Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
83 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

woensdag 22 mei 2019

Vervangen van raam in de living

Tijdens de storm jongstleden is er een raam gesneuveld .
woensdag 22 mei 2019

Plaatsing hoogrendementsglas

Ik wil graag hoogrendementsglas laten plaatsen in heel onze woning. Op dit momenten hebben we houten ramen. Ons huis heeft een fermettelook dus de houten kaderementen zouden we graag behouden. Ramen : 13 en 2 kleiner raampjes
vrijdag 17 mei 2019

Glas in voordeur en bovenraam vervangen

Ik wil de grote glaspartij in onze houten voordeur alsook het glas in het raam erboven laten vervangen omdat het huidige glas een zeer ouderwetse look heeft en vermoedelijk geen veilig noch dubbel glas is. totale afmeting 255x98cm
woensdag 8 mei 2019

Glas velux vervangen

Ik wil graag de glazen van mijn dakvlakramen vervangen (2 stuks) 60 cm op 72,50 cm - 2 stuks- dubbel glas- indien mogelijk warmtewerend dus ook verwijderen oude beglazing en plaatsen nieuwe
dinsdag 30 april 2019

Glas van veranda vervangen

Recent heb ik een woning gekocht en graag wil ik klaar HR glas op de veranda laten leggen. De veranda is 16m². De constructie zelf is stevig, in perfecte staat en is van hout.
vrijdag 26 april 2019

Enkel glas vervangen door HR++

Ik wil dubbel glas HR++ laten plaatsen in mijn aluminium ramen aan appartement. Het gaat over een totaal van 8 ramen, waarvan 4 vaste en 4 schuiframen volledige hoogte. Totaal +/- 13 meter. op 8 ste verdieping.
zaterdag 13 april 2019

Dubbel glas of het complete dakraam vervangen

Velux raam vervangen of het dubbel glas alleen vervangen . Raam met afmetingen 1 op 1 meter.
woensdag 10 april 2019

Glas in raam te vervangen

Het veiligheidsglas van het raam van het dakvenster op het tweede verdiep in het vide ( wintertuin) is gebarsten en moet vervangen worden. aluninium kader , dubbel gelaagd glas De afmetingen van hert raam zijn : ong. 3m15 op 0m63.
maandag 1 april 2019

Dubbel glas vervangen

Ik wil een nieuw dubbelglas laten plaatsen in een bestaande houten venster. Er zit een grote barst langs de binnenkant. Afmetingen +/- breedte 107 cm x hoogte 170 cm.
vrijdag 29 maart 2019

Glas serre vervangen

Serre heeft stormschade en verschillende ruiten moeten worden vervangen hele achterkant + verschillende ruiten van zijkanten en bovenkant