Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Elversele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit Elversele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste glaszetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Elversele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in Elversele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Elversele:

Herstel glas in dakvenster en dak hobbyserre

Ik wil glas dakvenster en kapot glas dak van hobbyserre laten vervangen

Serre herstellen

De helft van het dak van mijn hobbyserre is stuk. Ik zou dit graag laten herstellen. De serre is ongeveer 7 à 8 meter op 4 meter.

Achterzetraam met schuivende delen

Achterzetraam met schuivende delen plaatsen achter reeds bestaand raam. Afmetingen zijn ong 2.8m x 1,15m

Glas in pvc voordeur vervangen

Het glas in onze voordeur is gesneuveld. Het gaat om 'n dubbel glas afmeting -+ 73,5cm x 199cm. Graag zouden wij deze uiteraard zo snel mogelijk laten vervangen.

Vervangen dubbel glas in raam en vast gedeelte schuifraam

Ik heb een raam met condensvorming tussen het dubbel glas. Raam afmetingen 215/50, hout afrormosea, beglazing superlite. Bijgaand foto is linker kant. Raam heeft een boog. Dit wordt door mijn brandverzekering gedekt. Voor de aanvraag heb ik een prijsopgave nodig.

Glas vervangen Velux

Ik wil een glas van Velux dakraam laten vervangen omdat er condens tussen de glazen zit. Het model is GGL, 4.

Serre glazen vervangen

Schade aan de serre waardoor alle matglazen dakramen moeten vervangen worden (10 stuks en 2 kiepramen). Het gaat om glazen van 64 cm breed en 1m44 hoog. Daarnaast ook 1 helder glazen wandglas van 64 cm op 1m45.

Voorzetplexiraam maken

Ik heb een aircotoestel gekocht maar ik wil via een plexiraam mijn warme lucht naar buiten laten gaan. Dus mijn vraag is of jullie een plexiglasraam van 6mm kunnen maken waar ik mijn verluchtingbuis kan in monteren. Het plexiraam zou dan tegen een bestaand raam aansluiten.

Vervangen van dubbel glas door isolerend glas

We zouden graag ons dubbel glas vervangen door isolerend glas. Alle ramen (7) en deuren (1) in ons huis. Meranti kozijnen, ongeveer 6 vierkante meter + 2 velux.

Glas veranda deur vervangen

Het glas van de aluminium verandadeur is kapot. Afmetingen zijn ongeveer 1m60 op 70 a 75 cm. Het gaat om dubbel glas.