Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor ramen vervangen:

Ramen vervangen

Ik kocht een te renoveren huis. Alle 5 ramen dienen vervangen te worden. Graag vervang ik ze met houten frame, standaard dubbele ramen.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ramen vervangen uit heel België:

Dubbel glas vervangen

Ik wil dubbel glas vervangen wegens condensatie in 2 Alu ramen. Afmetingen: H=210 cm x B= 171 cm en H=197 cm x B= 144 cm. Ook te vervangen: dubbel glas van schuin venster in Alu raam, wegens gebarsten: afmeting: H = 67 cm x B = 70 cm. INFO: Inscriptie tussen dubbele beglazing: LEROBEL THERMOVITE 4 - 88.

Omkasting in mdf maken en binnendeuren vervangen

We willen een omkasting in mdf laten maken rond metalen studs en boven de ramen tussen deze studs. Hoogte ramen/studs ca. 1 meter, totale lengte ca. 14 meter met ca. 8 studs. Bedoeling is dat we de mdf nadien verven. Daarnaast willen we 4 binnendeuren laten vervangen, dus verwijderen van de oude deuren en omkasting, alsook installeren van de nieuwe deuren in hout en omkasting.

Poutrellen steken voor verbouwingen

Er moeten voor onze verbouwingen 3 poutrellen in het huis geplaatst worden en de metalen poutrellen boven de ramen (13) moeten ook vervangen worden door betonnen poutrellen.

Dubbel glas plaatsen in een bestaand stalen frame

Ramen met enkel glas in stalen frame vervangen door dubbel glas met behoud stalen frame. Het betreft 4 appartementen. 4 ramen en een deur per appartement.

Serre herstellen

8 Ramen van dak serre van 6m x 6m vervangen.

Serreglas vervangen of vervangen

Herstelling van serre glas en profielen dak en wand. In totaal 10 ramen zijwand, ook ong 10 ramen in dak. Profielen in aluminium.

Ramen vervangen

1 Raam aan straatkant, 2 ramen aan Noordkant en 2 ramen aan Zuidkant voorzetramen voorzetten. Afmetingen zijn 1.20m x 1.45m. Graag HR+++ glas, geluidswerend. Binnen zijn de voorzetramen gescharnierd en in het midden opengaand om te luchten. Draai- Kiepstand. 2 Vleugels.

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.