Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer:

Geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer

Ik heb nieuwe alu ramen met geluidsisolerend glas laten plaatsen maar heb nog steeds veel geluid van auto's in de ochtend tss 6 en 9 am. Ik wil nu de optie van een voorzetraam verder bekijken.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolerend voorzetraam voor slaapkamer uit heel België:

Geluidsisolerend voorzetraam plaatsen

Ik woon langs een nogal drukke weg en had graag in de slaapkamers een geluidswerende oplossing gevonden. Het gaat hem in eerste instantie over 3 ramen. Zie bijlagen: Raam1 : 1m75 op 2m -- Raam2: 1m40 op 1m10 -- Raam3: 1m50 op 1m50. Ik had gedacht aan voorzet ramen aan de buitenkant. Daarmee zou de rolluikbak die ook een geluidslek vormt mee afgeschermd kunnen worden. Graag ook een eerlijke mening van de doeltreffendheid van het resultaat.

Geluidsisolerend voorzetraam plaatsen

Ik woon in een vrijstaande woning langs drukke verkeersweg. Bijkomend: in de zomer nachtlawaai door luide muziek in open lucht. In de bijlage stuur ik foto’s van de bestaande toestand: dubbel opendraaiend raam met luchtroosters, en inbouwrolluik. Om zoveel mogelijk lawaai buiten te houden denk ik dat het aangewezen is (ook de simpelste oplossing) om een extra raam met geluidsisolerend glas in de raamopening aan de buitenkant te plaatsen, dus vòòr het rolluik. Zo wordt het lawaai wat door de rolluikbak komt ook vermeden. Er is ongeveer 6,5 cm. Ruimte tussen de rolluikgeleider en de gevel. (zie onderste foto’s) Verluchting kan dan op een andere manier, dat is geen probleem. Dus luchtroosters zijn niet nodig.