Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas vervangen van 1 raam :

Dubbel glas vervangen van 1 raam

Dubbel glas in het raam langs de voorkant aan de straat vertoont damp en strepen tussen de 2 glazen,en dient dus vervangen te worden. Afmetingen van het glas is ca 2,34m x 1,36m . Het glas is in een aluminium raam geplaatst met vierkante profielen van 18mm breed en natuurlijk met een licht rubber dichtingetje tussen glas en profiel.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas vervangen van 1 raam uit heel België:

Dubbelglas vervangen door hoogrendementsglas

Dubbel glas in bestaande houten ramen en schuifdeuren te vervangen door hoogrendementsglas. Het gaat om 20 glazen met totaal oppervlakte van 24 m².

Vervangen van glas in raam

Raam 1: glas te vervangen door HR ++ glas zonwerend, warmtewerend glas. Afmetingen: 850 hoog – 3000 breed zuidgevel gelijkvloers en kan niet geopend worden Probleem: condensatie tussen dubbelglas Raam 2: glas vervangen door HR ++ glas Afmetingen: 800 hoog – 1000 breed – westgevel 1e verdieping Probleem: barst in binnenste glas van dubbel glas

Glazen dak plaatsen

Er zou op een dak van een veranda een dak geplaatst moeten worden. Dit in dubbel glas, ook de profielen moeten gedaan worden. Dit is zo een 14 vierkante meter. van profielen tot glas.

Enkel glas vervangen door dubbel glas in bestaande ramen

Enkel glas vervangen door hr++ glas in 3 bestaande kunststof kozijnen die ongeveer 35j zijn en in goede staat. De ramen bevinden zich op de benedenverdieping aan de straatkant. Grootte +- 1,53x0,84m.

Twee ramen dubbel glas vervangen

We hebben 2 ramen die moeten vervangen worden een raam naast de voordeur dat volledig gebroken is en een schuifraam met een barst. Graag een dubbelglas.

Vervangen van dubbel glas kiepraam en schuifraam

Vervanging glas van 30 jaar oude ramen, dit zijn twee ramen ,een kiep raam, en tweede dat moet worden vervangen is een schuifraam.

Enkel glas vervangen door dubbel glas op gelijkvloers

Ik wil van enkel naar dubbel glas ( HR) in 4 ramen. De raamlijst uit aluminium, laat toe om er dubbel glas in te zetten. De afmetingen zijn 1. 21 m x 53 cm, 1. 215 m x 53 cm, 1. 14 m x 46. 5 cm, 1. 135 m x 46. 5 cm.

Vervangen dubbele terrasdeur

In mijn dakappartement wil ik graag het terrasraam/deur vervangen. Het gaat om een dubbele deur van ongeveer 2 x 2 meter. Ik wil graag een nieuwe dubbele deur in aluminium met dubbel glas.

Partners

Partners van Casius