Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
96 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

donderdag 23 januari 2020

Dubbel glas plaatsen op verschillende plaatsen

Op zoek naar een specialist om verschillende ramen van dubbel glas te voorzien.
dinsdag 21 januari 2020

Vervangen glas schuifraam

Ik zou graag 1 glas vervangen van ons schuifraam. Dit is beschadigd geraakt door honden die dit raam hebben bekrast en zouden dit daarom graag vervangen. De afmeting van het schuifraam is 1500 x 1500, het te vervangen glas zelf 579 breedte x 1278 hoogte. Dit is momenteel hoogrendementsglas 1.0 en wordt liefst vervangen door hetzelfde. PVC Kader.
maandag 20 januari 2020

Dubbelglas vervangen

Dubbelglas vervangen ruit van 60 x 120 cm gebroken en te vervangen in bestaand PVC-raam. Gelijkvloers.
woensdag 15 januari 2020

Vervangen gebarsten etalageraam

Op zoek naar plaatser voor het leveren en plaatsen van een etalageraam 4000mm X 2200 mm, driedubbele glazing Climaplus 8/8/66.2. Oude etalage is gebroken en dient verwijderd te worden. Uithalen zou een probleem kunnen veroorzaken daar die helemaal verbrijzeld is.
maandag 6 januari 2020

Glas in voordeur vervangen

Ik wil de ruit van de voordeur vernieuwen, daar de buitenste laag van het veiligheidsglas gebroken is. De maten zijn gemeten vanaf het binnenkader deze bedragen 2320mm op 900mm.
maandag 6 januari 2020

Glazen raam herstellen

Wij hebben ons huis net gekocht en is een glazen raam van gebarsten dit is dubbele beglazing we zouden dit graag laten herstellen en eventueel ineens melkglas laten plaatsen indien mogelijk
zondag 5 januari 2020

Plaatsen raamrooster

Ikv ventilatie (nu condens op het raam in slaapkamer) willen we proberen of dit met een rooster op te lossen is. 1 dubbel glas (4/12/4) +- 95,5 x 60 vervangen door glas + raamrooster (RAL 7016)
donderdag 26 december 2019

Ruit voordeur herstellen

Het is een oud herenhuis, het gaat om de buitendeur/ voordeur. De ruit daarin (met motief) is gebroken, deze zou herstelt moeten worden. Daarin zit een soort luik dat open kan.
zondag 22 december 2019

Rubbers ramen vervangen

Ik heb PVC schrijnwerk van Deceuninck dat iets meer dan 10 jaar oud is. De rubbers die het glas hierin vasthouden zijn om veel plaatsen verstorven en brokkelen af. Hierdoor sluiten de ramen niet mooi meer af: geluid-en warmteverlies. Ik had deze graag allemaal laten vervangen door nieuwe rubbers of siliconen.
donderdag 19 december 2019

Buitenglas van veluxraam vervangen

Op zoek naar een vakman om het glas van mijn veluxraam te vervangen. Buitenglas gebarsten, kader van 1,01 x 0,97 cm.