Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
131 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oostakker, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 11 juli 2020

Vervangen glas in raam

Glas van raam in veranda vervangen. Het is enkel glas en dat mag wel zo blijven. Het gaat om een raam van ruw gemeten 1.57m x 2.11m.
dinsdag 30 juni 2020

Geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer

Ik heb nieuwe alu ramen met geluidsisolerend glas laten plaatsen maar heb nog steeds veel geluid van auto's in de ochtend tss 6 en 9 am. Ik wil nu de optie van een voorzetraam verder bekijken.
zaterdag 27 juni 2020

Dakramen plaatsen + deurgat vergroten

2 Dakramen plaatsen op zolder. Deurgat in muur tussen 2 zolderkamers vergroten.
maandag 22 juni 2020

Nieuw dubbel glas in een raam steken

Het buitenste glas van ons dubbelglas keukenraam (ong 1,5m2) is gebroken. Graag plaatsen van nieuw dubbelglas raam.
dinsdag 2 juni 2020

Vervangen van een velux glas

Vervanging ter plaatse van het glas bij de volgende velux-dakramen : de typeplaatjes op de ramen vermelden : GGL-4 1013 H08 0 GGL-5 1014 H08 0. In de badkamer & slaapkamper op het eerste verdiep, velux kan er langs de kamer makkelijk uitgenomen worden
zaterdag 23 mei 2020

Herstel glas in dakvenster en dak hobbyserre

Ik wil glas dakvenster en kapot glas dak van hobbyserre laten vervangen
zondag 10 mei 2020

Serre herstellen

De helft van het dak van mijn hobbyserre is stuk. Ik zou dit graag laten herstellen. De serre is ongeveer 7 à 8 meter op 4 meter.
maandag 4 mei 2020

Achterzetraam met schuivende delen

Achterzetraam met schuivende delen plaatsen achter reeds bestaand raam. Afmetingen zijn ong 2.8m x 1,15m
dinsdag 28 april 2020

Glas in pvc voordeur vervangen

Het glas in onze voordeur is gesneuveld. Het gaat om 'n dubbel glas afmeting -+ 73,5cm x 199cm. Graag zouden wij deze uiteraard zo snel mogelijk laten vervangen.
zondag 26 april 2020

Vervangen dubbel glas in raam en vast gedeelte schuifraam

Ik heb een raam met condensvorming tussen het dubbel glas. Raam afmetingen 215/50, hout afrormosea, beglazing superlite. Bijgaand foto is linker kant. Raam heeft een boog. Dit wordt door mijn brandverzekering gedekt. Voor de aanvraag heb ik een prijsopgave nodig.