Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Oost-Vlaanderen.

26 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: achterzetramen plaatsen voor monumentaal pand, enkel glas vervangen door dubbel glas 6 ramen, dubbel glas vervangen in raam en voordeur, herstelling glazen verandadak, dubbel glas vervangen in 4 velux ramen, dubbel glas plaatsen in ramen, vervangen glas van 5 velux ramen, geluidswerend glas vervangen in appartement, loopglas plaatsen, enkel glas vervangen door HR glas chalet, dubbel glas plaatsen in appartement, herstelling dubbel glazen buitendeur, gebarsten glas vervangen van winkelpand, ruit vervangen van hotelkamer, glas in achterdeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

donderdag 21 september 2017

Vervanging beglazing velux

Vervanging beglazing velux.Velux type GGL5 (66 X 118) - dakvenster in berging -
woensdag 20 september 2017

Enkel glas vervangen door dubbel glas 6 ramen

Wens enkel glas te vervangen door dubbel glas of hoog rendementsglas : ongeveer 6 m² , kozijnen hebben een slag lat van 4 cm breedte . Waarschijnlijk ook nog bij 2 andere ramen het glas vervangen. In totaal 6 ramen.
woensdag 6 september 2017

Gebarsten glas vervangen van winkelpand

Betreft een winkelpand: In de raampartij van de voorgevel is een glasplaat gebarsten. Dit is te vervangen met een soortgelijke beglazing (ik vermoed dubbel glas).
woensdag 6 september 2017

Ruit vervangen van hotelkamer

Wij hebben een ruit van een hotelkamer welke is gebarsten. De ruit is 132,5 cm breed en 134. 5 hoog, het betreft dubbelzijdig glas. De barst bevind zich aan de binnenzijde van kamer 15 in een hotel.
vrijdag 25 augustus 2017

Enkel glas vervangen door HR glas chalet

Ik wil in 6 ramen en 1 deur enkel glas laten vervangen door hr glas ,de kozijnen zijn nog in uitmuntende staat.
dinsdag 22 augustus 2017

Glas vervangen van serre

Vervangen van gebroken glas in dak van serre. Maten : 1.73 op 63.
maandag 21 augustus 2017

Matglazen panelen vervangen door dubbel glas

In een bestaande poort wil ik de 6 houten panelen en de 3 matglazen panelen vervangen door transparant dubbel glas.
woensdag 9 augustus 2017

Glas vervangen in voordeur

Graag uw prijs voor de vervanging van het glas in onze voordeur. Het is dubbel mat glas waarvan slechts een kant is gebarsten (door ertegen te botsen met een step).
dinsdag 8 augustus 2017

Ramen op gelijkvloers renoveren ook glaswerk

Wij willen de ramen op het gelijkvloers renoveren. Op het plan zijn de afmetingen terug. (Opmerking bij het plan: de woning is het huis rechts op het plan. Het gelijkvloers is op het linkse huis aangeduid). De ramen aan "ontvangstplaats" en "woonkamer" zijn gelegen aan de straatkant. Deze zijn reeds vervangen en zijn nu in één stuk, vast. We zouden graag de ramen als volgt willen: - Onvangtsplaats: 1 stuk, vast - Woonkamer: 1 stuk, vast - Traphal: 1 stuk, vast - Bergplaats: kleine raam gaan we verwijderen, het andere raam mag in 1 stuk, vast - WC: deze gaan we verwijderen Voor de ontvangstplaats, de woonkamer en de afwas ook nog rolluiken gewenst (deze zijn reeds aanwezig, doch verouderd). Ramen in alu of pvc
maandag 7 augustus 2017

Dubbel glas in bestaand raam vervangen

Dubbel glas (Sprimoglass 2/97) vervangen in bestaand raam (waterdamp tussenin) door hoogrendementsglas met een U-waarde van maximaal 1,1. Het is een raam met houten kader op de 1e verdieping (vlot bereikbaar, op een slaapkamer). Afmetingen dubbel glas ongeveer. : 65 cm breed op 97 cm hoog.
maandag 7 augustus 2017

Herstellen glas voordeur

Het glas van onze voordeur is zwaar gebarsten bij het openmaken van de deur (waarbij het glas tegen een obstakel terecht kwam). Het kader van de is 199 x 119 cm. Glas zelf 180 x 99 cm (zichtbaar deel, ook nog stukje in kader natuuurlijk).
maandag 7 augustus 2017

Ruit in mijn voordeur veranderen

Ruit in mijn voordeur veranderen Afmetingen breed 706x 577 hoog Gezandstraald glas met heldere boord
zaterdag 5 augustus 2017

Vervangen glas in houten schuifdeur

Het dubbel glas in de houten schuifdeur (bouwjaar 1980) is gebroken (afm ca 98 x 174 cm (x 1cm)). Graag vervangen door nieuw glas - Graag prijs met en zonder zonnewerende coating indien mogelijk.
dinsdag 1 augustus 2017

Glas van binnendeuren vervangen

Graag wil ik het glas van twee binnendeuren vervangen. Afmetingen ongeveer 151 x 59 cm. Indien mogelijk mat en doorzichtig gecombineerd.
maandag 31 juli 2017

Gebroken glas in raam vervangen

Glasbreuk :thermo Specificaties : Agc thermocel Raam : 93 cm op 93 cm. Raam kan niet open.
zaterdag 29 juli 2017

Glas binnendeur vervangen

Niet doorzichtig glas te plaatsen in binnendeur. Ongeveer 142cm x 48cm / 5mm dikte
maandag 17 juli 2017

Dubbel glas plaatsen in raam voorgevel

Wil dubbel glas laten plaatsen in het alluminium raam in de voorgevel. Dit is nu enkel glas. Afmeting 140 cm B , L ?
dinsdag 27 juni 2017

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbele beglazing voor: Ramen in hout 70 cm op 110 cm 2 stuks Pvc ramen 180 cm op 1,40 cm 2 stuks Raam in deur 50 cm op 120 cm 2 stuks
dinsdag 20 juni 2017

Dubbel glas winkel vervangen

Een dubbel glas vervangen van voorruit van winkel, een formaat 2. 00 m x 1.75 meter.
dinsdag 6 juni 2017

Ruit van dubbel glas herstellen

Wij hebben een ruit van dubbel glas, afmetingen bij benadering 63*45cm. Hiervan is de binnenste "laag" dusdanig gebarsten dat deze volgens mij vervangen moet worden, de buitenste is prima in orde. Een foto van de schade heb ik bij deze aanvraag gevoegd. Ik wil graag benadrukken dat ik van mijn hoofdkantoor pas werk mag laten verrichten wanneer ik een fysieke (op papier/digitaal) offerte heb ontvangen, aan het opstellen van deze offerte mogen ook geen kosten zijn verbonden, maar dat zal gezien de omschrijving op deze website geen enkel probleem zijn neem ik aan.
dinsdag 30 mei 2017

Glas binnendeur vervangen

Glas in binnendeur tussen gang en living is gebroken, het betreft een dubbele deur waarvan er een glas stuk is.
maandag 22 mei 2017

Glas in ramen vervangen

Dubbel beglazing vervangen van 4 ramen, wegens vocht tussen het glas.
vrijdag 19 mei 2017

Plaatsen van ramen in dubbel glas

Het vervangen en plaatsen van 2 ramen dubbel glas in appartementsgebouw 1 raam 120x160 een tweede venster 60x40.
woensdag 17 mei 2017

Glas van dakramen vervangen

We zoeken een vakman voor de vervanging van twee glazen in een Velux CGL4. Dit gezien condenswater in de isolatieruimte tussen de twee lagen glas. Beide veluxen zitten ingewerkt in het dak van een traditionele gezinswoning (1° verdieping).
dinsdag 9 mei 2017

Kapot glas in raam vervangen

Ik heb twee houten terrasramen van firma Engels Lokeren (30j. Oud maar in goede staat) met dubbelglas, en opgeplakte houten kruisen. Afmeting elk glas ongeveer 183 x 53 cm. Eén van de twee glazen is gescheurd; ik wil de kruisen van de twee ramen ook verwijderen. Misschien moet het glas van de twee ramen tegelijk vervangen worden. Zoek iemand die glas op maat kan voorzien en installeren in de twee houten ramen. Graag vooraf offerte/indicatie van de prijs (glas, uithalen, monteren, kitten)

Partners

Partners van Casius