Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
70 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten glaszetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Oost-Vlaanderen:

donderdag 24 mei 2018

Glas in raam vervangen

Herstelling glasbreuk van 1 glas van raam met dubbele beglazing. Afmetingen 85 x 185 cm. Rijhuis, gelijkvloers, straatkant.
maandag 21 mei 2018

Glas vervangen

Ik wil graag het glas van de deur laten vervangen Het glas van binnen is nog intact, maar dat van buiten is kapot.
vrijdag 18 mei 2018

Glas voordeur vervangen

In de aluminium voordeur zit een dubbel glas, waarvan het buitenste deels mat is met motief in verwerkt. Het buitenste glas is gebarsten en moet vervangen worden. Afmetingen: glas 192 op 74 cm.
dinsdag 15 mei 2018

Enkel glas plaatsen

Klein ruitje kapot, moet vervangen worden. Er is nog een losse glasplaat compleet dus moet nog 1 glasplaat gemaakt en samen geplaatst worden. Afmetingen zijn ongeveer 69 breedte en 31 hoogte.
dinsdag 15 mei 2018

Glas vervangen voordeur

Ik wil een glas laten plaatsen aan de voordeur de binnenzijde is kapot en moet vervangen worden is met matte strepen erin het glas .
donderdag 10 mei 2018

Enkel glas vervangen door hoog rendement dubbele beglazing

We willen in de 6 ramen van een appartement het enkel glas vervangen door hoog rendement dubbele beglazing, indien mogelijk met behoudt van de bestaande aluminium profielen. Indien dit niet mogelijk is dan zouden we volledig nieuwe ramen willen plaatsen.
dinsdag 1 mei 2018

Gebarsten glas vervangen

Op het gelijkvloers moet een gebarsten glas in een raam vervangen worden door een nieuw. Ik wens superisolerend glas (1,1 maar mag ook 1,0 zijn). Afmetingen: 801 mm X 1874 mm x 15 mm. Men moet het nieuwe dubbel glas plaatsen in een bestaand kader en ook moet die nieuwe glas gelaagd veiligheidsglas aan de binnenkant hebben.
maandag 30 april 2018

Serre glas vervangen/herstellen

Vernieuwing, vervanging van serre glas. Meerdere panelen in totaal 12. Serre is 3 op 5 m.
maandag 23 april 2018

Raam schuifdeur vervangen

De ruit van mijn schuifdeur is gebroken. Alleen de binnenste ruit moet vervangen worden.
dinsdag 10 april 2018

Vervangen gebarsten glas verandaraam

Ik wil een een gebarsten glas laten vervangen in een verandaraam. Info van het glas : 7905 IGx1511 SOLITHERM
maandag 9 april 2018

Glasraam in deur herstellen

Herstelling van een glasraam in een deur (stalen frame). De afmetingen van het glasoppervlak zijn 202cm x 97cm. Het glas is dubbelglas van de jaren 60. Mag ook door enkel glas vervangen worden, te bekijken wat de beste oplossing is.
dinsdag 3 april 2018

Kapot raam vervangen

2 ruiten, dubbel glas zijn gescheurd en dienen vervangen te worden. Het gaat over aluminium ramen, afmetingen ongeveer 2,5 m x 2 m . Dikte ongeveer 1 cm. Tevens is er een derde raam gescheurd, ongeveer even groot, maar iets ouder model, hier moet eerst naar gekeken worden.
maandag 2 april 2018

Bestaand gebroken glasraam in deur vervangen

Huidig glasraam is gebarsten en dient vervangen te worden door een evenwaardig raam (dubbel of hoogredement) in melktint. Afmeting glas: 190cmx64cm
dinsdag 13 maart 2018

Glas zetten in oude gietijzeren deur

Wij willen graag een oude gietijzeren deur aankopen om te gebruiken als achterdeur,er staat echter geen glas in. Vandaar gaan we op zoek naar een glaszetter die hier een HR+ glas kan op voorzien. Liefst in de buurt van Herzele. Foto van de gewenste deur ter beschikking na reactie.
dinsdag 6 maart 2018

Raam binnendeur vervangen

Er is een raam (48x137cm) in een binnendeur gebroken. Omdat het een huurappartement is, gingen we op zoek naar exact hetzelfde glas. We konden uiteindelijk een deur op de kop tikken met hetzelfde glas, maar groter. Het glas moet dus uit die vervangdeur gehaald worden, op maat gesneden worden en tenslotte in de te herstellen deur geplaatst worden. Foto's van de te herstellen deur in bijlage.
vrijdag 2 maart 2018

Gals in ramen vervangen door HR glas

Ik wil in volgende ramen graag HR glas: de drieluikramen: open/vast/open: raam 1: kleine delen glas in lood en opengaandH135 raam 2: kleine delen glas in lood en opengaandH135 raam 3: kleine delen glas in lood en opengaand H135 raam 4 :NU: glas in lood 40 H90 raam 5: NU: glas in lood 40 H90 Ramen in hout
donderdag 1 maart 2018

Glazen balustrade plaatsen voor balkon op eerste verdieping

Wij willen een glazen ballustrade plaatsen op ons buitenterras met afmetingen van 10 meter op 2 meter 50 waarvan 1 breedte met een poortje, bevestiging op de muur zijkant. Van dat soort plexiglas of ander soort glas. Graag de mogelijkheden bespreken met de vakman.
donderdag 1 maart 2018

Gebroken ruit vervangen

We zitten met een gebroken ruit van enkel glas. Afmetingen: 111x67
woensdag 28 februari 2018

Vervanging dubbel glas van zeven ramen

Vervanging en plaatsing van dubbel glas voor 7 gelijkvloerse ramen. Ongeveer 125 x 145
zaterdag 24 februari 2018

Glas in voordeur vervangen

Vervangen van glas in voordeur dat kapot is. . (Deur ging toevallen en tegen gehouden gewest, voet juist op glas en is nu stuk) Best te plaatse komen kijken naar juiste glas dat er in moet.
dinsdag 20 februari 2018

Plaatsen raam in container en afwerken

Er dient een dubbel raam geplaatst te worden in een container - in de foto's zie je hoe de container gemaakt is Dit is een wooncontainer.
zaterdag 17 februari 2018

Plaatsen van hoogrendementglas

Vervangen van glas in raam vooraan en ramen /deur terras. Glas 13 m².
donderdag 15 februari 2018

Dubbel glas vervangen

Ik wil graag mijn gebroken dubbel glas laten vervangen door opnieuw dubbel glas. Het gaat om een houten venster met afmetingen 102 x 34 cm. Ook moet men dit afkitten.
zondag 11 februari 2018

Dubbel glas steken

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van dubbel glas in houten kozijnen. Enkel voor de eerste verdieping: Voorgevel: 3 grote (met boog). Achtergevel: 1 dubbel raam en 1 trippel.
zaterdag 3 februari 2018

Ramen met dubbel glas herstellen

Herstellen : Twee ramen van 52 cm breedte en 133cm lengte. één raam van 86 cm hoogte op 108cm breedte.

Partners

Partners van Casius