Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
126 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

donderdag 26 maart 2020

Dubbel glas zetten in raam

We hebben 1 raam nog met enkel glas, deze zou moeten vervangen worden naar dubbelglas. Het gaat om een pvc raam met glas van 135hoog op 88 breed ongeveer.
maandag 16 maart 2020

Glas vervangen schuifraam

Ik heb glasbreuk in mijn schuifraam naar de tuin. Deze moet vervangen worden
zondag 15 maart 2020

Plaatsen van hoogrendementsglas

Plaatsen van hoogredementsglas voor mijn nieuwe woning. Het gaat over 11 ramen met een oppervlakte van ongeveer 11,5m². Het gaat om ramen geplaatst in 1985 en zijn momenteel al dubbelglas.
donderdag 12 maart 2020

Dubbel glas of complete dakraam vervangen

Beglazing dakraam of volledig dakraam vervangen. Vrij klein dakraam van 78 cm op 98 cm ongeveer. Momenteel dakraam met dubbel glas maar graag beglazing die qua geluid beter isoleert.
dinsdag 10 maart 2020

Vervangen van een kapot raam

Een kantelraam op de 3de verdieping is gebroken en moet vervangen worden. Raam is 77,5 op 51cm groot, ik denk 3 dubbel glas.
maandag 9 maart 2020

Vervangen gebroken glas in serres

Serre herstellen. Aantal glazen zijn gebroken.
zondag 1 maart 2020

Herstellen serre na stormschade

Door de laatste stormwinden is er een boom op onze serre gevallen. De schade is gebroken glas en gebogen profielen. 4x4m
zaterdag 29 februari 2020

Serreglas vervangen

Glas in serre moet vervangen worden. 1 x 70 x 160 cm 1 x 70 x 20 cm Geplaatst in aluminium profielen.
dinsdag 25 februari 2020

Glas velux raam vervangen

Een velux raam is gebarsten. Het is dubbel glas en het binnenraam is gesprongen. Nummer van het velux raam is : GGL M04 - 3059 20AK09S. Ik had graag iemand die dat kan vervangen.
maandag 24 februari 2020

Voorzetraam te plaatsen

Ik wil plexiglas als voorzet raam laten plaatsen. De afmetingen kan ik bezorgen.