glas op maat kan voorzien en installeren in de twee houten ramen. Graag vooraf offerte/indicatie van de prijs (glas, uithalen, monteren, kitten)
vrijdag 5 mei 2017

Plaatsen glazen wand met dubbele glazen deur

In de benedenverdieping van een oud herenhuis (verbouwd, 1 grote lange ruimte), willen we graag een glazen wand plaatsen, zodat de ruimte in 2 wordt opgedeeld. Resultaat zou moeten zijn dat er een gesprek of vergadering in de ene ruimte kan plaatsvinden, met minder lawaaihinder van de aanwezigen in de andere ruimte. Licht moet wel doorgelaten worden, vandaar keuze glas. Er zou een dubbele deur ingewerkt moeten worden. Het gaat om een hoogte van +/- 3m en breedte +/- 3m, aan te sluiten op pleisterwerk. Graag een offerte inclusief materiaal, plaatsing, ... (klinken, scharnieren, aansluiting op muren) Zie foto om een idee te hebben (bestaande ruimte iets kleiner, foto ter illustratie v/h internet gehaald).
zondag 30 april 2017

Glas van deur vervangen

Vannacht is de glazen deur volledig beschadigd, deze moet nu dringend vervangen worden.
woensdag 26 april 2017

Dubbel glas plaatsen in te behouden houten schrijnwerk

Het betreft het vervangen van enkel glas naar dubbel glas op het gelijkvloers van een oud herenhuis. 5 ramen in de voorgevel, 1 in de achtergevel, incl. bovenlichten. Het houten schrijnwerk is nog in heel goede staat. Het dubbel glas dient van buitenuit geplaatst te worden aangezien de lambrisering langs de binnenzijde niet geschonden mag worden. De bedoeling is dat het schrijnwerk ook luchtdicht afgewerkt wordt zodat het schrijnwerk klaar is voor de schilder. Grote precisie is vereist.
zaterdag 22 april 2017

Gebroken ramen vervangen

Er is een raam van de garage kapot. We kunnen dat zelf niet repareren. 3 aparte raampjes - 3x 0.5m x 1m
zondag 16 april 2017

Gebarste ramen (dubbel glas) vervangen

Dubbel glas, barst van 30 cm aan de binnenzijde: herstellen/vervangen. Afmeting raam: 73 cm op 112 cm
vrijdag 14 april 2017

Vervangen dubbel glas voordeur

Mijn voordeur bestaat uit drie gelijke delen dubbel glas. Het onderste gedeelte is beschadigd en zou vervangen moeten worden. De afmetingen zijn ongeveer 69 cm x 60 cm ( B X H). Soort glas: melkglas
maandag 3 april 2017

Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas

Gewoon dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas in 7 ramen met telkens 3 onderverdelingen. Afmetingen van de onderverdelingen : 3 x 1. 65 xx 1. 70 x 0. 65 6 x 1. 50 x 0. 65 3 x 0. 90 x 0. 65 3 x 0. 90 x 0. 65 3 x 1. 25 x 0. 65 De horizontale verdelingen in de ramen mogen eventueel verwijderd worden om telkens één glaspaneel per raam te bekomen. Alle ramen zijn op het gelijkvloers.
donderdag 23 maart 2017

Glas in schuifraam herstellen

Krassen van hond uit schuifraam halen
dinsdag 21 maart 2017

Glas veranda vervangen wegens schade

Glas zijkant van de veranda is stuk. Deze in dubbel glas binnenkant geribd melkglas en buitenkant glad. Afmetingen 1,95m hoog en 1,76 breed.
dinsdag 28 februari 2017

Velux glas vervangen

Voor het vervangen van 1 Velux glas in bestaande Velux raam met opgegeven coördinaten GHLAA 026. Het buitenglas is stuk.
donderdag 23 februari 2017

Vervangen dubbel vensterglas in 4 venstervleugels

In de twee houten (meranti) ramen van de bovenverdieping, aan de ZW-zijde van de woning, is er condensvorming binnenin de glasplaten van de dubbele beglazing. Het betreft in totaal 4 glasplaten met afmetingen ong. B x H = 60 x 120 cm. Graag offerte voor plaatsing nieuw glas en afvoer oud glas.
donderdag 23 februari 2017

Warmtesisolerend voorzetraam plaatsen

Plaatsen van warmte isolerende voorzetramen in 3 plaatsen in ons huis. Er zijn 4 single ramen van 85 cm breed en 125 cm hoog en 2 dubbele ramen met een vast gedeelte van 120 cm breed en 55 cm hoog en een open gedeelte van 120 cm breed en 100 cm hoog. De bovenkant van alle venster is licht gebogen.
zaterdag 18 februari 2017

Herstellen loodglas binnendeur

De deuren op de gelijkvloers van mijn woning bestaan uit een houten omkadering met daarin zes stukken gekleurd bruin-geel glas. Onlangs brak er één stuk glas van de keukendeur. Bijgevolg ben ik op zoek naar iemand die me kan helpen met de vervanging van dit stuk glas. Het stuk glas in kwestie heeft volgende afmetingen (zie foto's): 29cm x 49cm.
woensdag 15 februari 2017

Schuifraam vervangen

Ons huidig schuifraam is aan vervanging toe. Ik had graag een offerte ontvangen voor een schuifraam pvc met afmetingen 180 cm lengte x 200 cm hoogte in PVC.
zondag 5 februari 2017

Enkel gebarste ramen (dubbel glas) vervangen

Graag zou ik 2 gebarsten ramen vervangen. Deze zijn in dubbel glas.
vrijdag 20 januari 2017

Ruit van de deur in de garage vervangen

Het glas in de deur met aluminium omlijsting/frame moet vervangen worden. Heden is dit gewapend glas, fijn in metaalraster. De deur bevindt zich in de garage.

Partners

Partners van Casius