Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
69 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 13 maart 2018

Glas zetten in oude gietijzeren deur

Wij willen graag een oude gietijzeren deur aankopen om te gebruiken als achterdeur,er staat echter geen glas in. Vandaar gaan we op zoek naar een glaszetter die hier een HR+ glas kan op voorzien. Liefst in de buurt van Herzele. Foto van de gewenste deur ter beschikking na reactie.
dinsdag 6 maart 2018

Raam binnendeur vervangen

Er is een raam (48x137cm) in een binnendeur gebroken. Omdat het een huurappartement is, gingen we op zoek naar exact hetzelfde glas. We konden uiteindelijk een deur op de kop tikken met hetzelfde glas, maar groter. Het glas moet dus uit die vervangdeur gehaald worden, op maat gesneden worden en tenslotte in de te herstellen deur geplaatst worden. Foto's van de te herstellen deur in bijlage.
vrijdag 2 maart 2018

Gals in ramen vervangen door HR glas

Ik wil in volgende ramen graag HR glas: de drieluikramen: open/vast/open: raam 1: kleine delen glas in lood en opengaandH135 raam 2: kleine delen glas in lood en opengaandH135 raam 3: kleine delen glas in lood en opengaand H135 raam 4 :NU: glas in lood 40 H90 raam 5: NU: glas in lood 40 H90 Ramen in hout
donderdag 1 maart 2018

Glazen balustrade plaatsen voor balkon op eerste verdieping

Wij willen een glazen ballustrade plaatsen op ons buitenterras met afmetingen van 10 meter op 2 meter 50 waarvan 1 breedte met een poortje, bevestiging op de muur zijkant. Van dat soort plexiglas of ander soort glas. Graag de mogelijkheden bespreken met de vakman.
donderdag 1 maart 2018

Gebroken ruit vervangen

We zitten met een gebroken ruit van enkel glas. Afmetingen: 111x67
woensdag 28 februari 2018

Vervanging dubbel glas van zeven ramen

Vervanging en plaatsing van dubbel glas voor 7 gelijkvloerse ramen. Ongeveer 125 x 145
zaterdag 24 februari 2018

Glas in voordeur vervangen

Vervangen van glas in voordeur dat kapot is. . (Deur ging toevallen en tegen gehouden gewest, voet juist op glas en is nu stuk) Best te plaatse komen kijken naar juiste glas dat er in moet.
dinsdag 20 februari 2018

Plaatsen raam in container en afwerken

Er dient een dubbel raam geplaatst te worden in een container - in de foto's zie je hoe de container gemaakt is Dit is een wooncontainer.
zaterdag 17 februari 2018

Plaatsen van hoogrendementglas

Vervangen van glas in raam vooraan en ramen /deur terras. Glas 13 m².
donderdag 15 februari 2018

Dubbel glas vervangen

Ik wil graag mijn gebroken dubbel glas laten vervangen door opnieuw dubbel glas. Het gaat om een houten venster met afmetingen 102 x 34 cm. Ook moet men dit afkitten.
zondag 11 februari 2018

Dubbel glas steken

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbel glas in houten kozijnen. Enkel voor de eerste verdieping: Voorgevel: 3 grote (met boog). Achtergevel: 1 dubbel raam en 1 trippel.
zaterdag 3 februari 2018

Ramen met dubbel glas herstellen

Herstellen : Twee ramen van 52 cm breedte en 133cm lengte. één raam van 86 cm hoogte op 108cm breedte.
maandag 22 januari 2018

Vervangen glas van serre

Graag laat ik het glas van mijn serre laten vervangen na stormschade. Het gaat om 8 ramen van 160 cm op 73 cm.
donderdag 18 januari 2018

Glas in dakraam vernieuwen

Ik wil graag mijn dakraam herstellen wegens schade.
zondag 31 december 2017

Deurraam van salondeur vervangen

Ik zou graag het deurraam van onze salondeur willen vervangen. Er is namelijk een ongeluk gebeurt en we zouden dit graag laten herstellen. Het gaat om een enkele beglazing.
dinsdag 19 december 2017

Herstellen of vervangen gebarsten glas verandadak

Er zit een barst van ongeveer 7 cm aan de binnenkant van de dubbele beglazing van mijn verandadak. Herstellen of vervangen van glas.
maandag 18 december 2017

Enkel glas vervangen door HR glas (in totaal 11 ramen)

Ik wil het glas van de ramen (enkel glas) laten vervangen door hoogrendementsglas. antal ramen : Afmetingen raam ongeveer 70 cm op 110 cm. Varieert wel wat van raam tot raam. In totaal 11 ramen.
dinsdag 12 december 2017

Glas velux raam vervangen

Er is een barst in glas van velux raam. Ik wil deze repareren/vervangen. type velux raam :GGL 304 0000
vrijdag 8 december 2017

Vervangen ruit van binnendeur

Nieuwe glas plaatsen in deur. Breedte van het raam is ongeveer 52 cm en lengte is 1m36.
woensdag 6 december 2017

Barst in raam herstellen

Zit met driedubbel glas op pvc raam. De barst is enkel binnenin.
maandag 4 december 2017

Glas vervangen deur living

Ik wil graag het glas vervangen van de deur van de living. Dit is al een oudere deur. Het zijn 2 aparte ramen van afmetingen van : H 99 cm en B 27 cm. Graag prijs inclusief plaatsing. Graag doorzichtig glas.
vrijdag 1 december 2017

Thermische breuk / raam vervangen in houten chassis

Wij hebben een raam dat gebarsten is (thermische breuk), formaat is ong 57 op 130 mm in een houten chassis.
woensdag 29 november 2017

Dubbel glas plaatsen in beschermd monument

We zijn eigenaar van een beschermd monument. Deze heeft nog enkele beglazing en we zouden graag overgaan naar dubbele beglazing. Ook zijn er enkele lichten ( Bovenwaaiers) met gekleurd glas. Aantal : 20 chassis in hout Woning 420 m²
dinsdag 28 november 2017

Veranda raam vervangen

Er is uit mijn veranda een raam stuk, dit zou ik graag laten vervangen, het gaat over enkel het raam en niet de omkadering (dak van veranda). Materiaal = pvc. Afmetingen zijn: lengte 2934mmBreedte 570mmDikte 29 mm
maandag 27 november 2017

Dubbele beglazing vervangen door nieuwe

Wij hebben een bestaande woning met enkel dubbel glas. Graag een offerte voor de volgende afmetingen. Breedte: 74cm x Hoogte 1. 81m x vier stuks. Met de daarbij voorzien tochtstrips. Deze zijn opendraaiende terrasdeuren. HR+ of hoger (indien dit mogelijk is ). Houten kozijnen.

Partners

Partners van Casius