Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas vervangen van 1 raam :

Dubbel glas vervangen van 1 raam

Dubbel glas in het raam langs de voorkant aan de straat vertoont damp en strepen tussen de 2 glazen,en dient dus vervangen te worden. Afmetingen van het glas is ca 2,34m x 1,36m . Het glas is in een aluminium raam geplaatst met vierkante profielen van 18mm breed en natuurlijk met een licht rubber dichtingetje tussen glas en profiel.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas vervangen van 1 raam uit heel België:

Vervangen glas in 3 veluxramen

Plaatsen van 3 x dubbel glas in veluxramen en reparatie 1 sluiting waar mogelijk.

Nazicht houten veranda tegen vocht

Graag nazicht van waterinsijpeling veranda in hout. 2 onderlatten hebben vochtproblemen. Ook 2 ramen met condens in de veranda.Ramen met dubbel glas.

Glas in deur vervangen

Glas aan mijn buitendeur is kapot er is iemand tegen gevallen. Dubbel glas.

Vervangen dubbel glas door HR glas

Vrijstaand huis met dubel glas in Meranti kaders geplaatst in 1988 . Ramen en deuren van het merk Engels. Vervangen door HR glas Ramen : 12 à 13 ramen Deur: 1 achterdeur met half glas.

Dubbel glas in houten ramen steken

Ik heb op het gelijkvloers twee grote ramen in een oud herenhuis die nog enkel glas zijn. De raamprofielen zijn in goede staat, dus wil ik dit graag renoveren naar goed isolerend glas.

Hoogrendemend glas steken in bestaande ramen

Super-isolerend dubbelglas k1.1 plaatsen in bestaande ramen. Dubbel glas of vervangen van pvc ramen.

Dubbelglas plaatsen

Graag willen wij de bestaande aluminium ramen renoveren. Dubbel glas steken plus sluiting met buitengevel renoveren. Kortom komt het neer op: - plaats van dubbel glas raam in bestaand aluminium kaderwerk - het verbeteren van de aansluiting met de buitengevel zodanig dat de tocht en warmteverlies minimaal is We zijn dus niet op zoek naar een totaal nieuw kaderwerk, maar naar een renovatie van bestaande situatie

Houten buitenschrijnwerk renoveren

Renovatie houten origineel buitenschrijnwerk aan de voorgevel van een rijwoning uit de jaren 30. Het originele schrijnwerk is nog in goede staat en er gaat door een andere firma dubbel glas in geplaatst worden. De houten profielen moeten echter ontdaan worden van hun witte verflaag, opgeschuurd en terug vernisd/gebeitst worden in natuurkleur hout cfr de voordeur. Het betreft de ramen op de eerste & 2e verdieping ( 2 grote ramen met 3 vleugels + bovendeel, dagkant 1m85 op 1m75) + 2 kleinere (1 vleugel met 1 bovendeel, dagkang1mx1m75). Indien de werken getimed worden gelijk met de dakwerken (ong begin mei) kan men gebruik maken vd voorziene stelling vd dakwerker.