Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas vervangen van 1 raam :

Dubbel glas vervangen van 1 raam

Dubbel glas in het raam langs de voorkant aan de straat vertoont damp en strepen tussen de 2 glazen,en dient dus vervangen te worden. Afmetingen van het glas is ca 2,34m x 1,36m . Het glas is in een aluminium raam geplaatst met vierkante profielen van 18mm breed en natuurlijk met een licht rubber dichtingetje tussen glas en profiel.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas vervangen van 1 raam uit heel België:

Vervangen dubbel glas woning aan de binnenkant

Aan de voorkant van de woning is het glas aan de binnenkant gebroken. 2mx1m80 ongeveer Het glas moet dringend vervangen worden .

Dubbel glas plaatsen

Ik wil graag in een slaapkamer aan de voorzijde van het huis op de eerste verdieping dubbel glas laten plaatsen. Indien mogelijk van de riemen 2 kiepramen maken. De afmeting van de ramen zijn 75 cm breed x 83 cm hoog. Beide ramen hebben een bovenruitje van 75 cm breed en 30 cm hoog.

Glas vervangen door sandwichpaneel

We hebben een aluminium voordeur met dubbel hr++ glas. Het glas moet vervangen door sandwichpaneel met 3 brievenbussen.

Vervangen van dubbel glas in aluminium boven de voordeur

Glasbreuk boven de voordeur, zou moeten vervangen worden, deze is voorzien van een grijze folie die erop is geplakt. Raam van een meter op een meter. in Aluminium.

Dubbel glas in raam vervangen

Dubbel glas in raam vervangen. Gaat om een glas van 0,9 x 1 meter. Raam in houten profiel.

Totaalrenovatie uitvoeren

Wij hebben een huis gekocht wat volledig gerenoveerd moet worden. Alles moet vernieuwd worden: elektriciteit, waterleidingen, muren, dak, vloeren en ramen (PVC en dubbel glas). Op de begane grond zouden wij een open ruimte willen maken van de living, keuken, bijkeuken en huidige terras. Hier zullen muren moeten worden verwijderd, en versteviging worden geplaatst in de vorm van balken. Indien mogelijk ook hier vloerverwarming. Op de eerste verdieping zouden we de badkamer en dressing willen samenvoegen voor een grote badkamer. Op zolder zouden we dan de 2 huidige slaapkamers behouden, maar alvast wachtleidingen plaatsen om in de toekomst daar een tweede badkamer te plaatsen.

Oud glas vervangen door dubbel glas voor winkelpand

Ik wil de voorgevel van mijn winkel renoveren door oude glas te vervangen door dubbel glas.

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag onze badkamer volledig renoveren is ongeveer 10 m². Bestaand raam verwijderen (H 1,00 m x B 1,68 m). Toemaken van binnen en buitenmuur voor plaatsing nieuw raam. Wanneer de buiten baksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande baksteen, moet er een crepie-laag bovenop komen. Nadien moet er een nieuw, kleiner raam gestoken worden (H 1,00 m x B 1,28 m) (dubbel glas). Plakwerk binnenmuren (ongeveer 26 vierkante meter) en plafond (ongeveer 6,5 vierkante meter). Vervanging van elektriciteit, watertoevoer en divers sanitair. Plaatsing nieuwe tegels, badkamermeubels (douche, bad, enkele lavabo, wc), ventilatiesysteem en deuren. Een inloopdouche, een soort van inloop hoek douche.

Partners

Partners van Casius